Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

quote:
Originally posted by karra80

Sa va pove ce a patit Winnie in seara asta....suntem la ai mei la Petrosani si se juca cu tacs-o cu niste pistoale din alea cu brichetaa...si tacs-o le aprindea si ea voia sa prinda focu...si el le stingea repede si ea atat se distra si pana cand au nimerit una care cand a vrut sa o stinga a ramas flacara si Winnicu a bagat degetul din plin in foc.................va dat seama ce ulete am tras ca plangeam si io de mila ei...si a treb sa mearga sotzul la farmacie sa cumpere sprey de arsuri ca a urlat juma de ora non stop.....acuma a adormit....cu manusa din aia de care avea cand era bebe ca sa nu bage degetul in ochi ca e cu spreyy din ala......
Asa ca ne-am ars................

Mai, aveti minte? Pai de ce se spune: nu va jucati cu focul?

Aveti grija de Winnie...pupam minuta sa treaca repede. Sper sa nu fie grav.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Asaaa ca nu puteam sa ma culc...

Victoras dragalas, smecheras..un dulce de copil. Marta semeni cu sora ta...ceva de speriat! cu Monica adica.

Mariei i-a crescut mult parul si este dulce, dulce ... printesica mica.

La filmuletul Anei trebuie pus un semn: Atentie a nu se viziona decit daca va abtineti sa plingeti!....Frumos cadou!

Acum gata..noapte buna si linistita!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Am sa va rog sa-mi permiteti ca acest mesaj sa il adresez Lui Amma in intregime.Stiu sigur ca nu va veti supara asa ca ii dau drumul.

Nu cred ca se poate descrie in cuvinte ceea ce simtim toate acum.E un amalgam de sentimente pe care nu ni le putem controla.Sunt multe intrebari pe care ni le punem dar la care nu avem niciun raspuns.Suntem furioase,ne este ciuda ca suntem atat de" mici".si am vrea sa avem puteri care sa-ti alunge tristetea.Cu toate astea o voce ne spune continuu " O sa vedeti ,va fi bine"! Nu ai cum sa nu depasesti acest moment cand zeci de suflete se vor ruga pentru tine.Dar noi stim un lucru ESTI PUTERNICA AMMA SI VEI TRECE PESTE ACEST OBSTACOL! Vom fi zi de zi alaturi de tine,te vom cauta si daca tu nu ne vei putea da vreo veste il vom ruga pe sotzul tau sa ne scrie un rand cat de mic ar fi el numai sa stim de tine.
Astfel de vesti eu le compar cu acel bocanc care striveste o floare.Privesti,oftezi si singurul lucru care il poti face este sa continui sa o uzi,s-o iubesti si sa ai incredere ca isi va reveni.Iar tu Ama esti floarea noastra si noi promitem sa facem tot ce ne sta in putintza sa fim alaturi de tine.Deschide-ti bratele si vei vedea cum toata caldura noastra vine spre tine.Este caldura rugaciunilor si ai sa te convingi ce minuni poate face ea.
Stim ca astazi e o zi grea pentru tine,cu emotii,cu trairi puternice dar mai stim ca deasupra ta vor sta toti ingerasii pe care noi i-am rugat sa te insotzeasca.
Ti-am promis ca-ti voi sta alaturi toata aceasta perioada si sunt sigura ca si fetele isi doresc acelasi lucru.Te rugam doar sa ne primesti in viata ta.

Iti tinem pumnii astazi si sa stii ca la 4 dimineata ma rugam Domnului sa aibe grija de tine.Si va avea! Sunt convinsa!

Te pup dulce si eu si Ana si te rugam sa fi puternica asa cum te stim noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata, stup!

Ama iubito, toate suntem langa tine, gandurile noastre bune si rugaciunile noastre sa te ajute sa treci mai usor peste aceasta incercare!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Am vrut sa postez la inceputul paginilor aceasta rugaciune dar nu ma pricep.Sper sa-ti fie de folos

Rug#259;ciunea bolnavului înainte de opera#355;ie

Doamne, Dumnezeul meu, m#259;rturisesc înaintea fe#355;ei Tale neputin#355;ele #351;i sl#259;biciunile mele cele multe. Fric#259; mare m-a cuprins înaintea acestei încerc#259;ri, în loc s#259; m#259; cuprind#259; încrederea în pronia Ta #351;i în grija pe care o por#355;i oamenilor.
Dac#259; nu m-ar fi acoperit harul T#259;u, furtuna dezn#259;dejdii m-ar fi doborât la p#259;mânt. Nu am, Atotputernice Doamne, curajul pe care îl au ale#351;ii T#259;i înaintea încerc#259;rilor vie#355;ii, dar tot ce pot s#259; fac este s#259; cad cu frângere de inim#259; înaintea Ta #351;i s#259; Te rog s#259; nu m#259; la#351;i f#259;r#259; ajutor.
Tu, Doamne, Cela Ce e#351;ti doctor ceresc, t#259;m#259;duie#351;te-m#259; prin mâna doctorului p#259;mântesc, ca s#259; Te laud în toate zilele vie#355;ii mele. Amin.

Mergi la inceput

Scuze nu am vazut ca are caractere romanesti.

Rugaciunea bolnavului inainte de operatie

Doamne, Dumnezeul meu, marturisesc inaintea fetei Tale neputintele si slabiciunile mele cele multe. Frica mare m-a cuprins inaintea acestei incercari, in loc sa ma cuprinda increderea in pronia Ta si in grija pe care o porti oamenilor.
Daca nu m-ar fi acoperit harul Tau, furtuna deznadejdii m-ar fi doborat la pamant. Nu am, Atotputernice Doamne, curajul pe care il au alesii Tai inaintea incercarilor vietii, dar tot ce pot sa fac este sa cad cu frangere de inima inaintea Ta si sa Te rog sa nu ma lasi fara ajutor.
Tu, Doamne, Cela Ce esti doctor ceresc, tamaduieste-ma prin mana doctorului pamantesc, ca sa Te laud in toate zilele vietii mele. Amin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Netza buna!

quote:
Originally posted by iunita

Avem si noi poze noi incepand de aici -> anul 2, magna cum laudae

Felicitari pt winnie, tudor, razvan, mark si lucas shontac shontac si daca mai sunt mergareti sa ne ierte ca i-am sarit.

Vazui pozici, mai tare mumusei is picii nostrii!!!

ih, is fara idei, plec in lume s ale regasesc!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

N-am cuvinte ...FELICITARI IARINA!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

M-am uitat la filmuletul cu Ana si Loradin! Ce cadou frumos ai primit, nici nu pot sa-mi inchipui ceva mai pretios, m-a emotionat atat de mult. FRUMOS!!!

Tzuna, pozele mult asteptate! Maria ta are dintisorii exact ca ai Giuliei, exact aceeasi strungareata, intradevar nu pare slabuta deloc. Sunteti niste frumosi cu totii!

Marta, ce frumusel e Victor!! Si ce frumos ca sunteti o familie mare si are copii in familie sa se joace!

Iunita, tu o tot dai pe gluma, dar tare multe stie micuta ta! Bravo voua! Ne-am uitat la filmulet si pentru prima oara Giulia a spus bebe, ma rog ceva intre bebe si bibi, uitandu-se la Iarina.

Karra, saraca Winnie, pupam sa treaca repede.....si mami sa-l ierte pe tati care e ingrozit cred!

Despre cataracta, bunica-mea a fost operata in vara, la un ochi, a vazut imediat, mai trebuia sa-si tina pansamentul doar pentru a proteja de praf, a fost usor si acum vede bine cu ochiul acela, urmeaza celalalt.

Felicitari pentru mergareti si dintosi! Noi cu mersul stagnam de muuuuuulta vreme in acelasi stadiu: merge tinandu-se de orice, face transfer de un pas-doi, sta in picioruse in echilibru, dar atat!

Si nu stiu daca e veste buna sau rea: NO GLUTEN = NO KK MULT sper sa fie ceva de moment si sa treaca, acum ma apuc sa ma documentez despre intoleranta la gluten.

Va pupam.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Karra pupam degetelul mic si scump al lui Winnicu sa treaca mai repede .

Kitty pupam pe Giulia sa fie bine. Nu fi suparata mami ca se rezolva cumva problema.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Asa ca sa nu se supere pe noi...ca aseara am uitat eram prinsa cu Winnicu...zeita focului...

Vreau sa doi ochi frumosi....a lui Victorasde Martutza......doamne ce mare s-a facut si ce ochi are......

Sa o pe IARINABRAVIOOOOOOOOOOOO!!!!

wINNICU E BINE DAR ARE O BASICA.................pe buricul degetului aratator.......

A invatat ieri sa faca "draga" se magaie pe fatza cand ii zic sa-si faca "draga,draga"
Si acuma ii arat buba la deget si se uita mirata si daca o intrb unde-i buba arata ca la deget...... imi vine sa o

Pea tati nu mai aveam cum sa fiu suparata aseara ca saracu plangea si el langa Winnie , nu o dornit bine toata noapte si acuma de dimi inca avea mustrari de constiinta...

Am plecat la coafor...ma relaxez ca sunt la mama si e si soacra-mea aici asa ca fata are dadace...eu la shopping si infrumusetare...................

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 11

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput