SUPERDIETA - editia 2008- 16*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

April, eu nu ma dau in vant dupa ziua asta de apa...doar ca am auzit si ma gandeam ca poate stiti voi ceva!
Nu stiu daca o incerc!

Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

April, daca te oropsesti si pe tine, at m-am mai linistit....

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

ciao fetizele..sincer,nu ma asteptam sa mi se vada lipsa pe aiciplacuta surpriza,oricum...isuca,nu merit bataiza,nu cred..v-om vedea miercuri...dar acum nu prea mai am de ce plinge,ca am acces la cam de toate..dezlegarea la peste,oua,carne lactate am avut-o..asa ca am permise berechet...e adevarat ca nu am fost f.cuminte..am gresit dar numai puzintel..ptr ca zilele acestea cit nu m-am colegat deloc, este ca am facut pe infirmiera si bucatareasa pe linga barbazica al meu...au fost zile de infern,4 zile de 40 temperatura saracuzu..nu-i scadea cu nimic..l-am tinut numai in masaje cu spirt si cu otet,de-i mai cobora un pic(multumesc de incredere aprilus..nu am dezertat)..astazi am reusit sa o stabilizam pe 38..acum asteptam medicu de familie sa ne bage o vizita sa vedem ce v-a mai zice si el..astea sunt noutatile mele(urite de tot)PUPICE LA FETIZEEE

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Of, raceala asta! Stiu cum e ! Bretonico, sa-l doftoricesti pe sotior cum stii tu mai bine! 4 zile cu febra 40 e ffff mult ! ai grija si de tine sa nu o iei si tu pe urma lui!

Insanatosire grabnica, te asteptam cu vesti bune, si inca repede, ca sa am si eu cu cine sa cant in duet imnul foamei!

Iti trimit o mie de pupici necontagiosi!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Va tot aud vorbind de ziua aia de apa, sora mea de cand o stiu e intr-o vesnica cura de slabire si cand se poticnea, adica cand stagna la un anumit numar de kilograme si acul cantarului nu vroia sa se duca nici cum in jos, tinea ziua asta de apa si chiar avea rezultate. Stiu ca ea bea apa cu lamaie nu apa chioara.
Eu sunt pe baricade, sper sa am ceva bun de raportat miercuri.

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Bretonica, draga mea, eu ma speriasem ca ai dezertat, ca intr-un timp aminteai de "dezertare"! Si cum credeai tu ca nu-ti simtim lipsa?! Insanatosire grabnica sotiorului tau! Ai grija de el sa se faca bine...caci nu-i de glumit cu atatea zile de febra!
April lasa cantatul "foamei", mai bine fa ceaiul ala, ca-l astept de ceva timp!

Noi doi...

Mergi la inceput

Silvana intra mai des cu vesti bune, poate ne mai animi si pe noi! Hai cu galeria...cu ambitia ... cu baricadele alea, ca sa nu mai calce lumea pe alte carari!

Noi doi...

Mergi la inceput

neatzaaaaaaaaaaaaa!

Isa, ceai zici?

Uite aici o cana de la mine,

ia de gusta si o sa te convingi ca e ceai

APRIL

Mergi la inceput

Silvana, ramai cu noi pe baricade!

Legat de ziua de apa sa stii ca eu chiar nu-i contest eficienta, insa mi-e teama sa o tin, sunt o fire mai agitata si chiar tre sa bag ceva la ghiozdan sa functionez la parametri normali.

Haideti dragelor, iesiti din vagaunile prin care v-ati ascuns si dati un semn de viata! nu nominalizez pe nimeni, ca va stiti

Eu aseara am cazut lata la opt jumate , am dormit pana la 12 cand m-am trezit nitzelush, dupa care iar pana dimineata. Va dati seama ca sunt si odihnita si nevorbita

APRIL

Mergi la inceput

April esti cumva si ne....
Ce zici .... dai cate o pentru absente?

Multumesc pentru ceiuc!

Noi doi...

Mergi la inceput