SUPERDIETA - editia 2008- 16*
Raspunsuri - Pagina 16
Brigit spune:
noooooooooooooo, ca-mi iau pufuleti sarati, nu dulci
acuma ce sa zik, m-am raportat azi, diseara imi fac de cap cu 2 pungi de pufuleti si dupa aia promit ca ma abtin. Cica din cand in cand sa faci si pauza, zicea cineva din grupul nostru
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
oanaalex spune:
April eu sunt in concediu medical de la dieta... am scris de 3 saptamani ca am fost nevoita sa incep un tratament cu o gramada de antibiotice si am intrerupt dieta. Vreau sa o reiau dar acum stau sa-mi repar un pic stomacul ca sunt varza decand am terminat tratamentul respectiv. Am intruna acciditate la stomac si deabia gasesc ce sa mananc ca mi-e grata de la mancare. Asa ca in momentul in care-mi revin putin revin....nu scapati de mine.
Pup toate luptatoarele si la cat mai multe
Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex
Noki_Lara spune:
Cucu-bau!
Aprilas, iacata o pajiste de floricele ca ai intrebat de mine si inca o pajiste de floricele ca ai ajuns la asa un mega-rezulat!
De luni incolo ma eliberez de toate problemele curente si o sa reintru si la cura si la povesti!
Pana atuncea spor la slabit, fetelor dragi!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
silvana75 spune:
Rectificare va rog, saptamana asta am slabit doar 1 kg deci in total 4 kg. April
La mine s-au dus centimetrii buni de la exercitiile pe care le fac, nu stiu de ce merge asa greu cu kg
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Brigit spune:
neatzaaaaaa! sa aveti o zi buna si insorita !
mai astept fetele cu rapoartele pana la ora 12 si ma apuc sa ofer floricele cu dedicatie
Oana, bine ca ai dat un semn de viata ca te dadusem disparuta!
Acum ca ai zis imi amintesc ca ai scris inainte de a ne parasi ca ai probleme de sanatate. Imi pare rau ca te-au chinuit atat de tare; iti lasam numele in lista initiala, ideea e ca oricum va trebui sa o iei de la inceput, cu saptamana aia de legume si fructe exclusiv, pe care eu personal o urasc. Insa inainte de toate MULTA SANATATE iti doresc, si te asteptam sa revii in forta!
Noki, ne lipsesti dragutza, eu m-am obisnuit sa imi beau ceaiul citind postarile tale, ca esti mai matinala decat mine de obicei. Abia te-astept, ma bucur ca de luni scapi de sesiune. Hai vino repede ca mi s-a acrit de dieta de nu mai pot si am nevoie de niscavai retete originale sa ma faca sa uit ca tin regim.
Silvana, faci doar abdomene sau si altceva? Dupa umila mea parere e bine ca se ard centimetri "pretiosi"- o sa se vada si la kg. Ideea e ca sportul tonifica si intareste masa musculara si de-aia atarni la cantar mai greu decat te-ai fi asteptat., Insa combinatia dieta-sport e foarte buna. Eu am inceput pilates constiincios, am facut o saptamana zi de zi, saptamana trecuta de joi m-am lasat pe tanjeala ca zicea tipa aia pe DVD - 2 to 3 times a week si am lasat-o din doua in doua zile.; Da de tot nu vreau sa o las ca ma simt f bine cand ma exersex dimineata. asa ca eu zic sa ii dai inainte cu exercitiile, ca o sa o ia si kilele mai abitir la vale
va pup pe toate de o mie de ori si revin ca de mine nu scapati cu una cu doua
APRIL
Brigit spune:
gata,
am facut update-urile la listutza.
Floricele saptamana aceasta au primit doar Isa, Bretonica si Silvana. Felicitari fetelor pentru constiinciozitate si ambitie.
In schimb am pus absente .... cu duiumul: pentru Violetik, Ralumat, Anda si Luminitza, iar pe Allyyna cea de a treia saptamana de chiul a propulsat-o pe lista de prietene.
Am motivat absente la Aida, Noki si Oana, iar pe Mercedes o asteptam azi cu raportul.
De fapt , le asteptam si pe restul fetelor care au intarziat, ca in inmultim pajistea de
bagati un ochi si daca e ceva in neregula trageti-ma de maneca, azi primesc reclamatii!
Va pup pe toate!
APRIL
silvana75 spune:
quote:
[
Silvana, faci doar abdomene sau si altceva? Dupa umila mea parere e bine ca se ard centimetri "pretiosi"- o sa se vada si la kg. Ideea e ca sportul tonifica si intareste masa musculara si de-aia atarni la cantar mai greu decat te-ai fi asteptat., Insa combinatia dieta-sport e foarte buna. Eu am inceput pilates constiincios, am facut o saptamana zi de zi, saptamana trecuta de joi m-am lasat pe tanjeala ca zicea tipa aia pe DVD - 2 to 3 times a week si am lasat-o din doua in doua zile.; Da de tot nu vreau sa o las ca ma simt f bine cand ma exersex dimineata. asa ca eu zic sa ii dai inainte cu exercitiile, ca o sa o ia si kilele mai abitir la vale
APRIL
Fac abdomene, flotari, exercitii pentru "aripioare" ... incerc sa fac exercitii pentru fiecare grupa de muschi. Eu la pilates ma plictisesc, daca nu simt cum vibreaza muschii de durere parca nu e sport. E adevarat ca au inceput deja sa se contureze frumos muschii dar vreau si minus la cantar!! Cm s-au dus pentru ca simt pe haine si se vede si cu ochiu liber dar ma enerveaza cand ma sui pe cantar si arata acelasi numar de kg cateva zile
Pupiu
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
zgrimti spune:
Buna,
eu sunt destul de noua pe acest forum si nici macar nu va scriu in numele meu. Sotul meu tot cauta sa slabeasca si pentru ca am vazut dieta voastra i-am recomandat-o. Deja are 3 zile de cand a inceput, dar are o prolema: se baloneaza extrem de mult de la fructe si legume. Are niste crampe teribile, iar in seara aceasta i-a fost asa de rau ca a vomat tot ce a mancat. El vrea sa renunte pntru ca se simte tot mai rau de la o zi la alta. Daca ati avut si voi astfel de probleme, va rog sa imi spuneti cum le-ati rezolvat. Ce ne sfatuiti?
aidaciolac spune:
Hai sa iti spun cum e cu balonarile astea.
Si eu imi aduc aminte ca intr-o perioada nu mai puteam sa bag in gura nimic crud.
Asa ca incearca sa le pui in putina apa si sa le fierbi putin ... o sa se schimbe situatia.Sa le faci ca o mancarica ... mai ca ma apuca dorul sa reincep si io ... nu de alta , dar ma ajung fetele astea , vad ca sunt de cursa lunga , bravos dragelor
la toate si aveti grija ca trag cu ochiu ... spor la slabit!
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Isa_Cris spune:
Buna dimineata fetelor!
Dupa cum preconizam....am ajuns la pat! Am facut o frumusete de sinuzita....si azi mi-am luat liber! Deja nasul mi-e rosu si ma doar fara sa ma ating...apai cand trebuie sa-l sterg!!! Deocamdata nici nu prea pot sa mananc! Inainte sa iau paracetamolul beau o cana mare de ceai de musetel cu miere si multa lamaie si cu o felita de paine prajita! Asta ca sa nu-mi zapacesc stomacul! In rest...doar fructe si ceai! Se pare ca o iau de la capat cu dieta fara sa vreau!
Acum ma pregateam sa merg pana la magazinul din colt sa ma aprovizionez cu lamai, dar am intrat sa vad cum o mai duceti! Sa vad pe cine cearta April pentru absente!
Felicitari celor care au mai adus floricele in gradinuta! Dar si celor care nu ne-au adus porcusori! Tare eram speriata de ei!
Aida, mica noastra ciondaneala de la inceput m-a facut sa lupt in continuare si sa nu ma las de dieta! Iti multumesc si tie inca odata si lupta in continuare pentru Emma. Dumnezeu sa va ajute si sa fie alaturi de voi pe orice drum va v-a duce!
O zi buna
Noi doi...