***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (38)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Lauraa, noi facem pe 22 , 8 luni si nu avem nici urma de dintisori asa ca......asteptam!Pe de-o parte e mai bine ca ink are o afinitate aparte pt san noaptea deci mai bine stirb!

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Pepsi, stii tu sa-mi raspunzi cu vaccinul ?

Alyna24, am vazut pozele cu Davidut si am vazut ca aveti tarc; ne-am tot uitat si noi pe net sa-i cumparam dar nu stiu daca o sa stea in el; spune-mi, la voi sta? ii place cu jucariile acolo? nu-mi fac iluzii ca-l las juma de zi si eu gatesc 3 feluri de mancare dar macar asa cate 15-30 de minute macar...
Nici nu mai avem loc in living: scoica, leganul, premergatorul, scaunul de masa, unde sa mai punem si tarcul asta si daca nici n-o sa-i placa chiar ca ne incurcam de pomana...bine c-am scapat de bouncer, ca i-a ramas mic.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ella, pai...ce sa zic?Are momente cand sta, momente cand nu sta!De regula, singur undeva, in patut, tarc, bouncer nu sta mai mult de 20 min maxim!Si la noi deja e full sufrageria.Oricum e mai mica ea dar cu tarcul, locul de joaca, premergatorul,bouncerul si mai nou...bradul.....n-ai loc sa te misti!Dar totusi eu i-l mai las tarcul ca mai sta in el uneori si mai apuc astfel sa fac ceva prin casa!Oricum are o gramada de jucarele si el tot telecomenzi, telefonae mobile si reclame prefera!
Apropo de bouncer....si noua ne e cam mititel acum dar ma ajuta sa-l adorm ca de ex aseara in crizele alea am reusit doar in el sa-l adorm!Nu vreau sa renunt la el dsi de la greutate a cam inceput sa scartaie!E singurul mijloc care ma scuteste in a-l mai adormi in brate!

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Pepsi, merci pt grila. Am citit-o si am vazut ca scrie ca pt masa a doua si a treia prima data ar trebui sa se dea laptele si apoi piureul de fructe sau legume. Eu ii dau invers. Ai idee pe unde pot gasi o schema exacta ref cantitatea de lapte pe care ar trebui sa o bea un bebe in fiecare luna?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Si noi ne apropiem de momentul in care ne va strange bouncerul.Noi papam in bouncer asa ca va fi dramatic momentul .Nu vreau sa cumpar scaun de masa ca plecam in curand si deja las in urma 2 carucioare, un leagan,un tarc ....Noi avem cam 9 kg si bouncerul e pana la noua dar mai rezistam.Plus ca il linistesc vibratiile si melodiile .
...aaaa si intotdeauna eu sunt cineva-ul care intreba cate ceva

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Voi puteti accesa fisierele pdf cu standarde ale OMS? De ex astea http://www.who.int/childgrowth/standards/height_for_age/en/index.html. Mie nu-mi deschide.

Carstea, stai linistita ca fiecare am fost "cineva". Ce bine suna!

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

doamne, alyna... mi se pare inuman si absolut odios sa pui un copil pe un porc mort si din care curge sange... iarta-ma, dar mie mi-a venit sa vomit cand am vazut. chiar mi se pare barbar si nu mi-am putut inchipui vreodata ca exista asa ceva... si te mai intrebi de ce devin violenti copiii dn ziua de azi...

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

vroiam sa va zic ca am ajuns, suntem bine, Soso doarme... mai mult nu imi mi vine sa scriu. o sa am cosmar la noapte cu porcu ala mort si insangerat si sarmanu copil calare pe el... eu tot nu-mi revin. de ce sa faca cineva asa ceva? de ce? in primul rand e barbar sa omori porcul si sa te bucuri pe langa el, iar in al doilea rand sa mai si sui un copil calare si sa se si tina cu mana de cutit...

si vroiai sa-l pui si pe David??? Doamne !!!

noapte buna

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

didi, bune ideile tale legate de capitol nou, adevarul e ca primul mesaj e prea lung si trebuie scurtat. mie una imi placea cum era inainte la odisee cu doua mesaje de inceput, unul scurt si unul cu toate datele. multumim daca ne ajuti. robert a fost de doua ori muscat de caine??? stii, robert e numele meu preferat de baiat de cand ma stiu si mi-am dorit enorm ca pe vladut sa-l cheme robert, dar barbatu nu si nu. tot ce am reusit sa-l conving a fost sa-mi promita ca la al doilea copil (if any!) o sa-i aleg singura numele!

mihamora,motanel

poohy, da, am pierdut la handbal... naspa. ei, dar pana la olimpiada mai avem campionatul european de fotbal, nici nu vreau sa ma gandesc ce agitatie o sa fie la mine atunci.

lavinia, imi place tunsoarea, e tare faina si iti sta bine!

carstea, hai nu fi suparata . vorba lui gravi, toate am fost cineva candva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna seara!

In sfarsit reusesc sa ma asez si eu in fata computerului. Azi am tot trebaluit prin casa.

Ia uitati AICI si AICI mica noastra zapada la malul marii.

Carmen_So, ce tare a fost nr 1 cu "sotu" si "omu"

Didi, si eu sunt de acord cu ideile pentru urmatoarele capitole.

lauradi, ce freza are Ducu dimineata, sa-l mananci nu alta. Are ditamai pleata, l-a intrecut cu mult pe Andrei.

Of, Madi, tare greu trebuie sa fie sa vezi ca puiul tau nu mananca. Sper sa-si revina cat mai repede.

Liviana, imi place tare mult cum iti sta cu noua freza. Si in sfarsit il vad si eu pe Bogdanel ca zambeste. Mereu era serios in poze la fel ca David de Pepsi. E tare dragalas.
Imi place tare mult cum iti cresti copiii. Imi place ca il pui pe Matei sa-si pregateasca singur ghetutele pt Mos Nicolae, asa ne punea si pe noi mama si acum imi amintesc cu mare placere si nostalgie de vremea cand eram mica. Mi-a placut si cadoul cu dulciurile de casa.

andrada, ma bucur tare mult ca au iesit bine toate investigatiile. Sa pregatim majoretele pentru primul dintisor al lui Antonio?

Poohy, nici eu nu ma stresez ca intru in noul an cu copilul stirb. O sa vina ei dintisorii si cei de 2008 lucesc mai tare

Alyna24, imi pare rau ca piticul tau nu mai mananca bine. O avea si el cateva zile proaste. Andrei a avut o singura zi de genul asta si i-am dat numai laptic. Urmatoarea zi a papat tot fara sa faca fite.
Ce fata haioasa are David cand se trezeste. Imi place bradutul vostru.

carstea, ai fost mortala cu "intotdeauna eu sunt cineva-ul care intreba cate ceva"

Graviduta, nici mie nu-mi deschide pagina respectiva.

kay, ma bucur ca ati ajuns cu bine!

Hai sa va pun si poze cu bradutii nostri.
Bradul nostru
Si cateva poze cu Andrei si bradutul lui (asa l-a primit dar eu vreau sa mai pun cate ceva in el)
1
2
3

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput