Atentie la propuneri Prima TV ref la reality-show!

Atentie la propuneri Prima TV ref la reality-show! | Autor: luny

Link direct la acest mesaj

Hai sa va povestesc ce am patit eu azi!!
Acum cateva zile, am fost contactata de o reprezentanta Prima tv in leg cu realizarea unui asa-zis reality show despre ultimele zile de sarcina su primele zile din viata bebelusului meu...si cred ca si alte fete au fost contactate de pe forumuri sau habar n-am...
Azi am fost la o discutie cu ei, unde nici n-am intrat bine pe usa, ca au sarit pe noi sa ne faca poze si ne-au cerut buletinele pt copii, de parca eram la politie si ne cautau cazierul...probabil in mintea lor credeau ca dak am venit acolo, suntem ca si 'arvuniti'!!
Apoi au spus ca vom semna imediat un contract prin care ne obligam sa ne lasam filmati cam oricum in timpul nasterii si al travaliului, non stop, spunand ca totusi nu vor da pe post momente jenante, intime sau nepotrivite pentru ora difuzarii!! cica le taie la montaj, dar ei filmeaza non stop la spital, si 2 zile dak e nevoie si atata dureaza pana nasc!!..si mai filmeaza si povestea noastra de dragoste, pregatirile de ultima ora dinaintea nasterii, evident nasterea propriu zisa, cica nu o sa stea cu camera langa tine, ci afara si o sa filmeze printr-un geam ceva, si apoi primele zile din viata lui bebe, cu tot tacamul, venit in casa, filmat..tot, ce sa mai
A, si am uitat, cea mai tare faza, cica daca mi se rupe apa, sa-i sun repede ca vine masina de la Prima sa ma ia sa ma duca la spital!! eu fac cam o ora pana la spitalul unde nasc, mai asteptam si televiziunea o ora si nasteam acasa, eventual..in panica si stresul ala, auzi ce griji trebuia sa ai, astia chiar nu gandesc?!!...evident ca am intrebat de bani, cat suntem platiti pt toate astea...
Si ne-au oferit 'imensa' suma de 300 euro, pe care noi personal am considerat-o o gluma proasta la inceput!!..cand am vazut ca asta era suma reala, si pe acesti bani eu ma obligam sa-mi pun la dispozitia lor casa,intimitatea si cel mai frumos lucru care mi se intampla,nasterea bebelui meu, sa ma vada o lume eventual partial dezbracata si mai stiu eu in ce ipostaze neplacute, imaginati-va singure,ca semnand un contract vag, ei faceau cum vroiau, nu?
Am zis 'pas', dragut, ne-am ridicat si am spus ca nu suntem oamenii potriviti pt asa ceva.
Numai ca o impertinenta si nesimtita d-soara de vreo 20 ani, care dupa cum arata nu stia bine pe ce lume e, zice in urma noastra cu un aer de superioritate, de parca ar fi trebuit sa cadem pe spate de ce ne-au propus ei: "da' ce vroiati, 10.000 euro?!Ne pare rau ca nu avem sa va dam banii astia..te pomenesti ca va lasati filmata dezbracata dak va ofeream 10.000!!!". era sa o iau direct de par...
I-am zis ca deja a trecut dincolo de pragul banilor si ca ar fi bine sa-si controleze ironiile si atitudinea,iar eu cu asemenea oameni lipsiti de profesionalism si respect nu as colabora pt nimic in lume!!..e de toata jena, cica e televiziune care se respecta...
Ea tot tare-n gura, comenta acolo de mama focului...am apucat sa-i mai spun ca se vede ca n-are nici cea mai vaga idee despre ce inseamna o sarcina si expunerea ei la tv, i-am intors spatele si am iesit, deja ne enervasem prea tare, si mi-era ca rabufneste si sotul meu, care s-a abtinut intr-un mare fel..!..
Poate pt altcineva era o suma potrivita, nu contest si fiecare o judeca cum vrea...eu stiu SIGUR ca era o bataie de joc..intamplarea face sa am prieteni prin televiziuni, si nu-s chiar pe dinafara cu astea...ei au spus ca ar trebui platit mult mai mult...dar dincolo de bani, stresul la o asemenea expunere, intr-un asemnea moment si in asemenea conditii, impuse de ei, este mult mai important decat orice suma, cel putin pt noi...iar o televiziune care se respecta...cu ar lucra cu amatori d-astia!...
Nu stiu care gravida s-ar simti confortabil si ar fi ok stiind ca este filamata non stop in timpul travaliului si al nasterii, si dupa, chair si printr-un geam...
am postat toate astea cu titlu informativ...concluziile le trageti fiecare..

LUNY, in 34+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Multumim, Luny, e bine de stiut.

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (34+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Desi initial ma gandeam ca ar putea fi o amintire dragutza pt baietelul meu, sa o vada cand va fi mare, daca stiam clar de la telefon despre ce e vorba, ce suma jignitoare propusesera ei, nu ca nu m-as fi deranjat sa merg pana acolo, nu as fi ridicat nici macar un deget..
Si de-a lungul zilei de ieri, cu cat ma gandeam mai bine la propunere, cu atat imi dadeam seama ca astia cauta senzationalul...si imi imaginam ce ar insemna sa stau cu o echipa de cameramani dupa mine nu stiu cate zile...si realizam ca e stresant si ca nu merita indiferent de suma!!...m-am dus pana la urma de curiozitate, si, na, ca mi-am satisfacut-o, macar nu pot sa spun ca m-au luat prin surprindere complet!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

luny ma bucur ca nu ai apucat sa semnezi contractul inainte.parerea mea este ca ai facut o alegere buna ca nu te ai legat la cap fara sa te doara.deocamdata nu spun mai multe desi mias fi dorit.
,ai grija de voi si vad ca nu mai ai mult pana nasti-nastere usoara!
18+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

in niciun caz nu as fi semnat pe loc, nimic! asa ar fi vrut ei, se bazeaza clar pe naivitatea si nestiinta multora, dar pe mine nu m-au nimerit, spre norocul meu nu suntem cazuti din nori, dar in mod sigur, din pacate, vor gasi pe altii sa-i pacaleasca!...
Partea cea mai ciudata e ca mai era un cuplu acolo, draguti de altfel,care au asistat la toata scena, si parca erau hipnotizati, nu au scos un sunet!! noi am plecat si ei au ramas...cine stie or fi crezut ca suntem noi nebuni!..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

luny asa este,or gasi ei niste naivi care saracii nu stiu la ce se inhama.in legatura cu acel cuplu( ma gandeam in timp ce citeam mesajul)ori or fi fost acolo asa ca sa va faca pe voi sa acceptati//ceva de genul eu prima,eu prima caci eu am venit inainte// ori ei or fi vrand sa fie niste vedete ceva de genul Monica Columbeanu .
pup si ai grija de voi .
18+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Luny, dar serios acum, de ce te-ai dus?? Te asteptai sa-ti ofere 10.000 de euro??
Daca nu erai interesata si esti asa de suparata, nu trebuia sa te duci. Banuiesc ca te-ai inscris, de te-au chemat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

La noi in Candada este un program de genul asta , chiar imi place si ma uit la el mai mereu. nu stiu cat le plateste pe fete , dar filmarea este decenta, nu pun nimic pe post fara gust.Am uitat cum se numeste emisiunea dar e interesanta si se pare candiencele nu au nici o jena se duc cu placere .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

quote:
Originally posted by Lemoni

La noi in Candada este un program de genul asta , chiar imi place si ma uit la el mai mereu. nu stiu cat le plateste pe fete , dar filmarea este decenta, nu pun nimic pe post fara gust.Am uitat cum se numeste emisiunea dar e interesanta si se pare candiencele nu au nici o jena se duc cu placere .

"To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet."
Charles Haanel

"Birth Stories" cumva? Se difuzeaza si la noi pe Reality TV reality-show-ul asta(dar sincer nu mai stiu dc e filmat in Canada sau nu) si la fel cum spui si tu filmarea e destul de decenta.

www.doctorbun.ro/" target="_blank">Voteaza medicii romani!

Mergi la inceput

saphir, cred ca nu ai citit atent ce am scris...eu NU m-am inscris nicaieri,nu s-a facut concurs sau lista sa se inscrie cine vrea, EI au contatctat cupluri, EI m-au contactat pe mine! Si, da, am fost interesata, dar nu din motive financiare, crede-ma!...si p-alea le-am expus mai sus!.. si este evident ca nu m-am dus eu acolo pusa pe scandal, tocmai ca nu stiam despre ce e vorba,nu e genul meu!...
Lemoni, daca vorbesti despre 'Birth Stories' de la RealityZone, o stiu prea bine, si multe dintre noi de pe acest forum o urmarim!!..si aia este o optiune, intr-adevar, au alta educatie si fii sigura ca in mod clar au alt nivel de civilizatie canadienii, vad cu totul altfel astfel de lucruri, Romania mai are ani buuuuuni pana sa vada asa cum trebuie acea emisiune, care nu este un show, este o emisiune mai mult medicala!! Si eu o urmaresc in fiecare zi, ca vreau sa stiu cum este o nastere in realitate, la ce sa ma astept!Cei d ela Prima nu la asta se gandisera, in mod evident, au un scenariu fff prost, in bataie de joc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

quote:
Originally posted by Lemoni

"To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet."
Charles Haanel

Se numeste "Birth Stories".Si acum mai difuzeaza la reality tv,dar editia din 2005.
Sunt foarte decenti cu filmarile.

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

varsta Sebastien
botez Sebastien

Mergi la inceput