SUPERDIETA - editia 2008- 16*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Gata,

am facut si update-urile de saptamana asta.

Cum ziceam , putine floricele au crescut saptamana asta, doar Bretonica si Isa se bucura de ele! Iar stagnarea e la ordinea zilei pentru multe dintre noi.

La rubrica absente avem asa:

Cris 75, Adina si Manuela, care nu ne-au mai dat de veste de 3 saptamani - le-am trecut la prietene si le-am sters din listuta, le asteptam sa revina cu vesti

Cu doua absente, in pericol de a fi sterse de pe listuta saptamana urmatoare: Oana si Alyynna.

Cu o absenta: Anda, Luminita si Violetika. Ce faceti fetelor? Veniti sa vi le motivati !

Aida lipseste motivat ,o asteptam sa revina cu vesti bune si foarte bune

Ramanem pe baricade: Isa, Silvana, Bretonica, Doroti, Noki, Anuska, Ralumat, Mercedes si moi.

Si am strigat si prezenta cu ocazia asta

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Halal baricada: baricada mancarii, Aprilasule!!!!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Noki, hai ca m-am innecat cu mancarea cand am vazut postarea ta!

esti telepata?

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by april16

Ralu, hai ca te-am prins la raport !!!! Ai scapat de absenta saptamana asta!

Nu te ingrijora cu stagnarea, e imposibil sa nu se intample asta pe parcursul unei diete. Bai, sa nu radeti de mine, io resping ideea de electrostimulare ca mi-e teama de cine stie ce senzatii neplacute. Si cand te aud pe tine ca ce placut e si ca te gadila ... hmmm parca imi vine inima la loc. Da nu am io timp nici la sala sa ma duc , ce sa mai vorbim

Apropos de ritm haotic - mey, io credeam ca lucrezi la aia de mai demult ; bine , ca ai zis ca lucrezi in HR si mi-am dat seama ca e firesc, i've been there. Lucrezi cumva in farma ? din punctul meu de vedere acolo haosul e supertotal. Daca nu , in caz ca te gandesti sa schimbi industria, nu te duce in farma!

APRIL

Ha, haaaaa, culmea e ca am venit la firma asta ca sunt in domeniul agriculturii si m-am gandit ca nu o fi mare lucru de facut...bad inspiration. De fapt, problema e la cap, acolo unde se impute pestele......nu am mai intalnit asa angajati demotivati si munciti pana la epuizare nicaieri pe unde am mai trecut.In farma si in hoteluri nu m-as duce, ca stiu ca acolo e nebunie mare. Dar in alta parte....parca ma cam bate gandul sa plec si sa nu ma mai chinui aici, ca afara e vopsitul gardul (cica e multinationala), dar inauntru....
Despre electro, si mie imi era teama. Dar este o oferta la Betty Blue, 180 ron abonamentul de electro la paturica electrica. Si e bine. Sunt vreo 16 padele pe care le pune pe corp si tu singura iti reglezi intensitatea pe masura ce trece timpul. Te infasoara in celofan si te baga in patura electrica. Practic e un fel de gadilici la caldurica. Si la sfarsit cand ies, e balta in folia aia. Dupa, te unge cu o crema termoactiva care cam arde vreo 20 minute. Ieri am fugit la pranz, azi dimineata am mers de la 8 la 9.
Apropo de crema termoactiva profesionala, ma gandeam sa-mi cumpar si eu. Au la salon posibilitatea de a-ti lua creme termoactive sa te ungi acasa. Credeti ca se merita? Costurile sunt parca 100 ron la 500 ml si 200 la 1 litru. Si cica iti ajunge pentru 3 aplicatii/saptamana, in jur de 3-4 luni.

Mergi la inceput

Ralu, ce povestesti e super cooool.

Cu crema ce e misto e ca poti sa o testezi la salon o luna, sa vezi daca da randament; si daca are efect 100 de ron nu e mult.

Bine, apropos de preturi, am si eu modul meu de a cantari ieftin/scump. Cand e vorba de sufletul meu, nimic nu mi se pare prea scump . Glumesc, desigur. Nu azvarl cu banii , da daca e vorba sa imi fac un moft mi-l fac chiar daca asta inseamna sa tai destule altele de pe lista.

Intre timp mi-am dat seama ca vine dom'le Valentaizdei asta peste mine, ma intalnesc cu husbandul si singurul cadou pe care o sa i-l fac va fi ca ma duc acasa bella, ca m-am programat la coafat si la epilat. Asa ca astazi io v-am tzucat pe toate, sa va distrati cum v-ati propus si sa va iubiti mult!

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

scuze fetelor pt absenta: am fost f ocupata zilele astea. Raportez: mentinere la 58 kg. Mai bine asa decit purcei

Mergi la inceput

neatza -neatza!!!!

ce faceti fetelor, dormiti inca? va reveniti dupa chefurile de aseara?

hai ca-i vineri, mai e nitzel si da weekendu peste noi!

Violetik, hai ca ti-am motivat absenta!

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Ce lisztine p-aici......
Toata lumea se pare ca e la "pascut" din verdeturi....
Si dai si rontaie, si rontaie......

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Mai vreau sa intreb: fistic pot sa pap???

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Buna fetele!
Din pacate n-am avut o zi prea buna ieri. Iubitul mi-a venit tarziu de la munca, obosit frant...na ce sa mai fi facut?!? Am facut papica acasa, am cumparat un tort inimioara...o sa-l incarc la poze si...cam atat!
Oricum o sa recuperez eu ziua asta!!! cu varf si indesat! I-am promis si mi-a promis ca o sa faca ce zic si vreau eu!
Azi am avut treaba in alt corp de cladire si n-am putut intra pe net si m-au mai si plimbat pe la magazine...
Problema e ca am apucat sa pap 2 mere si n-am reusit sa beau ceai, deloc! Pana deseara sper sa-mi fac norma! Acum ma duc sa-mi fac o supica...

Weekend placut!

Noi doi...

Mergi la inceput