***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (38)***
Raspunsuri - Pagina 20
mica0307 spune:
Asta mi-a zis si dr. Da unde ma opresc???
. Ca am uitat cat a zis sa ii dau max.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
dicirstea spune:
Fetelor ia uitati aici ce caciulite simpatice:http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Tricotaje&mid=7717&cid=33270. Si pe pagina urmatoare e o caciulita bufnita. Chiar o sa inttreb cat costa, ca sunt haioase rau
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Alyna24 spune:
Carstea, pai am gustat dar mie chiar nu-mi plac!Nu stiu cum de copiilor de plac!
Bine ca a mancat ca nu apucasem sa fac altceva!
Mica, maxim este un galbenus de ou intreg!Ink nu i-ai bagat ficatelul?
Intreba cineva de cadou pt tatici.EU i-am luat un set cu gel de ras si after shave de la AVon+o bluza+i-am comandat o bratara de aur ca si-a dorit tare mult una.Sper sa fie incantat.Isi mai dorea el un telefon nou......dar...Mosu n-are atatia bani!![]()
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
doxinu spune:
Astazi am papat si noi 4 linguri de supita de zarzavat!!!!!!!!!!!
Dupa cat timp se introduc si ceva legume pasate?
Asa de mult ii place supita aia fara gust fara nimic de zici ca cine stie e bunatate papa!
PEPSI daca dai versiunea ta de diversificare o vreau si io.Acum strang de la toata lumea si combin sa vedem ce va iesi!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
Graviduta spune:
Daaa, sunt foarte haioase. Daca tot o contactezi, intreaba mai multe, in cat timp livreaza, etc. Acum i-as lua-o pe aia cu omul de zapada. Doar asa, de poza. Ca mi se par subtiri pt vremea asta.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
mica0307 spune:
alyna dr nu mi-a zis sa ii dau. Doar galbenus de ou. Adevarul este ca nici eu nu ma omor cu ficateii.
Parca carmen_so intreba ce fac acum cu cadourile daca am cam dat-o in bara cu calendarul si agendele. Pai am mai cumparat si altceva. Sunt o gramada de cadouri, inclusiv un iphone pentru sotu'.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sa o ajutam pe Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
mihamora spune:
Pistachio -felicitari lui Lukas pentru dintisori si pentru statul in fundulet.
Frumosi copii.
Pepsi - merci
Vali - ce dragut, mi-l si imaginez
Chowpersa - wow deja 5 dintisori, felicitari!!!
Tare dragalas ingerasul.
Ionice - nici eu nu cred ca din cauza asta nu se ingrasa.
Chris - cred ca nu a ascultat-o catelul pe Daphne si de aia l-a muscat. Ce tare e Albert!
Laura - o fi obraznic covorul
Liviana - sotului meu nu ii aduce nimic mosul...(cica nu are nevoie de nimic, are de toate).Insanatosire grabnica.
Doxinu - foarte bine ca ii place, eu nu stiu dupa cat timp ca eu nu i-am dat decat piure, nu am inceput cu zama..
Mica - super cadoul pentru sot, e surpriza? Te opresti la un galbenus intreg.
Cate zile ii dau un sfert de galbenus,ca sa trec la jumate?
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
dicirstea spune:
I-am trimis un pm si un mail, astept sa vad rezultate. Cred ca poate face si din mohair sau ceva mai grosut, nu-i asta problema. Eu vreau sa iau una de model, pt ca in timpul liceului asa imi faceam bani de buzunar: crosetam veste.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Ionice spune:
Chowpersacorect, puisorii nostri sunt nascuti in aceeasi zi
.Aha, vad ca printesa mea se incapataneaza sa fie stirba de sarbatori.Felicitari pentru dintisori
Vasmultumesc pentru mail.
Am inceput sa-i dau cereale cu lingurita la aproape fiecare masa de lapte pentru ca vad ca incepe sa refuze biberonul
..am intrat in panica.Aseara la 10 ii faceam cereale din disperare ca nu bea lapticul de seara...
Mihamoraa fost singura explicatie ca nu ia mult in greutate...Stii tu cum fac manechinele sa nu se ingrase
kk cat de mult.![]()
Mai in gluma mai in serios, bagam cereale la greu.
Multumesc de sfat
Ioana cu bebik
Antonia (05 mai 2007)
http://community.webshots.com/user/ioanam75