Bijuterii cadouri - o recomandare speciala
Raspunsuri - Pagina 5
Amaya spune:
Cele 3 seturi peruane cu bratara sunt acum disponibile in magazin...
Oana, nazdravanul Andrei (18.02.2005) si Cristina (8.02.2007)
Comorile mele
Va astept la www.bijuterii-cadouri.ro
Amaya spune:
Trebuie sa-mi cer scuze pentru lipsa de comunicare din ultimele doua zile, datorata faptului ca RDS-ul s-a hotarat sa-si schimbe cablurile fara pic de consideratie fata de abonatii lor. Dar asta e! Imediat ce vor reface legatura la internet (acum m-am conectat prin telefon insa merge cu viteza melcului beat) veti regasi in magazin noile produse cu care va tot "amenint" de o saptamana.
Astazi este ultima zi de promotie!!!
Comorile mele
andanii spune:
amaya imi place foarte mult setul asta http://www.bijuterii-cadouri.ro/product_info.php/cPath/1_26/products_id/88 stil egiptean 17 ... vreau sa il cumpar ??? cum procede?
te pup si astept cu interes raspunsul tau
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
Amaya spune:
Andanii, foarte simplu: iti creezi un cont (in partea dreapta sus ai un buton "Contul meu") si il comanzi. Eu il trimit prin posta si tu il achiti cand ajunge.
Comorile mele
mihaela_ce spune:
Azi am descoperit subiectul si nu pot sa intru pe pagina,tare as vrea sa vad si eu bijuteriile.
Poate se rezolva.
Amaya spune:
Mihaela, momentan nu merge pagina fiindca se fac niste lucrari de intretinere la server-ul care gazduieste site-ul. Isi va reveni curand, insa nu stiu exact in cat timp.
Edit: gata, si-a revenit!
Comorile mele
Etra spune:
Amaya, am primit azi pachetelul si iti multumesc, bijuteriile sunt deosebite, delicate, ce mai...frumoase!Multumesc si pentru setul cadou, de unde ai stiut ca turcoazul e culoarea mea preferata ?
Cu drag,Cristina.
Amaya spune:
Cristina, ma bucur tare mult ca esti multumita de produse si mai ales ca te-am nimerit la fix cu setul cadou.
Comorile mele
dooku3 spune:
Amaya,cat e de lung colierul de agate rosii?Dar cel de jad?Vreau sa imi dau seama daca sunt pana la baza gatului sau un pic mai jos:-)
Multumesc,
Ana
Amaya spune:
Ana,cu placere! Ambele coliere au 46 cm cu o extensie de 5 cm.
Comorile mele