Atentie la propuneri Prima TV ref la reality-show!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

quote:
Originally posted by papadie

Eu zic sa vedeti partea plina a paharului: atata vreme cat se filmeaza si sunteti in centrul atentiei scapati de dat spaga, scapati de comentariile idioate ale unor asistente etc. :-)
Nasteri usoare si bebelusi sanatosi!

blog

Exact la asta ma gandeam si eu, ca scapi de spaga, si in plus te alegi si cu niste bani suplimentari in buzunar . Si chiar daca nu iti da nici un ban, macar nu dai tu din buzunarul tau. Eu iaka ma oftic ca mie nu mi-a propus nimeni cand eram insarcinata, ca acuma nici amintire de atunci nu am, si banii i-am dat in stanga si in dreapta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

alexia, ca sa spulberi orice dubiu ca tu esti Nicoleta, poti pune niste poze.
Mie imi e indiferent cine esti, dar poti sa convingi lumea dand mai multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

quote:
Originally posted by ariel_7000

addinel, ce nu intelegi? fata este foarte prietenoasa, a subliniat asta! ca luny e rea si uracioasa, iar ea e buna si prietenoasa!

alexia, daca esti tu atat de altruista si te-ai si imprietenit cu cei de la prima, nu-mi pui si mie o pila la emisiunea "SOS - salvati-mi casa!" ca poate ne vor ajuta si pe noi sa terminam mai repede cu renovatul? ca de 6 sapt. m-am saturat de moloz:)). si crede-ma ca daca sunt multumita, ma imprietenesc si eu cu ei si nasc pe gratis in fatza camerelor !!! asa serviciu contra serviciu:)) si se aleg cu 2 emisiuni facute pe pielea mea!!! pardon, cu ajutorul si prietenia mea:))

[red]imi pare rau, ca nu am timp sa o vad pe nicoleta, care a facut 2 bebei in direct (apropos, i-au dat 2 cadouri??? adica 300 euro * 2, 2 cantare si alte 2 * cadouase???)....asa ar fi normal, ca doar ea a participat cu oferta 2 in 1!![/red]
alexutza aproape 5 ani si 35+ Teodor Mihai [red]AMR max.5 SAPTAMANI [red]

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Poate ca ar fi mai bine sa stai in fata tv-ului,decat sa scri pe dc,poate te-ai mai relaxa un pic...stim,nu-i usor sa inghiti praf ..dar nici cinismele tale nu-s mai putin toxice....asa ca te rugam nu te razbuna pe noi..si nici pe Nicoleta,ca nu noi am facut praful.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

draga principe, nu inteleg de ce te-ai ofensat...in fond fiecare se relaxeaza asa cum vrea...eu una nu ma relaxez in fata televizorului, din contra! nu prea am ce sa vad, in afara de mahalageala si alte bazaconii...dar asta este alta poveste, oricum nu are rost sa dezvoltam asta acum:)) ca prefer dc - ul ca mod de relaxare asta a fost alegerea mea si ma relaxez de mai mult de 5 ani....nu am aparut de 3 zile ca sa ma bat cu pumnii in piept pe aici si sa fac RECLAMA MASCATA la anume posturi tv si emisiuni...cred ca prin tam tam-ul facut de alexia (de care nu am pretins o clipa ca ar fi nicoleta sau alta persoana) si-au atras cei de la prima ceva audienta. ia recunoasteti voi acum cate s-au uitat la emisune, asa putin, de curiozitate, sa vada ce a starnit valuri pe dc?
si mai stii ceva, prea putin imi pasa!!! din partea mea nu ai decat sa faci ce crezi!nu cred ca poti spune "ca ma razbun" pe voi, atata timp cat nu promovez emisiunile astea de 2 lei .... oricum raspunsul meu la subiect nu-ti era adresat tie....
asta, pe care l-am scris acum, iti este adresat!....uita-te cum am facut introducerea! acestea fiind zise, spun si eu adio acestui subiect, la care chiar nu stiu de ce m-am bagat...trebuia sa-mi imaginez ca si de data asta "somnul ratiunii naste monstri".

si apropos, citeste putin aici:
CÍNIC, a; I. adj. 1. care denota; sfidare; sarcastic, sfidator, insolent, nerusinat. 2. scoala filozofica greaca din antichitate care s-a preocupat îndeosebi de problemele eticii, propovaduind autonomia morala a individului, simplitatea, întoarcerea la natura II. s. m. filozof apartinând acestei scoli. III. adj., s. m. f. (cel) care exprima deschis si fara; jena; atitudini si gânduri condamnabile; (om) nerusinat, fara scrupule. (< fr. cynique, lat. cynicus, gr. kynikos, de câine)
CINÍSM s.n. 1. Doctrina filozofilor cinici. 2. Marturisire obraznica si sfidatoare a unor fapte sau gânduri condamnabile; atitudine care sfideaza regulile morale ale societatii. [Cf. fr. cynisme, gr. kynismos].

multumesc!!! oare chiar asa sunt eu??? sau sa inteleg ca nu cunosti semnificatia cuvantului?? prefer sa cred ca este vb. de varianta a 2 a...:))) si daca este asa, iti recomand, din cand in cand, macar cand "caracterizezi" un om (pe care-l cunosti sau nu) sa consulti dex-ul....uite si un link, cred ca-ti va fi util: http://dexonline.ro
iar daca e vb de prima varianta, Doamne da sa nu fie asa!!!, sunt curioasa, de unde ma cunosti tu pe mine??? de-ti permiti sa faci acuzatiile astea?

alexutza aproape 5 ani si 35+ Teodor Mihai [/i][/b][red]AMR max.5 SAPTAMANI [red][/b][/i]

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexiaaa22 spune:

multumesc lilia
si cred ca esti printre putinii care au inteles ce am vrut sa spun....daca ii era jena ii era si cu 300 si cu 10000. dar cred ca ar fi bine sa inchidem subiectul ....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by principe

quote:

addinel, ce nu intelegi? fata este foarte prietenoasa, a subliniat asta! ca luny e rea si uracioasa, iar ea e buna si prietenoasa!

alexia, daca esti tu atat de altruista si te-ai si imprietenit cu cei de la prima, nu-mi pui si mie o pila la emisiunea "SOS - salvati-mi casa!" ca poate ne vor ajuta si pe noi sa terminam mai repede cu renovatul? ca de 6 sapt. m-am saturat de moloz:)). si crede-ma ca daca sunt multumita, ma imprietenesc si eu cu ei si nasc pe gratis in fatza camerelor !!! asa serviciu contra serviciu:)) si se aleg cu 2 emisiuni facute pe pielea mea!!! pardon, cu ajutorul si prietenia mea:))

imi pare rau, ca nu am timp sa o vad pe nicoleta, care a facut 2 bebei in direct (apropos, i-au dat 2 cadouri??? adica 300 euro * 2, 2 cantare si alte 2 * cadouase???)....asa ar fi normal, ca doar ea a participat cu oferta 2 in 1!![/red]
alexutza aproape 5 ani si 35+ Teodor Mihai AMR max.5 SAPTAMANI [red]

TEODOR
POZE

Poate ca ar fi mai bine sa stai in fata tv-ului,decat sa scri pe dc,poate te-ai mai relaxa un pic...stim,nu-i usor sa inghiti praf ..dar nici cinismele tale nu-s mai putin toxice....asa ca te rugam nu te razbuna pe noi..si nici pe Nicoleta,ca nu noi am facut praful.

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#

cred ca ai ceva dreptate, cuvintele in verde pot fi socotite chiar nerusinate.

p.s

vad ca nu-s singura care a socotit cinic ce ai scris ..sau poate si [red][red]Yasmine are nevoie de un DEX?

si zau daca ne face rau la vedere "reclamele ascunse" insa cuvintele rau intentionate ,chiar daca nu ne sunt adresate,DA,ne fac rau.

Mergi la inceput

principe, cred ca e mai bine ca ai sters "acea parte" din mesaj...din pacate am apucat sa o citesc si sincer, m-a dezamagit...am fost tentata sa-ti dau replica, poate la fel ca si a ta...pana acum, chiar daca mi-a venit de multe ori sa o fac, nu am jignit pe nimeni pe forumul asta, nu l-am facut nesimtit sau in altfel....
acum, vazand ca totusi ai reeditat mesajul, ma gandesc ca poate ti-ai dat seama de jignirea pe care o faceai...
asa ca,, uite din partea mea si cu asta iti zic si tie si celorlalti ca imi pare rau ca se ajunge la astfel de polemici inutile, noi ne aprindem si prima isi scoate audienta si banul:)))...am mai zis-o si o mai zic si cu asta m-am retras de pe acest topic....luny a vrut doar sa zica:
"cine are urechi de auzit, sa auda!"
hai, noapte buna!

alexutza aproape 5 ani si 35+ Teodor Mihai AMR max.5 SAPTAMANI
TEODOR
POZE

Mergi la inceput

mda,...si eu care chiar credeam ca ti-ai dat seama ca jignesti gratuit...nu-ti face probleme, am vazut ca si yasmin a scris tot de "cinism", chiar m-am gandit ca poate ea a fost muza ta:)))....ca am 2 contra mea:)...chiar sunt curioasa, ea cum ma considera? nesimtita? nerusinata? hai ca sunt mai multe variante in dex....tu ai ales-o pe aia "forte"...
oricum, floare ramane valabila! sincer, ma retrag, prefer sa-mi consum energia altfel.

TEODOR
POZE

Mergi la inceput

Ce am editat era ptru inrosirea cuvantului YASMINE.pe care ma totchinui sa-l schimb si nu iese..
iar la primul mesaj am lasat intact doar am inverzit cele cateva cuvinte care chiar mi se par o NERUSINARE.

Mergi la inceput

quote:

mda,...si eu care chiar credeam ca ti-ai dat seama ca jignesti gratuit...nu-ti face probleme, am vazut ca si yasmin a scris tot de "cinism", chiar m-am gandit ca poate ea a fost muza ta:)))....ca am 2 contra mea:)...chiar sunt curioasa, ea cum ma considera? nesimtita? nerusinata? hai ca sunt mai multe variante in dex....tu ai ales-o pe aia "forte"...
oricum, floare ramane valabila! sincer, ma retrag, prefer sa-mi consum energia altfel.

TEODOR
POZE

Eu nu te combat pe tine ca persoana ,am combatut doar o fraza,o idee pe care ai scris-o la acest subiect.

Mergi la inceput