Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (61)
Raspunsuri - Pagina 17
roxygeo spune:
Buna ziua stup!
In urma mesajelor citite am ramas fara cuvinte
....asa ca...
Multa sanatate la bebei!
Tinem pumnii pentru cei care sunt pe la doctori!
Va pupam
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007
madybulancea spune:
Bunaaaa...repede trec si eu.....multumesc ptr raspunsuri!AM LUAT CARNETUUU...ASA CA FERITIVA!!!
uitati si niste poze...http://good-times.webshots.com/photo/2808304530101726224KhaQWq
multa sanatate!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
lauramar spune:
quote:
Originally posted by madybulancea
Bunaaaa...repede trec si eu.....multumesc ptr raspunsuri!AM LUAT CARNETUUU...ASA CA FERITIVA!!!
uitati si niste poze...http://good-times.webshots.com/photo/2808304530101726224KhaQWq
multa sanatate!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
FELICITARI MADY
Fetele care dati iaurt la bebeii,cand il dati in afara de cel cu fructele de dimineata?
carmenefr spune:
Am intrat si eu pe fuga sa urez multa sanatate piticilor Timeea si David. Sa va reveniti repede!!

De asemenea sicelorlati pitici bolnaviori, nemancaciosi, cu bubite, constipati sau din contraSa va faceti bine repede, sa va exasperati din nou mamicile cu energia de care dati dovada!![]()

Si nu in ultimul rand,
La multi ani pt aniversatii zilei!!
carmenefr spune:
Am vazut si eu reportajul ala cu bona de la Protv. Cica ii zicea din alint copilului "javra".![]()
Un motiv in plus pt care voi prefera cresa unei bone.
Felicitari Mady pt permis!!
diana69 spune:
Imi pare foarte rau de copilasul Lainei, dar cum s-a putut lovi atat de tare? Mititica de ea.
Nici nu m-am gandit ca o jucarie poate lovi asa tare un copilas.
Baietelul meu cand era micut, avea 2 luni a cazut direct in cap pe parchet dar totusi nu a avut nimic.Cred ca depinde foarte tare si de noroc.
Multa sanatate Antoniei si multa putere parintilor sa treaca peste necaz.
Val_ spune:
Am intrta si eu sa citesc ce se mai aude cu copilasii bolnaviori.
Stefanyia m-a ingrozit patania oe care ai povestit-o cu fetita. Doamne fereste. Nici nu mai stiu la ce sa mai fiu atenta.
Apropo, bine ai revenit ca si eu ma ingrijorasem ca nu mai dadeai nici un semn de viata.
Ai auzit cumva de niste cosmetice Urtekram in Danemarca?
Si Mariuca are tot un coltisor care a aparut zilele acestea. Pana acum vad ca nu a facut mare taraboi.
ghibuadina spune:
buna,
Noi am revenit de la oftalmolog.A controlat-o bine.A chinuit-o cu ceva picaturi pt dilatarea pupilei, pt ca aparatul ii daduse eroare altfel.Fundul de ochi este 0 deci nu se pune pbl de miopie.In priv ochisorilor, uitati ce mi-a zis CA EI SE REGLEAZA CHIAR PANA LA 2 ANI si oricum exista exercitii dc vreun ochisor nu se normalizeaza dar copiii trebuie sa inteleaga ca sa raspunda la jocul olfactiv.Mi-a zis ca e k, sa las copilul si ca doar la 3 ani mai poate s-o vada.Nu stiu ce sa spun, noi avem si programarea la Olfa Pro si mai vedem pana atunci...
MESAJUL ESTE IN SPECIAL PENTRU KARLA CA SI EA AVEA O PBL SIMILARA CU PUIUTUL...