Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (61)
Raspunsuri - Pagina 16
ddana spune:
Stefimic, multumim mult pentru urari! Si lui Kitty, de asemenea, ca mi-a amintit ca e ziua lui Dragos azi!
Dragos are febra, de aceea am decis sa nu iesim azi la plimbare asa cum intentionam, e super plangacios si marait, a adormit in bratele mele, leganat - el de obicei adoarme singur in patutul lui - si acum doarme. Sa vedem cat. Se tine scai de mine, numai cu spaclu' il pot desprinde de picioarele mele. Casa mea e vraiste, nu pot nici sa imi spal farfuria, daramite de-altele. Dar lasa, asta sa fie cel mai mare bai. Sa-i treaca lui maraiala, ca apoi bagam smotru. Pupici la toata gasca, cu un bonus pentru bolnaviorii stupului. Ia reveniti-va! M-ati inteles? Da' ce... e voie??
"Politicians and diapers should be changed regularly, and both for the same reason."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii
alexia3 spune:
KARRA v+am vazut in poze...si noi am remarcat papuceii+sosetute , asta pentruc ane intereseaza si pe noi...dar noi nu am gasit doar roz ca ai tai..si noi suntem bondarel. i-am luat albastri dar nr 19-20 si normal ca nu-i sunt buni....oricum, vreau sa stiu cum ii stau in picioare si cum merge cu ei? merita bani? sau sunt doar pt caldura si atat....ii transpira piciorul? nu stiu...da-mi te rog amanunte...multumesc
jucariile made in China sunt de 2 feluri . jucarii pentru romani si cred ca mai sunt si alte tari "sarace " ca noi , si jucarii pentru tarile cu un alt standard ...adica am venit din america cu bagajele pline de haine, incaltaminte, jucarii, prod de bucatarie, de baie...etc in proportie de 90 % made in china, dar nu se compara cu ce avem noi aici made in china...si o curiozitata...am primit un tricou la fetita mea acolo fiind, pe care scrie made in romania...da' normal ca nu se compara cu ce se gaseste pe piata noastra...nu-mi venea sa cred, cine mi l-a daruit , se simtea putin jenat cand a vazut ca este prod in ro (si el fiind roman)...dar eu ma mandresc cu el ..."sunt roman , deci ma mandresc!"
asteptam vesti de la fetele emotionate de la oftalmologie...si pentru Antonia ne rugam .
loradin spune:
Deci,am primit raspunsul doctorului.
Este colon iritabil.Cica sa-i scot cartoful si sa-i dau tratamentul prescris(din cate am inteles de la sotul meu este vb de Sanzyne,debridat si inca ceva dar nu am inteles,vad diseara cand vine el)
L-a intrebat daca ii pot da cereale si a zis ca da.Insa,pe propria raspundere eu i le scot de tot.Crede-ti ca sunt asa importante in alimentatie?
Asta e!
Va pup!
Minunea noastra la 8 luni
doina.todor spune:
ceau fetele!
Laina - imi pare nespus de rau de de vi s-a intamplat, sunt absolut sigura ca Dumnezeu o va ajuta pe Antonia si va trece cu bine de toate impreuna cu voi. Ma rog sa treaca repede si peste cateva zile sa fie doar o amintire tot.
Loradin- e bine ca ai aflat ce are Ana, de acum va fi mult mai usor si sper eu sa ii treaca cat mai repede. Si nu cred ca cerealele sunt atat de importante incat sa nu poti sa le scoti.
Karra- Tot mai frumoasa printesa ta, cred ca esti tare mandra de ea. Sanatate si multi pusilici.
Absoluta si Sherbi- Va tin pumnii si ma rog pt voi si puii vostri sa treceti cu bine si de desfundarea canalului lacrimar si sa nu doara
. Sa ne ziceti si noua ceva cand puteti.
Iunita- sanatate Iarinei si multi pupici.
Ddana- Sanatate si lui Dragos si sa treac febra.
Alexia3- si noi avem opincute cu cuorapel cum are Winnie si sunt tare bune, umbla bine cu ele si nu ii transpira piciorusul.
SANATATE BEBEILOR BOLNAVIORI SI PARINTILOR !
la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Radu
stefaniya spune:
Buna,stup
Ce vesti ingrozitoare! 
Iunia - ai scris mesajul in asa fel incat sa ne inghete inimile.Tu ai dreptate,cateva secunde pot fi fatale,dar uneori chiar nu poti sta doar cu ochii pe el si ei de-acum se misca,nici nu stii cand au ajuns in celalalt capat al camerei. Cat despre ce ai simtit tu,nici nu vreau sa ma gandesc.Numai bine!
Laina - ma bucur ca nu sunt probleme grave dar totusi operatia aia mie imi da fiori.
Sper sa fie totul bine 
Stefimic -
nu ma supar,cred ca ai confundat pt ca Riana are si Stef la semnatura.Eu imi mai doresc un copil ca nu ma sperie perioada sarcinii dar continuarea...brr
Anca_2007 - bine ai venit! Dar incepe sa scrii ca in caz de te inteapa cineva dai scroll si gata.Si lauda-te cu minunea ta.
Mickymihaela - bine ai venit! Acum dupa ce scriu incerc sa vad si pozele cu Ruxandra.E un nume deosebit,imi place numele asta.
Alexia - tu ai dreptate cu jucariile chinezesti.Eu am luat 3 din Romania si toate la clapita unde sunt bateriile sunt fara suruburi iar o data m-am trezit cum Carl privea o baterie,dar daca o baga in gura? Si muzica de la jucarii e tare,e deranjanta pe cand ce-i cumpar aici,jucarii chinezesti nu intalnesti fara surub la clapita bateriilor.
Lilidana - cum mai sunt David si Karina? Sper ca si-a revenit si David
!
La multi ani pt cei ce azi mai fac o lunisoara,sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bine!
Carl - in comparatie cu ce am auzit pe aici e bine.Nu are el progrese mari dar asta e.
Flopici sau Florina - nu stiu care din voi zicea ca va laudati doar cu un dinte.Sa stii ca si Carl la fel,doar unul care i-a spart acum 3 saptamani si e iesit doar jumatate.Alte mamici intr-o saptamana se laudau cu 2 iesiti iar Carl greu tare.Sper ca asta e semn ca sunt tare sanatosi si de-asta ies greu ![]()
O zi buna!
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
diana69 spune:
Imi poate spune si mie cineva ce a patit Laina cu Antonia?
Ca nu am fost atenta si as vrea sa stiu mai multe.
Multumesc.
stefaniya spune:
Ieri citeam pe site-ul protv stirile si era o stire cum o bona batea copilul ce-l avea in grija si-l numea javra.Si ea sa plangea reporterilor ca mama ii cerea sa citeasca cartea despre cresterea copilului si sa urmeze ceea ce invata si ea zicea ca are copii si ea are experietnta in privinta copiilor.
Imi venea sa-i dau una prin calculator cand vedeam cum plesnea copilul si el plangea
Iunia - apropo de un caz ca al tau.Eu eram cu stirile protv si cum acolo dau multe nenorociri am vazut un caz cutremurator.
O mama pleaca in spania si isi lasa fetita in varsta de 2 ani in grija bunicii.Mama suna in Romania si in timp ce vorbeau bunica cu mama la tel. fetita se ineaca cu pantofelul unei papusi si din nefericire a fost fatal.
Pe atunci nu-l aveam pe Carl dar nici nu am putut uita povestea si acum ii iau lui Carl toate jucariile si ii trag de nasuc sa vad cat e de bine prins si caut diverse pericole dar o faza cum ti s-a intamplat tie uneori nu ai cum s-o eviti.
stefaniya spune:
Diana uite aici despre Antonia de Laina
Albinutelor ...Am primit un mesaj de la Laina pe care o stiti prea bine, de fapt de la sotul ei: "mii de scuze pt mass...sunt un tatic disperat si am o rugaminte . Bebe meu s-a lovit azi la cap de o jucarie care a dus la deformarea craniului in locul in care s-a lovit..am dus-o la spital i-au facut tomografie si nu a gasit nicio leziune dar a zis ca trebuie sa ii indrepte cutia craniana si a zis ca o opereaza maine..a mai patit vreo una dintre voi asa ceva?
Si un alt mesaj cum ca necesita o operatie dar nu ar fi ceva periculos doar ca va trebui sa-i faca anestezie totala
stefaniya spune:
Mickymihaela - ti-am vazut micuta,dulcica.Noi evitam de a pune poze cu bebeii goi pt ca s-au intamplat cazuri in care persoane dubioase au adresat mesaje ciudate la pozele unde erau bebei pozati goi.
Pune pozici si de cand e mai marisoara