SUPERDIETA - editia 2008- 16*
Raspunsuri - Pagina 18
Isa_Cris spune:
Mercedes iti doresc multa sanatate si....cum spunea si April, te asteptam la povesti...
Noki felicitari pt terminarea sesiunii! Cand o sa capeti fortele necesare pentru dieta noi o sa fim aici sa te sustinem.
Bretonica ce pot spune...se vede ca am slabit, dar la kg mele se vede mai putin! Prietenii si neamurile ma incurajeaza sa o tin tot asa, iubitul meu e alaturi de mine, cu toate ca din cand in cand imi spune sa mai mananc si unele "bunatati". Zice el:"Na hai ca un pic poti manca. Eu te iubesc indiferent cate kg ai!". Oarecum nu-i cade bine sa ma vada ca ma abtin de la atatea mancaruri care-mi plac...dar imi respecta decizia.
Asa ca...sunt inca pe baricade, mananc putin si "de regim". Adica, cateva feliute de sunca sau polonez / crenvursti fierti, carne slaba la gratar sau fiarta, legume, fructe si mult ceai. De paine, paste, grasimi, dulciuri, "rontaieli" ... am renuntat de la inceputul dietei, dar recunosc ca aproape in fiecare zi ma rasfat cu un patratel de ciocolata alba sau ceva "ce-mi place" in cantitati foarte mici.
Acum...sunt la "doza" de ceai! Cine imi tine companie?
Va pup, o zi buna!
Noi doi...
Noki_Lara spune:
Mneatza!!! I'm back in business, ca m-am cantarit dimineata asta si m-am socat definitv: 67 de kile!!! Iar sunt elefant!
Asadar, saptamana de legume+fructe!!!!
Nu stiu daca rezist mai mult de o saptamana, dar sper macar.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Brigit spune:
Neatza! ca la mine numai buna nu e . Am o durere de cap - altii ar zice ca e de bine, ca e semn ca am ceva pe umeri. Asta dupa ce ieri am avut o stare generala de rau. Asa ca am pus in functiune pliculetele de magneziu forte, ca io zia ca ma paste o astenie de primavara.
dau cu ceai inainte, sunt la a doua cana deja, ma pregatesc sa fac ture
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
Brigit spune:
Isa, cum adica in fiecare zi te desfeti cu o patratzica de cioco? Ia de-aici sa vedem daca mai ai pofta de-acu inainte ca vad ca ai uitat gustul ... biciului
Noki, te-ai RE-motivat asa rapid? wow! Sa-nteleg ca bagi filtrul in functiune?
APRIL
Noki_Lara spune:
Aprilas-dragalas, filtrul nu a iesit nicicand din functiune ca daca iesea nu mai intram io....pe usa. Decat saptamana trecuta cand nu am fost la serviciu si deci implicit nu am avut cum sa-l utilizez.
Azi trebuie sa merg sa-mi cumpara ceai Naturavil, ca mi s-a terminat.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Isa_Cris spune:
Aprilus...ustura biciul ala...nu puteai sa incepi doar cu un avertisment?!?
Offf....o sa reduc portia...adica un patratel la 3 zile! E bine?
Noi doi...
Brigit spune:
Isa, pai ce mai suntem la inceputul dietei sa mai dam avertismente? Direct bataitza!
Eu cu dulciurile chiar nu am problema, n-am fost niciodata ahtiata dupa dulce, asociez dulciurile cu ceva gretzos- mai ales daca e vorba de prajituri cu creme, bleh. Problema mea sunt chestiile sarate, alunele in mod deosebit.
Acuma incerc sa revin la bunele obiceiuri, cu bautul de lichide, am avut o perioada de cateva zile in care in afara de ceaiul de dimineata simteam ca nu intra nimic...lucru care a avut consecinte in pofta de mancare - mi-a crescut considerabil.
Asa ca .... mai fac un ceai acum
APRIL
bretonica spune:
'neaza diamiaz la fetize....aprilus biciuri si la mine..nu am fost cuminte..mai multe nu am de zispupice
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Brigit spune:
Bretonicooooo,
ia de-aici : !
Ce se-ntampla fetelor? hai ca vine primavara si tre sa purtam in curand fustite si rochite!
Ca sa nu mai zic ca am vazut pe strada deja gagicute in helancute si hainute subtirele..rau
hai, mobilizarea!
APRIL
bretonica spune:
..mdaaaa.. merit bataizaaa..sarumina aprilus...dar sa vezi maine ce-o so iau..nici nu vreau sa ma gindesc...am inceput sa iau crom de o saptamina,dar tot nu mi-a trecut pofta de dulce,si mai am si gitu uscat tare de la ele,ca alfel nu stiu de ce simt uscaciunea asta ....noapte buna la fetize
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"