SUPERDIETA - editia 2008- 16*
Raspunsuri - Pagina 9
doroti_5 spune:
Hai continua ca eu citesc cu atentie...
Cit priveste cadouri, niciodata nu am stiut ce sai iau mergeam si luam ceva impreuna. Azi am luat niste felicitari facute manual de niste copii infectati de HIV, sau licitat la noi, sau dus toate si am mai cerut, sunt tare frumusele, si banii se duc la copii ceea pentru ceva frumos.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Brigit spune:
doroti, ai fost mortala!
pai mi-am iesit din mana pana ai raspuns tu, deja eram cu mintea la altceva , ma gandeam ca pentru maine n-am nici o traznaie pregatita. da nu-i timpul pierdut sa imi trazneasca ceva.
bey, pai nu mai zic, ca ne pun astia bulina rosie la subiect
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
Brigit spune:
foarte frumos gestul cu felicitarile.
Noi de Craciun am avut ocazia sa luam niste felicitari pictate de niste oameni care aveau diverse dizabilitati (unele erau pictate cu gura, altele pictate cu degetele de la picioare) . Aasolut superbe, am fost efectiv incantata ca am putut sa le iau, mai ales ca nasii nostri sunt in Olanda si la ei e un adevarat obicei cu felicitarile astea, si le etaleaza la loc de cinste pe toata perioada sarbatorilor.
Si am pastrat si noi doua dintre ele, sunt extraordinare si ma impresioneaza de fiecare data cand ma uit la ele gandindu-ma cu cat talent sunt inzestrati acei oameni!
APRIL
silvana75 spune:
Raportez stagnare la 73 kg. Trebuie sa incerc ceva mai drastic. Cu atatea permise am inceput sa bag la greu si alte chestii mai putin permise. Ma bate gandu sa incep disociata pe zile ... nu stiu ... ma mai gandesc pana maine dimineata
Pupiu
Silvana si Paul
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/shared?p=49637cc8cc6e5649623278&" target="_blank">Craciun 2007
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Isa_Cris spune:
April m-ai "socat" de dimineata!
Chiar asa...de ce te-ai oprit?!? De ce nu te-am intrebat mai devreme!?? calendarul chiar mi-ar fi placut...dar nu mai am timp acum mai ales ca stam deja impreuna! Si...memoria mea nu cred ca e asa buna! Daca m-as fi chinuit poate ar fi iesit totusi ceva!
Cu evadarea din localitate...e cam complicat! Ieri ma gandeam la un restaurant...hotel...dar spre surprinderea mea totul e rezervat (acolo unde-mi doream). Mai incerc sa gasesc ceva azi, pana vine el de la munca! Acum mi ciuda ca nu m-am interesat din timp! Dar cine se gandea ca nu gasesc nimic?! Oricum...o sa incerc si ceva "lucru manual"...inca nu stiu exact ce, dar gasesc eu!
Noi doi...
Mercedes spune:
Raport:stagnare la 73 de kg. Sincer am bagat la nepermise la greu plus ca mi a venit mai repede cu o saptamana aprox. CM si nu stiu de ce. Sunt stresata ce i drept dar n am racit asa ca... sper eu sapt viitoare sa fie mai bine.
Brigit spune:
Neatza-neatza!
hai cu raportul ca la 12 pun absente!!!
Vad ca saptamana asta n-au rasarit floricele foarte multe prin gradina noastra, stagnarea fiind la ordinea zilei. las ' ca rasare soarele si la noi si or sa creasca!
Isa, pai daca nu reusesti sa rezervi nimic sa stii ca te scoti cu lucru manual!!!!!
Bai, apropo de calendar noua ne e tare drag si ne mai uitam prin el din cand in cand .Odata cand ne-a apucat nostalgia si l-am rasfoit barbate-miu a remarcat : vezi, la zece zile dupa ce ne-am cunoscut ne-am si certat zdravan, si abia apoi ne-am sarutat si noi ; nu cred ca le-am luat chiar in ordine. Si glumea ca zicea ca la cum sunt adolescentii de acuma calendarul ar fi comprimat intr-o singura fila: ziua cand ne-am cunoscut , am fost in club , ne-am , ne-am certat, ne-am impacat, ti-am dat o floare si apoi ne-am despartit definitiv.
Mda, acu ce sa zic : HAPPY VALENTINE'S DAY, fetelor!
Sa fiti iubite azi si in fiecare zi !
APRIL
Ralumat spune:
Ia uiteee ca tot am ratat raportul, dar numai cu o zi! Cum ma asteptam, n-am scapat de porc, ba mai mult, l-am mai ingrasat putin! Raport: 96 kg. De ieri am inceput si sedinte de electrostimulare hot,poate-poate se mai vede ceva Si e asa bineeeeeee.....stau la caldurica, ma gadila senzorii aia....
Ma intorc la plantatie, ca meseria mea preferata e cea de "sclav". Doamne, in ce ritm haotic se poate lucra la firma asta! Sunt de 3 luni aici si m-am saturat ca de mere acre de stilul asta.
Brigit spune:
Ralu, hai ca te-am prins la raport !!!! Ai scapat de absenta saptamana asta!
Nu te ingrijora cu stagnarea, e imposibil sa nu se intample asta pe parcursul unei diete. Bai, sa nu radeti de mine, io resping ideea de electrostimulare ca mi-e teama de cine stie ce senzatii neplacute. Si cand te aud pe tine ca ce placut e si ca te gadila ... hmmm parca imi vine inima la loc. Da nu am io timp nici la sala sa ma duc , ce sa mai vorbim
Apropos de ritm haotic - mey, io credeam ca lucrezi la aia de mai demult ; bine , ca ai zis ca lucrezi in HR si mi-am dat seama ca e firesc, i've been there. Lucrezi cumva in farma ? din punctul meu de vedere acolo haosul e supertotal. Daca nu , in caz ca te gandesti sa schimbi industria, nu te duce in farma!
APRIL