SUPERDIETA - editia 2008- 16*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

buna dimineaza fetizele...isuca imi pare tare rau de starea ta,ai luat dieta lui barbatu-mio inainte de mine...ai grija de tine si nu te gindi la cura,incerca sa mananci cit de bine,ca sa poti sa te pui pe picioare...vitamine cit de multe..portocale lamai pomelo...fructe in general...omuzu meu de ieri nu mai are febra dar e tare slabit....AIDA,ti se simte lipsa pe aici sa stii,cind erai tu ne tineai mai bine in friu,sper sa te intorci cit de repede si cu vesti cit mai bune....multa putere si sanatate va doresc din tot sufletul..ma rog si eu ptr voi mereu...aprilus un pupic si o zi buna la fete..ciaoooo(plec la servici)pupiceeeeeeeeee

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

GOOOOOD Moooooorning everybody!

E vineri- e vineri - yuhuuuuuuuuuuuu! Si ce vreme frumoasa!

Aido, vezi ca mi-e dor de tine de nu mai pot! Abia te astept sa va linistiti, sa te intorci cu mitza acasa si sa stam de vorba ca altadata! Daca am nitzel timp in weekend te pandesc sa vad daca te prind la cafenea. Tzuk ambele matze, sufletul meu e langa voi!

Isa, ai grija mare de tine, ca primavara asta e pacatoasa, cum da vremea buna invie toti virusii, plus ca soarelele mai are si dintzi!

Bretonico, te astept sa cantam in tandem. Cand esti gata bagam o sonata. Sonata foamei

Silvana, io as fi fericita daca as relua pilates in fiecare zi. Asa static cum e, mi se pare ca imi lucreaza muschii intr-un mod mai controlat. Mai faceam si tae-bo , ca aveam un DVD cu amicu Billy Blanks si maaaaaaaama ce ma obosea. Ti s-ar potrivi stilul daca vrei sa "muncesti " din greu.

Mie luna asta plina imi da de furca cu somnul. De vreo cateva nopti adorm la 3; cand suna ceasu la 6 juma imi vine sa il arunc pe geam .
Asa ca revin : ce biiiiiine ca e vineri!!!!!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Zgrimti,

mesajul asta e pentru tine si pentru cine e incepator in ale dietei.

Cea mai mare greseala posibila in dieta asta e sa te hranesti zile la rand cu legume /fructe in stare naturala, crude adica. Salatele si fructele creeaza aciditate in stomac , de aici si senzatia de balonare. Poate sa fie mai rau , ma refer la gastrite si mai departe nici nu vreau sa ma gandesc.

In plus, consumul lor in stare cruda nu confera senzatia de satietate. E drept ca se spune ca poti manca oricat , dar nici nu e placut sa simti nevoia sa mananci toata ziua.

CONCLUZIA:

- Multe mancaruri de legume sunt esentiale in prima faza, ai exemple de retete pe prima pagina a topicului

- Daca ai steamer sau vasul roman de ceramica pentru gatit in aburi nu ezita sa le folosesti, la fel si tigaile din teflon pentru prajire fara ulei

- Supe de legume, legume fierte

Multa sanatate sotului, poate ar fi bine sa isi ia cateva zile sa isi revina , pentru ca in mod cert si-a terminat flora intestinala cu atata aciditate si daca vrea sa o reia - numai cum e descris mai sus.

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zgrimti spune:

Buna fetelor si multumesc mult de tot pentru raspunsuri. Si noi ne-am gandit ca, de fapt, cruditatile sunt problema, asa ca va incerca sa le manance mai mult gatite. E putin mai greu in prima parte a curei pentru ca din acea lista prea putine se pot gati, dar vom gasi o solutie. Cred ca vasul roman va functiona destul de bine. Oricum, sotul meu este multumit de faptul ca in 3 zile a slabit cu 2 kg. Deci, nu vrea sa renunte, dar vom reduce mult cruditatile. Multumesc. O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Buna dimineata!
Mai da ce liniste e pe aici! Ma pregateam sa citesc cateva pagini...
April servesti cu mine o ceasca de ceai?! sau
Hai ca fac cinste!

Incet incet imi revins si eu...cred ca am mai slabit 1 kg zilele astea de la atata ceai cu lamaie si...pauza papa!

Noi doi...

Mergi la inceput

neatzaaaaaaaaaaaaa!

Isa, si eu la ceai cu tine, ma bucur ca esti mai bine; sa te insanatosesti de tot, ca uite ce primavara frumoasa e afara!

in weekendul asta a fost liniste totala, cred ca lumea a iesit la adunat ghiocei ; asteptam fetele cu impresii.

Eu am fost relativ cuminte. A fost ziua unui prieten iar nevasta-sa a delectat "audienta" cu tot felul de bunatati; tipa e moldoveanca, si e si foarte priceputa; cred ca au fost vreo dooj de feluri de mancare, si vreo 6-7 feluri de dulciuri; nu dau mai multe detalii ca mi-am impus sa nu trec prea mult pe la bucatarie unde toata lumea infuleca, de tort insa n-am scapat. La ce "masacru" culinar a fost acolo, ma declar multumita, se putea mult mai rau

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza! Gata sesiunea!!!!

DAR...nu pot sa tin cura...nu pot, pur si simplu...Da' poate la inceputul lui martie.

Raman in zona, oricum!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Salutare!
Ma puteti plizz pune la prietene deoarece azi am revenit acasa dupa o operatie laparoscopica la fiere. In sfarsit am scapat de fiere si pietre desigur.
Acum citesc sau ma rog caut ceva diete care sa mi priasca dupa aceasta operatie.

Bafta fetelor la slabit

Am 72 de kg acum chit ca n am mancat cateva zile bune defel in spital dar am primit glucoza.

Mergi la inceput

Noki, bine ca ai scapat de examene; cu dieta mai lasa-ti un timp, ca doar te-ai epuizat , tre sa te refaci. Pana una alta treci la povesti cu noi.

Mercedes, te dadusem disparuta, imi pare rau ca a fost asa nasoala problema cu bila incat nu s-a putut repara decat prin operatie, important e ca a trecut; multa sanatate si iti tinem pumnii sa te refaci repede. Chiar daca nu mai tii dieta sa mai treci pe la noi, ca asa fac prietenele se viziteaza. Te pup dulce!

Ca sa va spun pe aia dreapta si mie mi s-a luat de dieta ca de mere padurete, pana pe 15 martie cand se termina cu toate petrecerile in familie incerc sa ma mentin pe linia de plutire. Asta inseamna ceva la genu: in timpul saptamanii ma tin cat pot de cura, in weekend ma abtin cat pot.

In weekend plecam la munte, numai cand ma gandesc ce pofta de mancare imi face aerul tare mi-e frica...

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

'mnaziuaaaaa si bine v-am gasit!!ma bucur isuca ca ti-ai mai revenit...ce zic cunostintele tale cind vad cit ai slabit,ca acum se vede bine ma gindesc..fericito!!!..eu zilele astea mi-am facut de cap..dar n-am putut sa ma abtin(foame nervoasa)..incerc sa imi revin,sper sa nu am vre-un porcusor pe miercuri..sper!!!in rest...mercedes sa stii ca si eu am fost operata de fiere tot laparascopic,aveam pietricele de 18 milimetri,iar dupa operatie stii ce cura am facut?..am bagat la ciocolata in mine,de nici acuma nu mi-am revenit cu kilogrameleoricum este mai bine fara fiere,dar oricum am ramas cu o colita,multa vreme ma durea mereu dupa operatie,ca si cind nimik nu se skimbase..am facut iar ecografii si analize,si nu aveam nimik..doar o frumoasa colita,cind trece..cind se intoarce...incearca sa nu faci ca mine,sa mananci cit mai lejer..nimik gras,sa nu obosesti ficatu ...insanatosire grabnica..aprilus cum te inteleg..as vrea sa fiu mai slaba dar sa pot si minca...noki saracuza si ea...dupa atita invatat te cred ca numai la dieta nu-ti sta capu...isuca ce e cea mai cuminte....offf(iar ma pling):-((((..va pupacesc

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput