SUPERDIETA - editia 2008- 16*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Isa, pai si daca era Superman langa mine aseara nu avea nici o sansa la cat eram de obosita (si in plus si cu sovieticii pe cap). Evident ca ... da !

lasa ca vine raportul si punem absente la catalog, sa vezi atunci durere! bilutza aia ar insemna ca au si calcat stramb fetele, da eu inca mai sper ca se tin de treaba

evident ca mancarica de varza nu s-a materializat aseara, deci azi tot iaurtul e alimentul de baza la mine

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Eu nu mai stiu ce sa mananc! M-am cam plictisit de toate! Vreau sa vina vara!!! sa am ce papa
Problema e ca simt ca ma prinde raceala si n-am nici un medicament la mine. Si nu stiu cum sunt alte persoane, dar eu cand sunt racita, sau bolnava in general mananc ca o sparta! Cred ca mi s-a pus un fix acum cativa ani, cand mi-a spus cineva ca atunci cand esti bolnav trebuie sa mananci bine!

Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Upssss, daca se dau buline negre pentru absente o sa intru mai des
La mine a inceput sa se vada ca am dat jos in plus in fiecare seara timp de 30 minute bag la greu abdomene, flotari si alte exercitii si cred ca am dat si din cm pentru ca la kg nu e mult dar hainele imi sunt deja un pic largi ceea ce ma motiveaza la culme sa merg mai departe. Abia astept sa se incalzeasca putin sa incep si alergarile.

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

ciao fetizele..stiu ca intru mai rar,dar inca nu mi-am pus omusoru pe picioare saracuzu...pe el ar trebui sa-l dau la raport maine dimineata,stiti cit a slabit intr-o saptamana?...6KG...i-am zis ca sa-mi dea si mie cura lui(doamne fereste,oricum)e asa de slabit,atitea zile cu 40,iar de ieri nu scade sub 38...rabdare,ce sa-i faci...Isuca draga proasta parere ai despre mine,cum sa dezeretez,nici pe departe(chiar daca am mai calcat pe laturi,ihihihi)...aprilus,am putea cinta si in seara asta imnu fooamei..ca mi cam fomica...maine nu stiu daca dau raportu la prima ora,dar dupamasa da o sa-mi fac timp...o mie de pupice si de la mine necontagioase...pupiceee

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

ISUCAAAAAAAAAAAAA..nu-ti inventa acuma ca te imbolnavesti ca sa poti sa maninci,fii CUMINTE!!!hai ca glumesc,dar ai grija ca este asa de urita gripa asta...baga fructe en-gros in tine sa fiii vitaminizata....pupiceeeeeeee

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Se pare ca sunt prima la ULTIMUL raport! Cu alte cuvinte...am incheiat dieta....si sa facem calculul!
Raport: 95.8 - 94 = 1,8kg deci...1.8 + 0.3 = 2 x
Total ... 12
Multumesc mult fetelor ca m-ati ajutat, sustinut, suportat, iubit, certat, educat, .... si lista poate continua!
P.S. Asta nu inseamna ca plec de pe aceste meleaguri!!!!!!

Bretonica, nu-mi caut scuze sa mananc, din pacate....am dat deja pe medicamente! Incerc sa lupt cu boala, psihic si sa nu o las sa o ia razna. Am luat o doza de soc de paracetamol si oricum bag fructe (greph si kiwi) si ceai la greu!
In urmatoarele saptamani o sa continui cu Perioada a III-a din dieta!
si o zi buna!

Noi doi...

Mergi la inceput

neatzaaaaaaaaaaaa!

chiar ca-i buna, am ajuns la 55 de kile! record personal -cel putin pana acum; la greutatea asta n-am mai fost de vreo 3 ani; yupiiii!

Isa, super raport; maaaamaaaa, ce de floricele. Ai grija cu raceala, papa consistent si trateaza-te cat nu e inca grav.

Haideti la raport fetelor, pe unde umblati azi?

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Of,of,mai,mai............Niciun gram nu se mai da dus....
Ce ma fac ioooooooo???????
Am o stare asa proasta....

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Anuska, hai nu mai sta suparata, ca te scoatem noi din butoiul cu melancolie!

uite ce zi frumoasa azi, si pe deasupra-cine s-a relaxat la munte nu cu mult timp in urma?

ia zi , nu cumva ai dat iama in fistic ?

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Pai la munte nu prea am mai fost pt ca a fost vremea rea si mai mult am tras asa doar o plimbare.....
Iar in fistic recunosc ca am dat iama at cand am intrebat! Nu stiu de ce in mintea mea faceam analogia fistic=fructe, nu fistic=seminte
Dar chiar asa sa ma articuleze niste amarat de fistc? UF!
Pai ma uit afara si ma apuca mai rau amucul pt ca nu poci iesi la plimbare!
Da'-mi prinde taaaaarrrrrrrreeeeeeee bine incurajarea ta! Mersic!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput