Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Sper ca toti bebeii si parintii lor sunt bine, sanatosi si ca vestile sunt bune. Nu am mai reusit sa citesc de doua saptamani, Vlad a fost bolnavior dar acuma suntem putin mai bine. Am avut si noi prima gripa. Mi-a fost si mie rau dar am rezistat fara antibiotic si bine-am facut ca Vladut nu a mai mancat decat tzitzi si ieri pt prima data de 2 saptamani a vrut un iaurt. Vladut a facut temperatura mare, a avut rosu in gat si ganglionaii mariti. Am chemat salvarea ca nu mai stiam cum sa-i scad temperatura copilului si doctorita mea pediatra mi-a spus ca copilu e sanatos, tampita naibii, trebuie s-o schimb ca habar nu are pe ce lume traieste. Doctorita de la salvare m-a pus imediat sa-i dau antibiotic si s-a mirat ca alt dr a putut sa spuna ca copilu’ e ok. Bine ca pana la urma a trecut. Acum tusim amandoi dar altfel suntem bine.

Va pupam si ma bag la recuperari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

http://good-times.webshots.com/album/562234363cyltpI?vhost=good-times

cateva poze de la 9 luni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

In primul rand: Amma, sus moralul! Suntem cu tine, ne rugam sa fie totul bine, tu concentreaza-te sa ai o stare de spirit buna si sa treci usor si cu bine peste greutatea asta.

Dragos e mai bine, desi ia in continuare antibiotic, ca sa fim siguri ca a trecut de tot. Nu stiu ce sa mai scriu altceva, de fapt, daca Dragos e bine, nici nu mai conteaza starea de depresie din care ma lupt sa ies de cateva saptamani, nici faptul ca nu am dormit azi noapte, nici inundatia de aseara care ne-a intors casuta cu fundu-n sus si nici inevitabilul miros de mocheta uda care va persista mult si bine. Asta e. Or trece si astea cumva.
Am vazut si poze, si filmulete, mi-au placut toate.

"People who say they sleep like a baby generally don't have one."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Iar am pierdut un mesaj. Vinovata: Maria.

AMMA intrasem sa te incurajez. Stiu ca este o zi grea pentru tine dar stiu si ca totul va fi bine. Sa ai incredere in tine si in Dumnezeu , sa nu te gandesti la prostii si sa ne simti aproape ca azi suntem toate alaturi de tine.

Va multumesc pentru aprecieri. Aveti dreptate, Maria nu pare slaba si nu a parut niciodata pentru c anu e nici prea lunguta. Acum la aproape 11 luni are 8.200 kg si 71 cm (160g le-a luat in ultima saptamana). Nu a avut niciodata colacei si carnita ei e moale nu ca a altor copii dar eu sunt foarte multumita ca a depasit si ea 8 kg. Imi era frica sa nu aiba sub 8 kg la 1 an.
Prostii face cat lumea si mai rau e ca nu le pot intui dinainte dar ma obisnuiesc eu si cu asta. In rest ce sa spun.. sunt topita dupa ea. Dintotdeauna am iubit copiii dar nu credeam ca pentru al meu voi simti asa ceva. Mi se pare minunat sa o vad cum creste si cum se dezvolta sub ochii mei si in acelasi timp imi dau seama ca nu ma voi mai intalni cu aceste momente. E o perioada solicitanta dar si f frumoasa.

Pozele cu zapadaau fost facute langa Piatra-Neamt, aproape de Manastirea Almas. E un tinut f frumos si speram ca in curand sa ne intoarcem sa o crestem pe Maria acolo. Deocamdata e numai un vis.

Gata ca mai am de vazut poze si filmulete si sa-i pregatesc Mariei pranzul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Neata,
Profit ca doarme terorista ca sa scriu.Nu ma lasa deloc.Trage de cabluri, umbla la mouse si la tastatura de-mi fug toate ferestrele.Uneori nu mai pot si inebunesc cd ii spun si nu intelege.Ce sa fac, de fapt sa fie sanatoasa asta e tot ce imi doresc si sa faca si nazbatii ca asa fac copiii sanatosi...
AMMA, iti doresc numai sanatate si s-auzim vesti de bine cat de curand.Ai incredere in tine, in medici si in DUMNEZEU.EL stie cum aranjeaza lucrurile...
TZUNA, frumoase poze.Zic si eu ca arata bine Mariuca, E EXACT CUM TREBUIE, si nu are cu cine sa semene, ca uite cum te ridica pe tine sotul.
Pai dc va doriti asa de mult, intorceti-va acolo.Nu se compara cu agitatia si mizeria di Bucuresti.Si eu am stat in Buc 4 ani, sotul 8 si ne-am hot sa ne styabilim in C-ta.Nu-mi pare rau e perfect aici, e un oras destul de mare si frumos.dar n-as zice nu dc ar trebui sa ma stabilesc intr-un oras mai mic.C-am mai cochetat cu ideea de-a merge in Oltenia, mi-ar fi fost mai usor acolo, c-as fi avut ajutor permanent la copil.Dar deocamdata am zis nu si dc o sa plec vreodata c-o fi mai bine, oricum nu ma murt de tot.Gata ca deviez de la subiect, mirific peisaj...
Noi suntem bine in rest, sunt tot cu occhii pe ea si tot mai cade si se mai loveste si de nu urla uneori ca nici nu stiu dc s-a lovit rau sau usor.Of sunt mereu cu sufletul la gura sa nu se loveasca la cap, doamne fereste ca tot tp e catarata pe te miri unde...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna dimineata.

Amma ma rog la D-zeu sa te faci bine pentru Lucas si pentru tine.Totul va fi bine.Ai incredere in El.

Gabi, Radcarmen,Tzuna,Val,Iunia,Riloasa si celorlalte fete dragi le multumesc pentru incurajari si pentru aprecierile la adresa fiului meu.Va multumesc muuuult muuult de tot si pentru mesaje Stefanyia si Mady

Tzuna eu sper ca dintiii definitivi sa nu fie cu strungareata ca nu-mi place .Dar daca va fi tot il voi iubi ca e al meu.

Val si eu cred ca e anevrism mai ales ca i sa spus ca va face tratament toata viata ca sa nu recidiveze.Apropo:cand vin cerealele?

Riloasa si eu patesc la fel cu Victor si uneori simt ca numai pot dar ma resemnez...poate atunci cand va fi mare si va avea prieteni si eu nu voi mai fi in orice secunda langa el imi va fi dor de clipele astea numai ale noastre.
Gabi bucura-te ca a iesit dintele fara scandal.Victor mi-a facut si ieri si azi febra 39 si nu are muci, nu rosu in gat, nu tuse, nu diaree deci...poate fi de la dinti...si nu vrei sa stii cum ne trezim noi la ora 23 si adormim la 24, ne trezim la 2 si adormim la 3 iar la 5 jumate suntem in picioare pe langa el...e greu dar sper sa nu fie altceva decat un neastamparat de dinte.Adoarem greu dupa ore de maraieli si pupaturi,dupa supozitor si ceiut ca laptele a devenit bleah.
Numai suge de 2 zile iar la biberon bea maxim 140ml.O iau pe campii in ritmul asta.
Kitty sper sa fie doar o coincidenta si nu un fapt.oricum pup pe Giulia sa fie bine si ep mami sa nu se streseze.
Karra si Gabi nu va mai jucati cu focul si cu pietricelele...Glumeam..daca e sa se intample oricum se intampla si speram doar ca vor invata ceva din asta si ei si noi...
de la Victor pentru Ana, Maria,Winnicu si Iarina
urla puiutu va pup
o zi buna

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

intru si eu putin, am hotarat in ultima vreme sa stau mai putin la calculator si mai mult cu Alex... de cand fac asta am cel mai bun si cuminte bebe din lume

Ama: , o sa vezi ca se termina repede si cu bine.
si Winnicu sa treaca repede arsura.
si pentru nepoata martutei.
Sa stiti ca ma rog pentru toate care aveti probleme

Nu mai zic nimic de Iarina, ii uram sa termine si anul 3 tot cu Magna cum laudae

Despre noi: in principiu suntem bine, Alex e plin de energie si face numai rele Astept sa vina sotul din delegatie, cu aparatul sa il mai filmez sa vedeti ca si el mai stie una-alta...

Acum 2 zile a incercat sa ma pacaleasca. Se tot catara sa traga modemul de pe un raft si eu ii tot spuneam "nu". Ca princpiu - a prins ideea ca daca ii spun "Aex, nu!" nu are voie si renunta. Dar... de data asta incapatanat, ii spuneam NU, cobora cuminte de pe raft... peste 10 secunde era la loc. Si ce ma gandesc eu - ii pun telecomanda langa modem ca sa ii distraga atentia. Pune si el mana stanga pe telecomanda, sta putin, si cand vede ca nu ma mai uit la el intinde dreapta catre modem. La care eu spun iar "nu, Alex", si el... trage repede mana dreapta, o pune pe telecomanda si se uita la mine cu o gura pana la ureeeeeechi si o fata nevinovataaaaaa... Cred ca asta e abia inceputul...

Va las, am teraba azi

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

DDANA- imi pare rau ca treci prin atatea. Stiu ca e greu si eu am avut saptamani f grele dar asa cum ai spus si tu totul va fi bine daca sunteti sanatosi cu tine. Nu stiu ce ai putea face ca sa mai scapi de starea depresiva. Cel mai bine ar fi daca ai putea iesi intr-o plimbare singurica (eu nu am cum ca nu are cine sta cu Maria)sa te mai relaxezi, sa te poti gandi si la altceva. Oricum esti o persoana puternica sit-i vei reveni doar ca s-au adunat multe lucruri stresante intr-o perioada scurta.

Draga Iunita, am vb la fostul meu loc de munca (asociatia umanitara) si pentru moment nu mai au in program familii cu bebelusi. Poate mai apar pe viitor. Ei iti primesc hainutele dar nu cred ca e bine sa le duci si sa stea nu stiu cat timp in depozit. Ce ai putea face tu sau alte mamici- sa duci hainutele la un centru maternal. Acolo sunt cazati bebelusi impreuna cu mamicile lor. De obicei mamicile sunt f tinere , f sarace, nu au familie sau familia largita nu le accepta acasa cu copilul si stau o vreme in centru maternal de aceea cred ca ar fi o solutie sa duci hainutele acolo. Parca tu stai in Militari, nu? Este un centru maternal pe linia lui 178 la intersectia cu strada Dreptatii.
Am urmarit impreuna cu Maria filmuletul cu Iarina. E o scumpete si cate stie... Bravo ei, pardon, bravo voua ca asta e munca in echipa.
Apropo de asta am cumparat creioane cerate si Maria e f interesata dar nu de ce desenez eu ci vrea musai sa manance creioanele.

Meniul Mariei in zilele f bune adica pana alaltaieri.

ora 1.00-1.30 160-180 ml lapte H3 cu cereale

ora 6.30-7.00 100-150 ml branza cu fructe si suc de fructe (ca sa poata bea cu biberonul)

ora 9.30 1/2 felie de paine cu unt si 30-50 ml lapte de vaca sau un varf de banana, 1 biscuite si 30-50 ml lapte

ora 12.30-13.00 120-180 ml supa (difetie combinatii)Sau 100 ml supa si vreo 30-40 ml H3

ora. 16.30-17.00 140-180 ml iaurt cu diferite fructe

ora 20.30 130-180 ml lapte H3 cu cereale si somnic.

Cam asta ar fi tot pe azi.

Mergi la inceput

GHIBUADINA- eu m-as muta si maine in Piatra Neamt dar nu-i asa simplu ca si acolo preturile la locuinte sunt mari acum iar salariile fff mici si asta daca ai noroc si nu stai in somaj asa ca nu sunt chiar inconstienta. Ne vom muta in curand sper eu dar intai sa-si gaseasca sotul ceva de lucru si apoi sa facem planurile de mutare. Ca legat de ajutor la copil si acolo va fi tot cam zero deci asta nu-i un motiv pentru mine. In schimb aer curat, munti , manastiri....

MARTUTZA- febra 39 nu e prea mult sa fie de la dinti? Ca mie la spital mi-a spus ca d ela dinti face pana in 38 cu 3 cu 4. dar stii tu mai bine ca ai fost cadru medical. Iar legat de plans, si mancat putin.. Te inteleg perfect ca Maria e campioana. Dar fii curajoasa ca iese el si dintele si reintrati in normal o perioada, pana la urmatorul evident.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Am terminat cu vasele si am intrat pentru ca mi-am mai adus aminte de ceva:

Martuta: 2 zile de febra 39 si peste a facut alex inainte sa ii bata pe piele ... rubeola (sau ce o fi fost, se stie sigur numai cu teste de anticorpi si n-am facut).

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput