***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (38)***
Raspunsuri - Pagina 18
Vali5 spune:
lauradi
, merci pentru grafice! Andrei e in grafic la toate categoriile ![]()
chris27, da' ce periculoasa e Daphne ![]()
chiqui 
Liviana, jucariile nu sunt aduse de Mos Craciun (Mosul vine pe 24 seara). Era prea gol sub brad si am pus din jucariile primite de Andrei pana acum, ca arata mai frumos asa. Si o sa cumpar si niste crengute de brad pentru miros.
carstea, eu nu am steamer asa ca nu pot sa-ti spun cat se tine carnita.
dicirstea 
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
mica0307 spune:
alyna sper ca ale tale sa iasa ok. Ideea este ca difera putin pdf-ul de print, de asta nici nu am cerut ca nu imi dadeam seama pe calculator daca e ok sau nu. Doar sa fi cerut print martor...am lucrat la o revista si ma pricep cat de cat...dar am gresit-o de data asta...
.
chiqui da e tare suparata Liviuta in poze.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
carstea spune:
Am papat carnita de vitaaaa!fara mofturi
E clar ca-i place mancarea facuta in casa avand in vedere scandalul de ieri de la borcanel.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
ELTEKA spune:
Draga Ella ,
Hai ca vin sa te mai zapacesc si eu cu o opinie ![]()
La noi e diaree de lunea trecuta. Cica tine ca si raceala, asa, vreo 10 zile. Elias face kk de peste 10 ori pe zi si asta de 8 zile, deci fundul lui e varza 
Eu am incercat tot ce misca pe piata: Mustela (urla de durere la ea dupa 3 zile
), Avent, Palmer's, Klorane, Sebamed si Bubchen. Astea sunt disponibile aici la bebei. Si mai am si una din Australia, facuta de Bayer, cu mult glicerina dar fara zinc, era crema-minune. Si Bepanthen am incercat. Mai este Welleda (chestie naturala) dar n-am mai iesit din casa.
Doctorita mi-a zis ca nu trebuie incarcata pielea cu crema de bb, mai ales acum! De altfel de produse sa nici nu auda.
Eu am testat de vineri incoace pusul "la aer": il tin aproape tot timpul in fundul gol. Pe seara deja nu mai era rosu deloc. Cum ii pun scutecul peste noapte, cum se inroseste, dar de cand fac chestia asta nu mai e "oparit". . Pentru mine faptul ca trece la aer e 100% relevant ca nu trebuie sa-l trec pe creme. Chiar acum ma uit la el si arata super bine. Dar de ieri de ex. nu i-am mai pus scutec nici la somul de peste zi (aplicat un servetzel in jurul chestiutzei).
Sigur ca e incomod. Mereu trebuie sa fiu cu ochii pe el sa stea pe un scutec absorbant (aici costa 1 euro bucata
). Astea sunt relativ mici, si el se invarte pe jos, se trage de pe ele...tocmai cand se aude zgomotul specific 
Asa ca uneori ii pun un prosop mare de plaja in doua. In fiecare zi merge masina cu toate pe care le am in dotare, adica vreo 8...a doua zi o iau de la inceput. Dar asta e singura cale pentru mine, fiindca eu nu sunt pentru dat cu creme puternice care nu sunt speciale pentru bebei. Are nici 7 luni...
In general il spal cu apa dupa fiecare scaun. Daca nu (acu' de ieri face cantitati o idee mai mici), folosesc niste servetele "sensitive". Cam de doua ori pe zi cand il spal ii pun o lacrima de sapun de bebei.
Cred insa ca o sa-ti fie tare greu sa ii explici toate astea soacrei
Cu antibioticele e la fel, parerea mea e sa nu ii dai DACA NU este rezultat de laborator concludent. Noi tocmai am primit rezultatul de la analize. Nu e nici un fel de bacterie (Coli, Salmonella, Giardia sau alte chestii) asa ca ma bucur ca nu trebuie dat.
Si totusi ce naiba cauzeaza diareea asta??? (insotita de febra si simptome de raceala). Tulburari gastrice!? M-am lasat de mancat mandarine, cica poate e din cauza mea. Am eliminat si alimentele pana se reechilibreaza situatia (cred ca s-a dus naibii diversifcarea, ca Elias cand vede lingurita, de la usa, se pune pe un urlat...apoi isi sigileaza gura, noroc ca re nasul infundat si din cand in cand trebuie s-o deschida
. Initial incercasem sa ii dau orez cu lapte de la mine, era innebunit dupa asta, acu' nu mai vrea...).
In momentul asta ia chestii din alea prebiotice inainte de masa iar dupa mancare ia Bactrim.
Cu sarurile de rehidratare nu stiu ce sa-ti zic. Socrul meu zice ca trebuie neaparat, doctorita noastra zice ca nu - din cauza rinichilor, la fel ca si nepusul de sare in mancare. Am citit internetul in lung si in lat si concluzia mea a fost ca atat timp cat copilul bea lichide bine si nu da semne de dezhidratare, n-o sa-i dau. Unul din semne e cat pipi face, ori fiind dezbracat pot sa observ foarte bine ce de pipi-uri trage Elias...mai nou printre degete...a descoperit ce amuzant e sa se joace la fantana
Sper sa iti ajute si opinia asta si sper sa se faca Boby bine cat mai repede 
Fetele, multumim pentru complimente
. am facut si noi bradul, sper sa ne tina "cureaua" sa punem si pantaloni pe noi ca sa putem face cateva poze la brad ![]()
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
dicirstea spune:
Nu am apucat sa spun tot, ca mi se trezise piticul flamand si eu nu aveam piureul blenduit
si mi-am cam furat-o.
Mucisorii se duc seara si revin dimineata in forta. Mi-e frica de batista bebelusului ca eu am o uzina de aspirator galagios de mama focului si o vecina sub mine, nebuna rau
Adevarul ca ma doare si pe mine capul de la aspiratorul meu, nu as chinui copilu cu el. De altfel nu l-a auzit niciodata pana acum. De cate ori il foloseam scoteam bb la plimbare, sunt sigura ca s-ar speria dca i l-as pune acum si sa asocieze galagia cu bagatul in nas....m-as umple de doamne-ajuta.
Mihamora i l-am dat pana la urma. Ca imi era mila de ea si de bb, ca se intorcea si el dupa ea. Asa imi trebuie daca am vrut copil sociabil
Cateodata vreau sa planga si el , ca il bag scuza la inaintare...."nu pot dom'le ca plange copilu'" si el saracu rade cu gura pana la urechi.
Doar la soacra, nepotu aferent si la inca o vecina, a plans de cum i-a vazut.I-a simtit...![]()
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
quote:
Originally posted by ELTEKA
...mai nou printre degete...a descoperit ce amuzant e sa se joace la fantana![]()

si nu duce imediat mana la gurita????
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by kay
carstea, zi-mi cate kg are si-ti zic care e minimul si maximul de lichide la greutatea lui ! deprinderi spitalicesti, deh
Kay, zi-mi si mie. Mara are aprox 8,400 kg.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)Diversificarea
Alyna24 spune:
Dicarstea,
si n-am de ce sa ma supar.Oricum la taiatul propriu zis n-am asistat ca dormeam atunci!![]()
Mica, oi trai si oi vedea cum vor fi calendarele!
Doamne Ajuta!
Carstea, cum i-ai facut carnita de vita?Si ce carne ai folosit?Ca de regula gasesti de-aia tare si gumoasa!
I-as face si eu de vita dar nu gasesc o carne care sa fie frageda!
Noi tocmai am papat un borcanel de pui cu legume de la Hipp de 200 gr.Ii plac la nebunie!Nu apucasem sa-i fac nimik ca am uitat sa cumpar ficatel!Acum ii pregatesc pt maine ficatel+conopida+brocoli si dovlecel.Sa vedem ce-o iesi!![]()
Vroiam sa va mai intreb cam cat trebuie sa ia in greutate acum ca suntem diversificati un bebe pe luna?Ca de pe 5 Noiembrie pana aseara mi-a luat 440 gr.E bine?E rau?E putin?Abia avem 7850 gr.
David arata bine asa nu e slabanog dar parca a luat putin!Ma insel?![]()
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Dicarstea, eu zic ca e super batista bebelusului.Trage f bine mucisorii!David se speria un pic cand auzea aspiratorul, inchidea ochii si-i strangea ca stia ce urmeaza dar pana sa scoata vreun sunet deja terminam cu scosul mucilor!Si acum nu are frica de aspirator.Dau cu aspiratorul cu el in camera, sta in premergator si colinda asa ca.....Oricum nu conteaza ce fel de aspirator ai ca oricum nu se foloseste puterea cu care trage el normal!Ai niste furtunase si nu e criminal cum suna!Si eu eram impotriva la inceput pana m-a convins sor'mea care vazise la o prietena cum ii scotea fetitei ei si nu zicea nimik!Sotul meu a incercat pe el sa nu cumva sa-i chilaresc copilul si mi-a dat ok-ul!![]()
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by numai_eu
...si cand nu are din astea prin preajma mai arunca cate o ocheada si la jucariile maica-si.
Da' ce jucarii are maica-sa?
Kay, am gasit raspunsul tau; deci Mara ar trebui sa bea cam 1,176 l de lichide. Cred ca nu bea nici jumatate. Tre sa vad cum o pacalesc.
Ella, haios David, asa sta si Mara in fund pe burta mea.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)Diversificarea