***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (38)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Carstea, imi trebuie adresa ta de mail,caci altfel nu le pot atasa.Dar nu sunt legate de cantitatea de lichide.Am asa:head circ for age,length for age,weight for age,weight for length.

Ella, cu multa placere,sper sa-ti foloseasca!Of,mititelul,mi-e mila de el!Incearca si banala crema de galbenele(Melkfet) ca de multe ori face minuni.Sanatate!
Ma duc sa vad pozele...

...e dulcel rau Bobytza al tau!Ce costum i-ati luatSi are un ras de ma da pe spate!
He,he si al meu se prapadeste de ras cand il pupacesc pe la gat,ca se gadila.E distractia noastra preferata,iar cu tati ne jucam de-a pititul prin casa si facem “bau”.E mortal cum rade!
Ce carte mare are el!E cu povesti,nu?
Il mai puteti duce in marsupiu?

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

lauradi, ai percentilele de la americani?
pai se gasesc la dowloadare libera...
stai sa caut site-ul

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Oana, stiu ,da' zicea Graviduta ca nu se deschide pag...

Hei,Graviduta,dar acum am verificat si merg toate.Am intrat pe pagina lor who.int si apoi la chidgrowth si merg toate...

Mergi la inceput

www.cdc.gov grafice de dezvoltare pt toti capsuneii !!!

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Buna seara, buna seara.
M-am intors si eu de pe drumurile patriei si mai bag cateva raspunsuri la intrebari din vremuri de mult apuse.
Dar inainte sa va zic ce perietii am avut. Pe cand mergeam eu grabita tare printr-o localitate, deodata imi apare in fata o masina a politiei. Deja ma pregateam sa opresc, ca eram sigura ca are radar si stiam ca depasisem limita de viteza. Dar stupoare cand imi spune vitez 97 km/h, 350 lei amenda, 6 puncte penalizare, frumos cadou de Craciun, ce sa zic. Dar asa socata eram, ca nici nu mai stiam ce acte trebuie sa-i arat. Si cand in sfarsit imi gasesc actele si pleaca nenea politistul sa-mi intocmeasca procesul verbal, ii strig eu batoasa din a mea masina "dar sa nu dureze mult ca ma grabesc!". Cred ca s-a socat tare bietul om de prostia mea, ca in aproximativ 2 minute m-a lasat sa plec si fara proces verbal si fara sa cotizez in vre-un fel la bunastarea politiei romane. Si si sigur nu mi-a notat datele nicaieri sa-mi trimita procesul verbal acasa. Nici acum nu inteleg ce l-o fi apucat pe bietul om. Eh, o fi fost un bun crestin si o s-o fi facut mila de mine in postul Craciunului.
Ella de unde o stii tu pe mamica de Elias? Vrem si noi sa vedem asemanarea.
Liviana noi avem deja cuburile de la Fisher Price. Si confirm ca au succes. Eu i le-am luat chiar inainte de 6 luni si mai e inca interesat de ele, ii plac chestiile alea care se invartesc cand apesi pe mutrite (si la noi jucariile preferate sunt cablurile din mijlocul sufrageriei). Dar imi iau eu covoare si mobila si scapam de cabluri imprastiate peste tot, abia astept.
Lauradi si eu tot mama "sigura' sunt, ca verigheta nu o port, iar pe tata nu l-au mai vazut cu noi de vreo 5 luni, de fapt unde ne-am mutat acum nu l-a vazut nimeni niciodata. Asa ca sa vezi barfe cand s-o intoarce acasa, uite la ea, cu copil mic si si-a gasit pe altul. Dar gura lumii...daca nu suntem noi de barfit, gasesc ei altceva.
Iar cu mosul eu sunt nebuna rau, stiu ca nu o sa priceapa copilul nimic, ba poate o sa se si sperie, dar eu ii aduc Mos si anul asta (de fapt cred ca o sa mergem la un copil mai mare care are habar despre ce e vorba).
Andrada si eu ii cumpar jucarii mai mult pentru amuzamentul meau ca lui nu-i trebuie decat cabluri, etichete, coli de hartie, pixuri, pungi...si cand nu are din astea prin preajma mai arunca cate o ocheada si la jucariile maica-si.
La multi ani! sarbatoritilor zilelor de 17 si 18. Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti si sa va bucurati parintii.
Maine am o zi libera, e mama la taiatul porcului si nu are cine sa stea cu copilul. Asa ca o sa il iau cu mine la colindat prin oras inca de dimineata. Avem de luat calendarele de la Diverta (sper sa fie ok), verificam si la posta poate a venit coletul Laredoute si apoi ne rasfatam la cumparaturi.

Mergi la inceput

www.cdc.gov/nchs/data/nhanes/growthcharts/set1clinical/cj41l017.pdf

pt baieti. da cautatoi p`colo ca au de toate !

noapte buna ! sper sa nu visez porci

asa creste Sonia

Sonia

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Lauradi,
ma uit si eu pe pozele cu Boby la fel tine, ca doar pozele sunt acasa la mine si mi-e tare dor de el mai ales cand tre sa ma duc sa dorm si patutul lui e gol; imi aduc aminte de zambetul lui cand il pupacesc si iar ma intorc sa ma uit la poze si la filmulete.

Cartea de povesti i-o luasem pentru Craciun dar cum la el nu conteaza cand le primeste, i-am dat-o deja; prima carte de povesti pe care a primit-o, cea cu ursuletul Winnie, are paginile din foi normale si atatea le-a smotocit ca-i mai mare rasul de ea, asa ca i-am cumparat din asta cu pagini cartonate; i-a fost ciuda la inceput ca nu poate sa le mai indoaie dar acum ii place sa intoarca foile.

Da, am trecut la salopeta de 80 cm fiindca cea de 74cm il strangea la bilute cand il luam in brate; sotului nu-i place ca e rosie si are si dungile alea care la aparat se vad fosforescente dar nu m-a lasat inima sa nu i-o cumpar ca am dat pe ea "exorbitanta" suma de 5 eur (de la H&M Barcelona); aici la Zara am cumparat doar 1 pereche de sosete de iarna cu banii astia.

Cu marsupiul cred ca ne oprim, ca am trecut de 9kg si cel de la Chico are limita 9 kg; pacat de ele, ca are 2 , si daca a urlat de mic in ele n-am putut sa le folosim.

Apropos de parul lui Ducu, ca ma tot uit la pozele lui, pe mine cred ca m-ar impinge aghiutza sa-l fac cu gel sa vad cum ii sta aricel; dar cred ca inca e prea mic pentru asa ceva
Sotul meu desi e chel se spala cu samponul meu pentru par lung si mai pune si un bob de balsam din ala pentru par lins la sfarsit; am sperat macar Boby sa detina ce-i lipseste lu ta'su; dar am speranta ca pe la 1 an jumate o sa-i mijeasca si lui Boby ceva par.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Aha,acum am vazut,Oana.Eu am altceva ,de la World Health Organization.Or fi aceleasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

kay, tu de cand tot spui ca te culci??? mai mai...

iaca si eu pe aici, mai dau un semn ca sa nu credeti ca ma disparut cu totul. am citit ce am citit, dar voi tocati multe si marunte repede repede, si uite-asa de joi de cand am scris ultima oara ati umplut aproape doua capitole. evident ca nu am cum sa mai raspund prea multe, ca nici nu mai tin minte mare lucru.

eu nu am mai reusit sa scriu pentru ca am profitat de concediul sotului ca sa bat magazinele (credeam ca o sa ma relaxez, dar mi-am pierdut antrenamentul si am ajuns acasa lata. acasa unde ma astepta sotul epuizat ca sa-l preiau pe david). asta a fost vineri, si seara am mai fost si la o intalneala cu niste prietene, asa ca am avut o zi plina. azi am luat-o de la capat cu batutul magazinelor, am luat toate cadourile de craciun (inlcusiv pe-al meu ). sunt fericita ca nu mai trebuie sa ma duc curand in oras, e o mare nebunie acum inainte de craciun.

am vazut ca multe dintre voi ati facut deja brazii, foarte frumosi, abia astept sa il facem si noi. de obicei il facem doar in ajun, dar anul asta o sa-l facem mai repede, pentru ca pe 23 ajunge prietena mea din romania aici si nu vreau sa pierd nici un minutel pretios. abia astept sa vad reactia lui david la brad.

david s-a facut si el duracel, m-a innebunit zilele astea, se misca foarte repede in jurul propriei axe, a descoperit ca unele jucarii fac galagie si tranteste cam tot ce prinde-n mana ca sa se bucure de efect, ehh, munca grea. dupa noua si ceva cand in sfarsit adoarme cad lata, nu imi mai trebuie nimic. ma intreb cand si cum o sa-mi fac curatenia de craciun si mai ales mancarea.

cam atat azi. va pupilesc. si mai ales o noapte buna!

PS. nici david nu are nici un dinte, si nici nu cred ca apare vreunul pana la anul nou. si nici nu mi se pare ca ar fi cazul sa ma stresez din cauza asta.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Am mai citit o pagina si voiam sa o intreb pe Andrada cu ce indulceste ceaiul la pliculet? I-am luat si eu tone din asta, dar nu il bea neindulcit si nu stiu ce e mai bine sa pun in el. Nu te supara daca ai mai spus, dar eu am citit mai pe sarite uneori.

Mergi la inceput