SUPERDIETA - editia 2008- 16*
Raspunsuri - Pagina 11
Brigit spune:
Anuska, nuuuuuuuuuuuu; nici fistic si nici alune. Eu sufar pe tema asta da au al naibii de multe calorii
Isa, lasa ca recuperati voi. Puteti face din orice zi aniversarea voastra.Si tortu ala sa nu-mi spui ca l-ai tinut doar pt poze. Hai, recunoaste tot!!!
Noi am reusit sa ne serbam nitel, iar in weekendul asta mergem ca casutza de la tzara, ca mi s-a facut dor de buni, de stat la gura sobei si de mancat mere coapte.
In Bucuresti ninge
Va pup pe toate !
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
Isa_Cris spune:
recunosc April...am papat si eu un pic de tort!
Daca tot mi-am pus o dorinta cand am suflat in lumanarica...m-am gandit ca trebuie sa-l si gust!
M-ai prins....
Noi doi...
DanuKa spune:
Buna fetelor ,eu am tinut dieta asta anul trecut si am slabit 12 kg in 3 luni si nu pot sa zic ca am tinut-o foarte strict ,este o dieta buna ,pe mine ma ajutat foarte mult si am invatat sa mananc altfel dupa ea ,acuma oscilez un pic ,iarna iau 3-4 kg si vara le dau jos ,iar acuma dupa sarabatori este usor de ghicit in ce faza sunt ,asa ca am de gand in curand sa tin iarasi si eu varianta scurta ,ca sa fiu jolie e vara .
Va doresc succes.
Brigit spune:
neatza dragelor! ce faceti , v-ati odihnit bine?
hai ca va astept cu o cana aburinda de ceai la povesti!
APRIL
Isa_Cris spune:
Salutare fetele!
Am ajuns si eu la munca...adica la calc meu!
Mai e cald ceaiul April?
Vad ca nu prea mai e agitatie pe aici. Si totusi...eu o sa "dau raportul" in continuare....am fost ffff cuminte in weekendul asta! Asa ca la raportul de miercuri o sa am ce raporta!
Voi cum mai stati cu mancarea?
Bretonica presimt ca vrei bataita....unde-ti sunt lacrimile de crocodil? Ai renuntat cumva?
Va pup!
Noi doi...
Brigit spune:
Isa, caaaaald ceaiul (tura 2) - ma hidratez ca am de recuperat din weekend
DanuKa, poate ai timp sa mai treci pe la noi, ca uite am ajuns in faza de stagnare, kilele se duc greu jos si avem nevoie de incurajari si sfaturi de la tine, mai ales ca ai obtinut rezultate asa bune cu dieta!
Bretonica - chiar nu stiu ce e cu ea, incerc sa ii acord circumstante atenuante- poate i-a picat netul
Si mie mi-e tare dor de toate fetele care nu au mai dat semne de viata de multisor si le astept sa se intoarca
APRIL
Isa_Cris spune:
Sa va spun o chestie!
A auzit mama, nu stiu unde, la radio sau tv ca daca bei numai apa in ziua cand e luna plina slabeste cateva kg!
Stie cineva ceva de acest fenomen?
Noi doi...
Anuska spune:
quote:
Originally posted by april16
Anuska, nuuuuuuuuuuuu; nici fistic si nici alune. Eu sufar pe tema asta da au al naibii de multe calorii
APRIL
Da' de ce ma oropsestiiiiii..........
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Anuska spune:
V-am tot citit cu ziua asta de apa.... Dar nu vi se face foame nenicule? Si a doua zi nu "rupeti tot" (asta presupunand ca ati rezistat)?
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Brigit spune:
HEHEHE, ce ma amuzati, faceti ce faceti si aduceti ziua aia de apa in discutie.
Isa, nu stiu ce sa zic, urmatoarea luna plina e pe 21 din cate am inteles, asa ca daca te "tine" vei avea curand ocazia sa o experimentezi. Eu recunosc, nu pot si nu incerc .
Eu sunt azi pe iaurturi iar diseara gatesc o varza- abia astept!!!
Anuska, pai ma oropsesc si pe mine in acelasi timp; eu de la dulciuri ma pot abtine mai usor decat de la alune sau fistic. Deci iti dai seama cand am vazut postarea ta ce ganduri imi dadeau tarcoale.
APRIL