***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (38)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

carstea, bravo pentru carnita de vita! O sa incerc si eu saptamana viitoare. Chiar, ce fel de carne ai luat?

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by miniuta
alyna24, pe langa toate motivele enumerate de fete pentru lipsa de apetit al lui david iti mai zic eu unul: bazdacii!

Si Mara a inceput sa faca fite la mancare, de fapt la biberonul cu lapte. De doua zile incepe sa urle cand vede biberonul de seara, nu stiu, eu am zis ca i-o fi prea somn. Si ma scoala pe la 3.40, in conditiile in care ea doarme de pe la 2 luni de seara pana la 6-8 dimineata. In fine, sper sa fie dintii, nu bazdacii.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Alyna,Vali au taiat bunicii un vitel(pe langa porcul pe care l-am incalecat sa nu privez copilu de traditia romaneasca)

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Nu pun poze sa n-o oripilez de tot pe Kay.Oricum, carnita a fost frageda s-a mixat excelent si a mancat-o foarte bine.
Alyna tu ai gustat din mancarica de la borcanel pe care amancat-o davidut cu placere?Are gust bun,dulceag ca al meu s-a invatat cu crtoful dulce si nu mamanca nimic fara el(ma refer la legume)
Kay,al meu trebuie sa bea conform calculului 1260ml.Asta e minimul sau maximul ca daca e minim.... Esti vegetariana?

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Carnea de vita tre sa fie de fapt de ...vitel foarte tanar. Mie imi cumpara mama de la tara, cand mai taie cate cineva. Chiar am "comandat" acum si vita si porc. De fapt vitel si porc .

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Asta http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid/photo#5091882949263081522 mi se pare una dintre cele mai tari poze pe care le-am vazut pana acum.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

A papat si Andrei masa de legume: dovlecel, pastarnac, cartof si ficat de pui. Arata oribil si gustul... bleah! Eu nu as manca asa ceva, dar Andrei a devorat. Nu mai nimeream sa umplu lingurita ca sa ii dau. Bine ca ii place lui

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

quote:
Originally posted by Graviduta

Asta http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid/photo#5091882949263081522 mi se pare una dintre cele mai tari poze pe care le-am vazut pana acum.

Subscriu...

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

vali bravo pentru papa. Ii dai deja ficatel? Eu tre sa ii bag ou in supa.
Chiar asa, cat galbenus de ou puneti voi in supa???

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Mica - se incepe cu un sfert de galbenus.

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput