Atentie la propuneri Prima TV ref la reality-show!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Pana la urma: Alexia s-a ales cu o amintire placuta pentru bebe, gratis (si primind un cadou simbolic); totul a decurs perfect. Cei ce au refuzat s-au ales cu onoarea nestirbita. Probabil fiecare din ele este multumita de rezultat.

Eu nu vad de ce e important cat castiga televiziunea din asta. Cand primesti o oferta de genul asta, ai 2 variante: s-o accepti sau s-o refuzi. Partea proasta pentru tine este ca cei de la Prima nu tin mortis sa filmeze cum nasti TU (decat daca esti Angelina Jolie), ci nasterea CUIVA, de aceea si pretul este in concordanta cu intentia; daca refuzi tu nu-i nimic, oricum nu au cum sa faca atatea emisiuni cati voluntari isi pot gasi.

Sunt multe emisiuni similare in afara. De exemplu cazuri medicale speciale,etc. Majoritatea accepta, si in strainatate, pentru sume relativ modice; nu li se pare ca ar fi rusinos sa apara intr-o emisiune televizata (poate situatia se schimba cand esti persoana publica; dar daca esti un no name pentru tara, este urmarita ideea emisiunii si faptele, mai putin protagonistii).

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Adina Iulia,

Ai perfecta dreptate.
Exista oameni pt care oferta Prima este acceptabila, exista oameni pt care oferta este de neacceptat si cupluri pt care oferta este acceptabila cu un anume pret.

Toti au dreptul sa aleaga ce fac cu viata lor si cu intimitatea lor.
De asta nici nu am postat la acest topic pana cand mi s-a parut ca luny a fost un pic pusa la colt. Ori asta nu mi se pare normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexiaaa22 spune:

Dragii mei
eu sunf multumita de ceea ce am facut si nu regret nimic.De asemenea nu incerc sa va conving ca am facut un lucru bun si nici sa va inscrieti la emisiune. Pe mine m-a deranjat ca luny pentru 300 de euro ii este rusine dar pentru 10.000 nu ii mai este.Sa fim seriosi...
Eu as fi facut-o si gratis pentru ca mi-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Eu zic sa vedeti partea plina a paharului: atata vreme cat se filmeaza si sunteti in centrul atentiei scapati de dat spaga, scapati de comentariile idioate ale unor asistente etc. :-)
Nasteri usoare si bebelusi sanatosi!

blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Alexia, s-a inteles, stai linistita; apropo, cand e emisiunea, sa ne uitam si noi? Ma bucur ca esti fericita pentru alegere!

Referitor la bani, se pare ca banii au avut un rol major in decizia de a accepta/refuza oferta. Insa este dreptul fiecaruia sa ceara ce bani doreste. Si daca faci o margica, poti sa ceri 1 milion de EURO pe ea - e dreptul tau. Ca nu-ti da nimeni, e alta poveste; dar nu trebuie sa te acuze cineva ca n-ai vandut-o pe 2 lei.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

ADINA iulia,total de acord cu tine!Ai sintetizat exact ce si cum sta treaba!

DAna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Eu pentru 300 de euro ii aratam doar o unghiuta de-a lui bebe.

Alina 33+ Vlad Alexandru

http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14

AMR 7 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Am citit ieri subiectul si am lasat pe azi raspunsul
dar ADINA SI PAPADIE mi-au citit gandurile,mi-au furat ideile..

Adina,exemplul meu era mai relevant ..era despre Jenifer Lopez ..care trebuie sa nasca si mai are si gemeni..(eram mai actuala eu..sac)

In marketing exista strategia de "to win to win"aceasta este si strategia aleasa de televiziunea din discutie...(si este o strategie f des intalnita in multe comapanii)
prima tv vrea un protagonist (fara nume,fara valoare recunoscuta)
in acest caz valoroase sunt momentele care vor sa fie surprinse(nasterea,prima zi in familie etc)nu protagonista ,nu bb-ul(deoarece si bb-ul este un x..nu este bb-ul lui j.lo)nu tatal..nu familia ..
aceste momente le vrea imortalizate si mama...deci negotul este urmatorul..amandoi vrem acelasi lucru(momentele)..colaboram,tu esti stapana momentelor,eu al echipei de filmare si a specilistilor de film..punem amandoi in negot ce detinem si castigam amandoi.
mama se lasa monitorizata,compania televiziva monitorizeaza si amandoua partile sunt detinatoarele acelor momente ,in care au lucrat amandoua partile, atat mama cat si prima tv...mama a castigat imortalizarea momentelor (care nu au valoare monetara ci sentimentala ptru ea) iar prima castiga audienta.

Suma cum s-a spus..este simbolica si nu reprezinta valoarea momentelor sau a persoanelor(cum gresit spune gudinde)
valoarea este acea filmare,este o amintire cu valoare sentimentala,o filmare facuta de profesionisti,de un mod care sa impresioneze placut..nu o filmare pe care ar putea-o face nenea care se ocupa cu filmari la nunti si botezuri si care stim cu totii cum ies..si care nu prea sta la vanatoare de momente frumoase.
Sigur acea filmare se vrea sa fie bine facuta din partea televiziunii..reputatia emisiunii este in joc.

Si eu daca as avea ocazia ,desi sunt tare egoista cu momentele mele de fericire,as vrea sa am o astfel de filmare..nu atat ptru mine cat ptru puiul meu.

Felicitari tuturor mamaicilor care s-au lasat filmate si ne-au permis si noua sa traim alaturi de ele momente atat de frumoase.

eu vad urmatoarele emisiuni:
"povestea unei adoptii"
"sala de maternitate"
"bona sos"
"mirese neurotice"..si toate sunt f bine realizate.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by principe

Suma cum s-a spus..este simbolica si nu reprezinta valoarea momentelor sau a persoanelor(cum gresit spune gudinde)

Principe,

Esti o membra pe care o respect dar sincer nu cred ca la un astfel de topic se poate pune problema eu am gresit, tu ai dreptate sau eu am dreptate, tu ai gresit.

Fiecare are dreptul de a avea o opinie si de a judeca/vedea un anumit gest/eveniment prin prisma propriei gandiri.
Eu am mentionat in postari ca este opinia mea. Altcineva poate avea o opinie total diferita despre acelasi eveniment.

Asa cum pt luny nu a fost acceptabila oferata, in timp ce pt Alexia a fost o amintire frumoasa. Asta nu inseamna ca una din ele a gresit, ci doar ca au privit aceasi oferata cu totul altfel.

Lets celebrate humanity in all its diversity!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

quote:
Originally posted by ariel_7000

da, hai sa dam cu pietre in luny si sa dam crezare unei persoane care abia s-a inregistrat pe forumul asta si prima postare pe care a avut-o a fost fix la subiectul asta...logic, contra a ceea ce a spus luny! iote cum s-a nimerit tocmai ea in birou in acelasi timp cu luny! pai nici asta nu e violarea intimitatii? contractele astea si termenii lor se dicuta la gramada, cate 10-20 in birou???
si apoi a mai devenit si prietena cu cei de la prima tv....mai, mai!! dar poate prietenia asta a fost mereu si poate alexia, postezi aici tocmai d-asta!!! 1 singur mesaj, trimis direct la tinta!!! wow!
hi bafta si poate pe viitor vei mai colabora cu prietenii tai!! daca iti vor vedea postarea poate iti mai dau un bonus de 50 de euro:))) nu ca ai vrea banii, asa din prietenie!

alexutza aproape 5 ani si 34+ Teodor Mihai AMR 6 SAPTAMANI (38 ZILE)

TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput