Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (61)
Raspunsuri - Pagina 18
madybulancea spune:
Lauramar asa poti sa faci sa le combini,o zi iaurt o zi cereale,ca sa nu se plictisesca de gust...
Multumesc de felicitari,dar sa va feriti de mine!!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
gabi78 spune:
Buna seara tuturor!
Am citit in aceasta dimineata ultimele 2 capitole si am ramas...muta!
Sanatate multa tuturor copiilor bolnaviori si insanatosire grabnica!
Laina un gind bun si din partea mea si fii tare, Antonia nu trebuie sa iti simta nelinistea.
Felicitari celor 2 bondari mergareti..Adrian si Bryan, felicitari tuturor celor care au progresat, ii pup pe cei care mai au cite un dintisor si ii imbratisez cu drag pe cei care nu au nici progrese si nici dinti.
Am reusit sa ma intilnesc simbata cu Martutza si cu Victor si o sa pun si citeva poze sa vedeti ce baieti mindri si frumosi avem amindoua.
Tudor...nu este bolnavior, multumesc lui Dumnezeu pentru asta, progrese importante nu are, dar e bine, vesel, manica si doarme si ma urla de ma stie tot blocul daca nu il scot afara. Cam atit.
Revin cu citeva poze.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
martutza spune:
Multa sanatate puiutilor bolnavi.
Felicitari celor care au mai inregistrat progrese.
Ma rog la D-zeu sa fie totul bine la toata lumea.
Nu am cuvinte pentru tristetea care ma coplesit citind vestile.
Despre noi vorbesc fotografiile.
poze de decembrie
cu Mos Craciun
daca urletele nu vor fi prae mari..caci se pare ca vor iesi 2 dinti si nu unul
...poate pun si cu prietenii de pe forum 
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
madybulancea spune:
Martutza Victor e ssssssuuuuuuupeeeeerrrrbbbbb!!!!!sa iti tariasca si sa va bucurati de el....poate mai faceti unul k nu e prea tarziu ![]()
![]()
![]()
Poze Razvanelu
Zadi spune:
martutza- tare frumusel e Victor!!!
te rog sa imi spui cum faci ca sa apara "poze de decembrie" si nu adresa intreaga a linkului. eu nu stiu sa fac si daca nu intreb o sa raman in clasa de pici pana la adanci batraneti...asa ca am lasat rusinea si vreau sa invat. multumesc mult.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
http://community.webshots.com/user/danazaharia
martutza spune:
...si pozele cu prietenii lui Victor....eu si prietenii mei
noapte buna si vise placute.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
madybulancea spune:
Zadi uita-te la mesajul meu si da-i replay with quote si acolo vezi cum e...nu ma pricep sa iti explic....
Poze Razvanelu
paxela spune:
noi am scapat de raceala, si evident ca sa nu stau linistita au dat-o in altele Silviu voma si ulterior diaree si Delia bube
, cica de la ceva ce a mancat, ... nimic nou, nimic care ar fi putut da bube... dar bubitele sunt
, e plina pe burta si vad ca incee sa faca si moale
Marta am admirad Victoras
, eu un dulce si are niste ochiiiii
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
Crina_mio spune:
Buna fetele,
Ce de puitzi bolnaviori!!!
pentru toti si pentru mamicile lor.
Marta ce voinicel a crescut Victor si ce vioi este!!!
. Ai fost la Pitesti si n-ai spus nimic?!?!?!
Mickymihaela da, tot la Giulesti am nascut si eu, cu prof. Marinescu.
Noi suntem bine, chiuim si ne zbenguim toata ziua prin casa, adica prin locurile prin care ne pune mami, ca inca nu vrem sa o luam si noi de-a busilea, dar are ea timp. Important ca e sanatoasa. Cu dormitul, ca am vazut ca s-a discutat in ultimul timp, noi stam bine. Dormim ziua 2 reprize de cate 2 ore, iar noaptea de la 9-10 pana la 5-6 cand se trezeste sa pape si sa o ia mami in pat cu ea si mai bagam un somnic pana pe la 9. Ptiu sa n-o deochi, mai bine sa se ia si bebeii vostri nedormiciosi dupa ea si altii care dorm bine.
Daca am sta la fel de bine si cu mancarea.... dar vreau prea multe, nu??? Sper sa-si revina si cu asta ca ea papa chiar bine. Acum papa cu pofta cam 100 de grame, dupa care inchide gurita si orice as incerca eu n-o mai deschide, sau daca reusesc sa o pacalesc sa-i mai bag cate o lingurita incepe sa planga. Asa ca o las, daca atat ii trebuie, atat ii dau. Ma mai speriu eu cand citesc ce mult mananca bebelusii vostri, dar ... ce pot sa fac decat sa sper ca o sa inceapa si ea sa manance bine.
Iaurt noi papam cam 100 g, impartit: cateva lingurite la masa de fructe si cateva lingurite dupa masa de legume.
Cate cereale manca puiutzii vostri pe zi??
Sa aveti o noapte linistita si voi si albinutele si bondareii din stup
Crina si Maya Georgia
varsta Maya
gabi78 spune:
Am revenit cu citeva poze
Tudor maninca mar
Prima zapada
Victor si Tudor la Ploiesti
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)