***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (38)***
Raspunsuri - Pagina 13
Madi spune:
Vali foarte frumosi bradutii vostrii si mai ales foarte frumos Andreiutul!
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Graviduta spune:
Vali5, ce-mi place Andrei si ursoiul lui! O sa-i iau si eu Marei unul. Cand eram insarcinata, am vazut niste poze (cred ca intr-o revista) cu o familie care statea sub brad cu un pitic cat ai nostri, iar piticul era rezemat de un urs de-asta mare care parca il tinea in brate. Nu stiu daca ti-am creat imaginea respectiva, dar mie mi s-a parut superba. Cati brazi aveti in casa!
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea
Vali5 spune:
Madi 
Graviduta, cand abia incepuse sa stea in fundulet il puneam sprijint de ursoiul asta. Era asa de mic in bratele lui
Si mi-ai dat idee sa ii fac poza sub brad. Noi aveam doar un brad (cel mare) care il facem la parter ca e prea inalt pentru mansarda unde stam noi. Si oricum, Craciunul in facem in living-ul de la parter. Si stabilisem cu sotul sa luam la anul un bradut mai mic pentru mansarda. Dar ne-au luat-o inainte socrii.
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
lauradi spune:
Liviana, esti very
cu noua freza!Iar baietii-adorabili!Se vede ca v-ati simtit bine pe la petreceri;vreau si eu un party!Cred ca de Craciun imi iau liber,ca e soacra-mea la noi si sta cu Ducu.
Da,Vas, e figura rau!Eu mor de ras in fiecare dimineata cand il vad asa “curentat” si cu zambetul pana la urechi!
Ei,pai atunci asteptam poze cu freza si de la tine![]()
Andrada, ce bine ca nu-s probleme mari cu Antonio!
Graviduta, buna ideea cu coditele,asa de o poza si de amuzament,nu mai mult,ca si-asa zice lumea ca e fata
Eu i-am facut doar una la spate ca transpira rau.
Eu le am salvate graficele ,dar sunt pt baietei.Imi pare rau ca nu te pot ajuta!
Ella,imi pare rau ca e nu e bine ,din nou, Bobytza!Eu nu stiu mai nimic de acest vaccin,doar am auzit de el si stiu ca e produs de GlaxoSmithKline.Eu zic sa suni la ei si sigur gasesti: 3028208/3028209
Multa sanatate puisorului!
Poohy, eu intrebam.
Cred ca cele de la Nestle nu au orez.
Oana, ma bucur ca ati ajuns cu bine!Hai poate iti revi sin e povestesti si noua cum a fost drumul.
Mai,Vali, dar tu esti tare harnicuta,toata ziua trebaluiesti!
Ei,da’ ce suntem la intrecere aici?!?
Superb,bradutul!Bravo!
Si al lui Andrei la fel,iar ursul ala e super!Tare dulcel Andreiutul tau!Mie imi plac tare mult plusurile astea mari asa;are si Ducu un Mickey.
Laura si DUCU (29.05.2007)
carstea spune:
Laura poti sa-mi dai si mie graficul ala pt baietei?Rares mananca cam putin lapte cam 500 max cu ce mai ia de la mine in conditiile in care nu i-am bagat a 3 a masa solida.Daca mai inlocuiesc o masa ramane cu...praful de pe toba(cam 350)Cat o trebui sa bea la 7 luni?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
kay spune:
carstea, zi-mi cate kg are si-ti zic care e minimul si maximul de lichide la greutatea lui ! deprinderi spitalicesti, deh ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
a_da spune:
quote:
Originally posted by ella_74
Intrebare:
A folosit cineva la bebelus vaccinul ROTARIX?
Este primul vaccin oral impotriva stomach flu.
Se administreaza in intervalul 6-24 luni, deci inca pot sa i-l fac.
cert e ca vreau sa-i fac acest vaccin si l-am cautat pe net sa vad daca e prin farmacii si imi spune ca nu e in stoc.
daca l-a vazut cineva de cumparat sau stie sa-mi spuna unde il gasesc, ii multumesc.
Ella, mamica de David (24.04.2007)
Buna!
Am citit si eu despre vaccinul asta. Pare super. As vrea sa il fac fetiei mele ca nu are inca 6 luni si nici nu a facut vreun episod diareic pana acum.
Am fost la farmacia 2NA( complexul din spatele Unirii) si am intrebat. Farmacista a fost draguta, a sunat La Glaxo si i-au raspuns ca inca nu il distribuie ca mai au niste formalitati de facut. Am fost acum 2 saptamani. Mai incearca si zi-ne daca e vreun rezultat intre timp( termenul de punere pe piata, telefonic, a fost sfarsitul anului 2007.
kay spune:
carstea, eu ma culc. lichidele minime totale (isi ia si din altceva decat lapte) sunt la la 7 kg - 980 8 kg - 1120, la 9 kg - 1260. si ca sa calculezi exact : sa zicem ca greutatea e de 7550 gr. miminul de lichide e de 140 de ml/kg/zi. adica 140 x 7.55= 1057 ml licide. te-am lamurit ?
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
ella_74 spune:
Alyna24, m-am lamurit, inseamna ca sta in tarc cat sta si in celelalte minunatii
; si vorba ta, am uitat bradul; noi inca nu l-am luat , toti brazii de import care imi plac mie, adica din aia indesati, atunci cand sunt desfacuti ocupa juma de living; am fost si in seara asta sa vedem brazi si nu ne-a placut nimic; mai mergem si maine.
Lauradi, multumesc de numere, sun maine; am fost in seara asta sa-l vedem pe Boby care nu se vedea ca-i mare cacacios, energia pe el cat caru' dar cand i-am facut baita mi s-a facut tare mila de el ca din cauza ca a facut azi caca de 7 ori are carne vie la fundulet si dupa baita nici n-am putut sa dau cu prosopul si s-a ferit cand am vrut sa-l dau cu bepanthen; nici eu nu stiu cu ce sa-l dau ca sa-i treaca; a mai avut la ultimul sezon cacacios asa ceva la fundulet si i-am dat cu mustela, chiar si cu mustela din gama stelatopia dar fara rezultat.
Si pentru ca intrebai de poze recente, uite:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid/photo#5145057984544728466
Liviana, am vazut pozele cu voi la petrecere, foarte frumos te-ai tuns; Matei are niste ochi superbi si e blonziu ca tati.
, mamica de David (24.04.2007)