SUPERDIETA - editia 2008- 16*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Anuska, nici eu nu pot sa ies la plimbarica; poate diseara daca reusesc sa il conving pe husband ( el cand aude de plimbare e din start suspicios ca se gandeste ca il invit la cumparaturi). Da chiar am chef de o plimbarica in aer liber - de curat nu se pune problema.

Oare ce-o face restu trupei de intarzie asa mult rapoartele?

Doroti, ce faci ai plecat sa-l cauti pe Vrajitorul din Oz?

Bretonico, sper ca n-ai luat raceala si ca sotul tau e mai bine!

Noki, mai vino fata draga si pe la noi!

Aoleu , daca iau lista la rand constat o droaie de absente.

Azi eu am o zi atipica, in sensul ca o frec la greu, ceea ce in mod obisnuit nu se intampla, iar chestia asta ma oboseste foarte tare, daca va puteti imagina ...

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna si de la mine.
Aprilas, mai rau, nu il caut pe vrajitor, da altceva de care no sa fiti incintate.
Deci la ine stagnare puternica, dar joi, adica pe 14 mam dat la o pizza, si inchipuitiva ca am mincat jumate si nici nu am simtit macar un pic de rusine...
Stiu merit bataita, da cred ca intrerup o saptamina si de luni iar incerc cu dieta, sper ca nu pun cit vaca pe mine pina atunci.
Felicitari fetitelor ca dati fos asa bine.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Ai sa ne luam de mana, April!
Si asa vad ca numai noi suntem p-aici...
Cred ca e de la astenia de primavara.... "cheful asta de munca"

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Ti-am spus eu April sa scoti bilutele negre la interval?!?!?
Slaba miscare pe ziua de azi! E zi de raport cumva?!

Haideti fetele ca se poate....v-o spun cu mana pe inima! Putina ambitie si vointa...si reusim!
Eu nu mi-=am atins targetul, dar nici n-aveam cum in 6 saptamani!!! In curand sper sa va dau vesti bune....ca am ajuns la 80kg...75kg...70kg....

P.S. Felicitari April!

Noi doi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Raportez si eu -2 kg, deci in total 5 kg!!!!

O zi faina

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Aha deci...daca se aud bilutele ciocnindu-se apare lumea!
Apriiiiil, mai faci o strigare?!

Felicitari Silvana

Noi doi...

Mergi la inceput

pfii, stati asa, ca taman cand ma bucuram io ca sunt relaxata m-am trezit cu o situatie super nashpa de descurcat, care mi-a mancat timpul liber pretios pana acuma asa ca data viitoare o sa frec menta in tacere

Booon , deci Silvana vad ca a aparut victorioasa la raport! Felicitari si sa o tii tot asa draga mea!

Doroti cica se lasa pe tanjeala o saptamana. Vezi Doroti, daca nu treci mai des pe aici ca te lasi prada ispitelor? Te rog frumos, de acum te astept la povesti in pauza de masa

Si-acuma scoatem catalogul a vedem cine n-a sosit:

Ralumat - fii atenta ca sunt cu ochii pe tine ! Te astept neaparat!
Violetik- unde esti dragutzo, ca ultima oara planuiai cina romantica de Valentine's... ia zi, ai calcat pe urmele Dorotesei? E buna pizza la Chisinau?
Noki, mai lasa fata mea cartea aia, vino si zi-ne cu ce bunatati te desfeti si nu te ingrasi
Bretonico-pauza de tratament ! acorda-ne si noua putina atentie
Anda-ce facusi fata draga, de ai disparut asa, in ceata? hai ca a dat soarele, vino incoace.
Luminitzaaaaaaaa-pai nici n-ai inceput bine si tre sa strigam dupa tine?
Oana, Alyynna- ar fi a treia absenta nemotivata! cum zice Isa, eu gata-nu va mai acord circumstante atenuante, va sterg din lista si va pun la prietene, va asteptam sa reveniti cand va REmotivati.

Am strigat catalogul, pe Aida nu o pun absenta nemotivat, ca stiu ca a luat pauza si acum din cate am "citit-o" chiar e intr-o faza in care tre sa ia o decizie importanta legata de ce vor face in continuare pentru Emma. Asa ca o las sa se limpezeasca si ma rog ca Doamne-Doamne sa le arate calea cea mai buna de urmat.

Pe Mercedes o asteptam la raport maine.

Gataaaaaaa cu strigarea, ia sa va vedem , va aratati ?

APRIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

PREZENT!!!!..am fost si la servici fetizele aparte sa fac si pe infirmiera....multumesc la dumnezeu de azi se simte mai bine omuzu meu...deeeeeeeeeeeeci...(nu pot sa pun si kilogramele slabite de omuzu meu?..ihihiihihi..erau mumai vreo 6,asa lejer9..dar nici cu mine nu mi-a rusine de la 96.5-94.7=1.8+0,3=2...è yuppiiiiiiiiiiiiii..ce misto...FELICITARI LA FETIZEEE...isuca,eu tot alerg dupa tine,sper sa te ajung mai devreme sau mai tarziu....aprilus cer scuze ptr absente dar si ale mele sunt motivate..pupiceeee ...(ps.MI FOAMEEEEEEEE!!!)

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

hello, pai am strigat catalogul si nu vine nimeni?

Biiine, ia poftiti aici o reteta de slabit

Cica era un tip foarte gras care se duce la doctor ca sa mai slabeasca. Tratamentul era destul de scump, iar tipul ii spune doctorului ca vrea sa slabeasca în prima zi 5 kg. Doctorul ii spune ca e OK, il baga-ntr-o camera, care era de fapt un labirint cu oglinzi, imens. Tipul vede langa el o blonda de nota 10, goala, cu o inscriptie pe ea:
"DACA MA PRINZI, MA ."
Alearga dupa ea toata ziua, dar n-o prinde. La sfarsitul zilei, slabise 5 kg.
A doua zi, ii spune doctorului ca este multumit de tratament, dar de data asta vrea ca tipa sa fie roscata. Doctorul zice ca e OK, il baga-n labirint, aceeasi poveste. Tipul mai da jos inca 5 kg.
A treia zi, tipul ii spune doctorului ca vrea sa mai dea jos 20 kg si gata.
Doctorul ii spune ca are o reteta speciala pt.20 kg si il baga din nou in labirint. Tipul se uita in stinga si-n dreapta, dar nu vede nici o tipa. La un moment dat, se intoarce si vede un negru cat usa de la lift, cu o inscriptie:
"DACA TE PRIND, TE ."

APRIL

Mergi la inceput

hai sa mor de ras nu alta, cat scriam io de zor veni si Bretonica cu raportu.

Bretonico, sa inteleg ca ati alergat ceva , da?

APRIL

Mergi la inceput