Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

acum vroiam sa felicit si sa urez "LA MULTI ANI " ALBINUTELOR SI BONDAREILOR CARE ASTAZI MAI IMPLINESC O LUNISOARA.

ELIANA IOANA
MARIA BIANCA
GABRIELA DRAGOS
MIRUNA MARIA
ARIANNA VANESSA

MAI BEBELUSI NOI VA DORIM MULTA SANATATE SI BUCURII PARINTILOR VOSTRI!

bondarei stati pe faza vine

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by Val_

Iunita mi s-a facut piele de gaina. Bine ca s-a rezolvat.

Laina tin pumnii sa fie OK Antonia si sa nu fie nimic grav.

Foloseste cineva cosmetice Mustella pentru bebe? Maria are dermatita atopica si ni s-a recomandat gama Stelatopia de la Mustella.

Are si niste cojite (cruste de lapte) pe capsor si ni s-a recomandat un sampon cu sulf, dar nu stiu de care, ca la Mustella nu au asa ceva.

Poze cu Mariuca

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

"Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus doar cind trebuie sa-l ajute sa se ridice" - Johnny Welch - ''Marioneta''

Mariuca in prima luna

www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei
Sa il ajutam pe Marian

Noi folosim de la mustela si sunt ff multumita....folosesc gelul pt spalat ca e fara sapun si spuma pt cojite de lapte.....de cand o spaal cu ea de la 5 luni nu a mai facut...inainte treb data cu ceva tot de la Mustela cu o crema nu mai stiu exact cum ii zice si dupa ce se inmoaie o speli cu spuma respectiva care e sampon...noua dupa 2 ture ne-au trecut de tot si aveam multe.....

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 10

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

buna

am vb cu laina acum de dim. Antonia e relativ bine. creierul nu e afectat, oasele nu sunt sparte ci doar deformate.Rade, mananca bine, e practic acelasi copil de dinainte de buba. au vb cu dr. Ciurea de la Bagdasar. vin in buc pe 3-4 ianuarie. operatia se pare ca e simpla dar necesitand anestezie totala este riscanta.i s-a spus ca poate sta bine merci pana spre un an asa cand poate sa i se faca anestezie cu riscuri mai mici.

Elena... pange pange ca o gargaritza...

Acum nu mai am idei, sunt franta d eoboseala. Iarina mea.. ce sa va zic.. mi se pare ca ar fi spre bine, parca e kk mai legat.. dar azi noapte iara nu am dormit.. decat asa, iepureste.. ba un kk, ba un plans.. si nah..

va pup, sanatate!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Neata stup!
Laina ne rugam ca ttul sa fie bine pentru micuta Antonia!
Iunia multa sanatate Iarinei!
Multa sanatate la toti copilasii!Mamicilor aveti grija de ei!Ei sunt ce avem mai de pret!
Sper ca astea sa fie ultimile vesti proaste, gata!
Reteta de biscuiti nu e aia fara ou, eu am facut asta:
Biscuiti de casa I

1 pahar unt topit
1 pahar smantana
1 ceasca zahar
2 galbenusuri
1 lingurita bicarbonat
vanilie
faina cat cuprinde

Se amesteca toate cele de mai sus pana obtineti o coca elastica(cum e cea de placinta), Se intind foi si se taie diferite forme. Se dau la cuptor.

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
9 luni
Filmulete

Mergi la inceput

pt DAVID si TIMEEA si sa va faceti bine sa scapti repede.....pt mamici putere sa treceti cu bine....

Elyanne multa sanatate ssi tie si picilor tai...fii tare ca trece

Laine sa fie bine....sa nu apara alte proble,me.....

Iunia Iarina mica sa fie bine...si si pe mami cea obosita sa-si revina.....
si multa sanatate la toti piticii bolnaviori ca sa isi revina ca si noi am fost si stim ce rau e........

Winnicu
e bine...nu mai se kk pe ea nonstop.... de aseara deja i-am introdus treptat lapte jumate combinat cu HN....iar azi la pranz ii daui spanac cu ou.......e vesela is jucausa ....
Am facut si noi bradul si ii place luminile si un glob mic pe care-l tot prinde cand o duc langa brad....in resty e innebunita dupa reclame...sta in cur si e uita nemiscata.....mai alres cele cu copii..e moarta dupa copii....aam invatat sa facem ceau...cu o manutza si da pusi la mai...cand ii zic se intinde cu guritza la mine.......cand o pun la geam linge geamul de parca ar fi peste sanitar in acvariu......mi-e atata de draga de numai pot.....

Luna 10

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

karra spanacul cu ou are efect laxativ.. nu cred ca e cea mai buna alegere!

buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Am intrat asa pe fuga sa vad ce stiti de Laina. Bine ca nu e asa grav ca mai pot astepta...

Multa sanatate tuturor bebeilor bolnavioari si mamicilor bine inteles.

Maria a dormit f bine azi noapte.. nici sa manance nu s-a trezit.

Mergi la inceput

Daca va era dor de noi va poftesc sa vedeti spridusul mosuluimultumim pt vizionari

Luna 10

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iunita

karra spanacul cu ou are efect laxativ.. nu cred ca e cea mai buna alegere!

buburuza mea
ruza buburuza

multzam...am vb cu dr intre timp si la fel mi-a zis si ea....

Luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

scriu din nou mesajul, desi nu cred ca va mai fi la fel de complet ca primul....a cazut netul de trei ori si nu am salvat mesajul

laina, absoluta, sherbi - ma rog pentru voi azi. Sa dea Dumnezeu sa auzim vesti bune de la voi. suntem alaturi de voi. va pupam si va imbratisam cu dragoste.

sherbi- nu imi vine sa cred. e o jucarie de firma buna. cum a fost posibil oare? Doamne, e ingrojitor. nu mai am cuvinte...

florina - si eu vreau sa iau pt. Ian si as incerca cea facuta de Boiron CH15 dar ma interesez si iti dau de stire. ;lui Ian i-au dat primii incisivi de jos centrali la cinci luni si o saptamana si pana acum nici un alt dinte. de trei luni gingiile de sus arata ca si cum ar exploda.

kisstherain9999- incearca cu glicerina boraxata si stamicin. pentru o vindecare mai rapida prepara un ceai concentrat de musetel, o cescuta, in care adaugi o lingurite de bicarbonat de sodiu. badijonezi limbuta, obrajii pe interior si gingiile de cateva ori pe zi. sanatate multa.

loradin- cred ca esti foarte fericita. dupa ce l-am laudat pe Ian ca a inceput sa doarma bine, azi nopate m-a terorizat. la un moment dat l-am luat cu mine in pat si a inceput sa se joace.

elyanne- pupam mamica bubacioasa. sa nu te scarpini. Doamne prin ce mai treceti si voi. Sper sa fiti toti bine pana la Craciun.

mikiymihaela- problema olitei s-a dezbatut pe larg in capitolele anterioare. parerile sunt impartite. eu de ex. l-am pus pe Ian la olita la 8 luni. oricum ei nu isi pot controla mental sfinctrele pana la varsta de doi ani si jum. adica simt senzatia ca fac pipisau kk dar nu pot sa se abtina pana la olita. din pricina asta unele mamici nu vor sa ii streseze pe bebelasi.
asa cum am mai spus si iti spun si tie - parerea mea !!!! - olita are un scop precis, nu e jucarie si trebuie sa stea numai in baie.
care e parerea ta?

stefimic- multumesc ca ai facut nominalizarile. La multi ani si din partea noastra tuturor.

iunita- multumim de vesti. sper din suflet sa fiti si voi bine. va pupam.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

http://community.webshots.com/user/danazaharia

Mergi la inceput