Atentie la propuneri Prima TV ref la reality-show!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Imi pare rau dar te contrazic. Am mai scris despre asta. Nu este vorba de a te vinde. Cred ca a trecut vremea muncii patriotice si este normal ca daca cineva vrea ceva ce imi apartine sa am un pret. Asta nu inseamna a te vinde, ci a te respecta si a-ti stabili valoarea; cu atat mai mult cu cat partenerul de contract (postul TV) castiga o multime de bani din aceste emisiuni tip "reality show" care fac audiente foarte mari.

-------------------------------------------

GUDINDE,

In conceptia mea este gresit sa spuna cineva ca o persoana are o valoare mai mica sau ca este mai putin respectabila,ptru ca incaseaza o suma mica de bani si nu una mai mare...nu toate valorile se masoara in bani..banii nu pot cumpara totul si nu pot plati tot ce detinem.
daca ar fi sa pui o valoare sentimentelor,momentelor pe care le-ai trait la nastere..sigur nu ai putea sa calculezi cat valoreaza...deoarece valoarea este inestimabila,insa ,da,cu usurinta ai putea sa calculezi cat valoreaza casa ta ,masina etc..daca cineva este interesat sa le aibe....

Gudinde,
respect opinia ta,daca ti-am contrazis o remarca nu inseamna ca ai gresi sa refuzi o astfel de oferta sau ca luny a gresit...nu ,fiecare are propriile-i criterii.
gresit mi se pare sa credem ca exista doar o scara valorica cu care trebuie sa ne masuram toti.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

Edit.
si eu sunt curioasa sa vad o emisiune de acest gen filmata in ro.

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mda, parerile sunt impartite...eu va recomand calduros, din inima un film...ED TV. enjoy!
papadie, cata dreptate ai:)) dar la cum sunt unele persoane din sistemul sanitar ro, sunt in stare sa te insoteasca si in buda ca sa le dai spaga:)) oare sunt camere si acolo? asta poate aduce un bonus, la suma cea "simbolica" si plina de "sentimente"...
hai, va doresc o zi buna! si daca aveti timp, urmariti filmul de care v-am zis! mie chiar mi-a placut:))

alexutza aproape 5 ani si 35+ Teodor Mihai AMR 5 SAPTAMANI (35 ZILE)

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexiaaa22 spune:

maine 11.03 la 20.00 o sa fie emisiunea cu nicoleta care a nascut gemeni....sa va uitati si mai vorbim dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

quote:
Originally posted by alexiaaa22

maine 11.03 la 20.00 o sa fie emisiunea cu nicoleta care a nascut gemeni....sa va uitati si mai vorbim dupa

ce dragutz! te-ai imprietenit nu numai cu echipa primatv ci si cu alti protagonisti ai emisiunii, nu? ca altfel nu stiu cum de esti asa familiara cu nicoleta.

mama lu' maria

Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

m-am imprietenit cu foarte multe mamici pentru ca este primul meu bebe si am nevoie de sfaturi.
nu tb sa fiti rautaciosi cu mine pt ca mi-am spus punctul de vedere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

addinel, ce nu intelegi? fata este foarte prietenoasa, a subliniat asta! ca luny e rea si uracioasa, iar ea e buna si prietenoasa!

alexia, daca esti tu atat de altruista si te-ai si imprietenit cu cei de la prima, nu-mi pui si mie o pila la emisiunea "SOS - salvati-mi casa!" ca poate ne vor ajuta si pe noi sa terminam mai repede cu renovatul? ca de 6 sapt. m-am saturat de moloz:)). si crede-ma ca daca sunt multumita, ma imprietenesc si eu cu ei si nasc pe gratis in fatza camerelor !!! asa serviciu contra serviciu:)) si se aleg cu 2 emisiuni facute pe pielea mea!!! pardon, cu ajutorul si prietenia mea:))

imi pare rau, ca nu am timp sa o vad pe nicoleta, care a facut 2 bebei in direct (apropos, i-au dat 2 cadouri??? adica 300 euro * 2, 2 cantare si alte 2 * cadouase???)....asa ar fi normal, ca doar ea a participat cu oferta 2 in 1!!

alexutza aproape 5 ani si 35+ Teodor Mihai [red]AMR max.5 SAPTAMANI [red]

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

quote:
Originally posted by blackpanterro

Eu nu vad care e problema?Mi-au placut la nebunie emisiunile de tip Birth Stories cat am fost gravida.Daca nici o femeie nu ar accepta sa fie filmata cum naiba am mai putea vedea emisiuni de genul asta?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

+1

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papadie

Eu zic sa vedeti partea plina a paharului: atata vreme cat se filmeaza si sunteti in centrul atentiei scapati de dat spaga, scapati de comentariile idioate ale unor asistente etc. :-)
Nasteri usoare si bebelusi sanatosi!

blog

De acord!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ariel_7000

addinel, ce nu intelegi? fata este foarte prietenoasa, a subliniat asta! ca luny e rea si uracioasa, iar ea e buna si prietenoasa!

alexia, daca esti tu atat de altruista si te-ai si imprietenit cu cei de la prima, nu-mi pui si mie o pila la emisiunea "SOS - salvati-mi casa!" ca poate ne vor ajuta si pe noi sa terminam mai repede cu renovatul? ca de 6 sapt. m-am saturat de moloz:)). si crede-ma ca daca sunt multumita, ma imprietenesc si eu cu ei si nasc pe gratis in fatza camerelor !!! asa serviciu contra serviciu:)) si se aleg cu 2 emisiuni facute pe pielea mea!!! pardon, cu ajutorul si prietenia mea:))

imi pare rau, ca nu am timp sa o vad pe nicoleta, care a facut 2 bebei in direct (apropos, i-au dat 2 cadouri??? adica 300 euro * 2, 2 cantare si alte 2 * cadouase???)....asa ar fi normal, ca doar ea a participat cu oferta 2 in 1!!

alexutza aproape 5 ani si 35+ Teodor Mihai [red]AMR max.5 SAPTAMANI [red]

TEODOR
POZE

Oare o sa faceti un poll, si anume cine sunt fete prietenoase" si "altruiste", si cine sunt fete "rele" (care nu accepta sa-si "vanda" intimitatea)"?

Cit cinism!

Mergi la inceput

sa-ti renoveze casa??poate te ajuta luny ca doar ea este experta in negocieri.....

Mergi la inceput