***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (38)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

lauradi, ella are dreptate, si eu i-as modela freze lui david daca ar avea parul lui ducu. poti incerca (daca ai vreodata chef) folosind orice fel de crema, ca gelul de par cred ca e mai urat acum cat e asa de mic.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

salut, fetelor!!!
de foarte mult timp vreau sa va scriu dar pur si simplu nu gasesc timpul necesar....
v-am mai citit acum un pic din urma..
ne-au crescut capsuneii si capsunicile deja...nici nu-mi vine sa cred ca lukas are deja 7 luni!(in 3 zile)
copiii mei sunt bine, cresc..ma uit ca lukas are deja 2 dintisori si sta in fundulet singurel!!
alex e foarte darnic cu fratiorul lui, ii da jucarii, se joaca cu el, vrea sa-l tina el in brate....e foarte frumos sa vezi asta! sper si sa tina asa...
am observat in listuta noastra ca la mine la nastere nu scrie nimic...inseamna ca am uitat sa va spun..
am nascut natural, fara epidurala, la fel cum l-am nascut si pe alex.
apgarul a fost 10!(alex a avut 9 si abia la un minut 10 )
hai ca acum am scris un roman despre mine!!
va pup si o sa incerc sa intru mai des...promit!!

Mami de Alexli-Ballexli si de Lukas-Lukis
http://picasaweb.google.com/anitasteven2001/Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

miniuta, nu ma ami dua dusa...

laura, noua pe astea ni le-a at dr de la spital... vezi si tu daca sea seamana. si chiar a mers la cati am verificat.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Multumesc Madi pentru raspuns

Ionice si al meu face de 2-3 ori pe zi KK, mai nou, dar cate putin.

Foarte fain iti sta asa Liviana si freza e super!

Carstea - sunt de la hipp borcanelele, sorry , au faina de orez si amidon

Andrada - ma bucur ca este totul bine cu Antonio si ca doar dintii va dau batai de cap.

Mica - imi pare rau ca nu au iesit calendarele.Ce mai face Maya?

Vali - foarte frumos bradutul si al lui Andrei e frumos,si ursul e super.Ce reactie a avut Andrei cand a vazut bradutul?

Ella - ce bine ii sta cu salopeta rosie si ce frumos se vad dintisorii

Kay - ma bucur ca ati ajuns bine.

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Ella,esti haioasa ca de obicei!
Pai ce zici,cand era mai mic si avea tepi naturali,ca sa zic asa,ni s-a dus vestea in oras ca il chinuim pe copil si-i facem freza in fel si chipCea mai tare faza a fost intr-un market,cand ne-a intrebat una daca l-am vopsit si cu ce-i facem parul de sta asa;si de fapt ii batea neonul direct in freza si vedea ea ceva culoriIar acum ,dupa ce i-a crescut si normal nu mai sta ridicat,ne intreaba de ce nu-i mai facem frezaCe oameni nebuni!
Dar in poze se vede un pic de pufulet,asa ca o sa aiba par mai repede ,o sa vezi.Stii,ma uitam pe pozele din Austria si m-a izbit asa dintr-o data faptul ca Boby are ochii sotului,ca forma si cred ca si culoare,ca tu ii ai albastri,parca.
Esti diferita in pozele alea,nu stiu,parca nu erai atat de slaba ca acum.

Da,mai fetelor, hai ca-l coafez in fel si chip,ca si Graviduta zicea de codite si va pun poze.O sa facem o sedinta foto extraordinara,ca si-asa ii place la pozat
Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Iar am ramas in urma...

Nicoll, pentru Leon

Bogalina , pentru Teodor

Piticasigogosica , pentru Cosmin Cristian

Yoyoyo , pentru Octavian Andre

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

tocmai am pierdut ditamai mesajul la care crosetez de mai bine de 1 ora.....si NU mai am nervi sa-l scriu din nou....eu chiar nu stiu de ce da erori asa situl.....dar m-am saturat!!!nu voi mai scrie decit in word sint ff nervoasa, asa ca scriu ce-mi amintesc, cu scuzele de rigoare ca NU mai am nervi si mi-e somn

didi, de acord cu propunerile, nu vad poza a doua cu muscatura, si dominic are o masina ca a lui robert da cu pompieri

mica, multumim

chiqui, eu nu vad pozele tale cu fata.....vreau si eu, tare multe bunatati in pozele alea. crema de zinc merge la iritatii, eu il spal pe david cu apa si sapun bebe la fiecare caca cind sint acasa, vezi sa nu se ascunda ceva in spatele iritatiei, adica sa fie ceva, medicul ce zice, ca poate iritatia este doar un efect.in gurita nu are candida ?

lauradi, carmen, poate merge si la voi asa si ingrasati copilasii

lauradi, mi-am luat azi o carte cu mincaruri chinezesti, ce frumosi sint bujoreii si ce freza are.....

la multe lunisoare sarbatoritilor

poohy, merci de aprecieri, si eu sint ff multumita de perego, tot asa cu rotile le unge sotul din cind in cind

madi, azi am luat o lingurita lui david ptr diversificare si m-am gindit la tine. Produsele bio sint doar cele certificate a fi bio, ca asa oricine poate zice orice

fetelor grila mea de diversificare NU a fost stearsa de pe mailul comun, ci o mamica harnicuta a mutat=o in dosarul cu diversificarea, merci andrada

ella, cu placere, sa ne pui poze cu ce ii ei. Ce ma bucur ca mai amini biscuitii, mai bine sufli in iaurt acuma eu am perego pliko P3 se face ca o umbrela cind se stringe si intra si in portbagajul la masina mica a sotului.prin magazine e super comod, si pe strada la fel.acuma am si scaunul de masina pe el, tare practic la frigurile astea....husa e cu capse, o scoti tare usor si se spala usuca la masini of soacra asta a ta, dar tot e bine ca punea copilu in ceva, ca altfel te vad cum fugi dupa el cu mincarea prin casa la 1 an sa-i dai sa manince(asa am vazut la copii care NU maninca in scaunul de masa) cu vaccinul de care intrebi, eu, am tot intrebat de el ca aici se face prima doza la 2 luni, rotateq(http://www.merckfrosst.ca/assets/en/pdf/products/RotaTeq_1105-a_10_07-E.pdf) ii zice aici, si pina la urma nu i l=am mai facut, si aici se bea.acuma imi pare rau ca nu l=am facut virusul daca ar fi nu revine asa, cum revine la bobita, mai degrama este de la alimente, spuneai ca pe laptele de soia nu aveai probleme cu el ? poate nu ar fi rau sa-i faci si ceva teste de alergie(lapte, oua) rotavirusii nu au cum sa se mosteneasca ca sint virusi, dar alergiile in schimb(fondul atopic) se mostenesc david sta in tarc, dominic nu a stat, vezi sa fie dinala care are picioarele de fier mascate adica daca bebe cade pe spate sa nu se loveasca in ele.....la dominic dupa ce a dat cu capul de citeva ori......l=am dus inapoi la magazin. David sta, nu mult asa un 15-30 min, ii pun jucarii si se joaca acolo,

mihamora, si eu am luat caise si piersici la borcan

liviana, ce bine-ti sta asa tunsa, ff mult imi place, parca esti o scolarita, merci ptr aprecierile la pozele cu piticii mei. Am vazut si eu pozele tale cu mosu, tare frumoase, sanatate sa ai

vas, m-am ingrozit ce am citit....face pasi la 4 luni.....sint nebuni, i-as bate si as suna protectia copilului si i-as denunta,parinti inconstienti, si sint altii care s-ar interesa si ar mai si citii despre cum se creste un copil si ele saracele nu au copilasi....

andrada, ma bucur tare mult ca nu are nimic antonio, esti mare figura cu dintii....da, sper si eu sa fie de la dinti si sa nu fie altceva miriiala asta a lui david....

graviduta, ti-am trimis, acuma am vazut ca ai primit. Da, pai eu ii dadeam sin apoi ii dadeam sa pape, nu stiu cit trebuie sa bea, dar miine caut daca gasesc o grila pe luni, sau poate andrada sau paflo stiu uite asta am gasit pe un sit bun pe care ma uit si au info pertinente
Age Nombre de biberons
1ère semaine 8 biberons par jour
2ième semaine 8 biberons par jour
3ième semaine 6 biberons par jour
4ième semaine 6 biberons par jour
2ième mois 6 biberons par jour
3ième mois 5 biberons par jour
4ième mois 5 biberons par jour
5ième mois 3 biberons + 2 petits repas
A partir du
6ième mois 3 biberons + 2 petits repas
Age Quantité par biberon
1ère semaine 80 ml
2ième semaine 90 ml
3ième semaine 100 ml
4ième semaine 110 ml
2ième mois 120 ml
3ième mois 150 ml
4ième mois 180 ml
5ième mois 240 ml
A partir du
6ième mois 240 ml

mica, imi pare rau ca nu a iesit cu calendarul, citind iti simteam dezamagirea, ti-am dat si eu reteta de lasagna la celalat subiect unde intrebai, ii dadusem si lui lavini linkul original de pe situl vulpea bucatar http://www.vulpeabucatar.com/retete/mancaruri/lasagna/index.html

nici noi nu avem dinti si nici nu ma stresez, ptr ca stiu ca-i va avea intr=o zi....

tamaraspt, poti intreba la subiectul cu bebei alergici poate cineva iti va putea recomanda un dermatolog, fetele sint trecute prin multe

alyna24, in perioada cind le dau dintii se mai intimpla sa refuze mincarea

kay, bine ati ajuns,sper ca n-ai visat prea urit....

vali, tare frumosi brazii, si piticul tau

ella, frumoase pozele, imi place in costumul rosu

miniuta, ce ti-ai luat de craciun ?

am tot citit, de ce trebuie indulcit ceaiul la bebei ? eu il beau doar cu lamiie

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Liviana, iti sta foarte bine noua freza, scurta si asimetrica. Pe mine cu asta m-ai dat gata, cu bretonul asimetric, dar si culoarea e frumoasa. Imi place mai mult cum iti sta cu parul mai scurt.

Vas, las-o draga, pe aia cu ciorbele ei. Ciorbele acu, bolile de stomac mai tarziu, ce, crezi ca n-o sa aiba urmari ?

Andrada, fii pe faza sa prinzi dintisorii. Mie imi pare rau ca i-a vazut bona prima, de, daca ea era atunci acasa. Da sa stii ca mai intai se simt, nu se vad, eu nu-i vedeam, dar am bagat degetul in gura, i-am simtit si apoi am zarit ceva.

Aoleo, Mica, si acu ce faci cu cadoul pentru ai tai, cauti altceva ?

Ella, imi pare rau de Boby. E nasol cu enterovirozele astea si nu am vazut vaccinul la noi. Poate la depozite farmaceutice, gen Farmexpert ? Cred ca o sa se duca tati maine sau poimaine la un depozit aproape de noi sa ia infanrixul si il pun sa intrebe si de rotarix. Daca e vaccinul de care ne zisese Kay la un moment dat, ala de trebuie facut in mai multe doze, noua ne zisese dr ca-l facem la 7 luni parca, si mi-a spus ca se gaseste in farmacii (asta era acu vreo 2-3 luni). In legatura cu tarcul, eu i-am luat lu’ nr 1. A stat in el vreo cateva luni cred, dar a fost destul de bine, am si culcat-o o data in el, cand am fost in excursie (e pliabil). Ii puneam toate jucariile acolo si statea sa se uite la ele. Mi-a fost de folos cand a inceput sa se ridice, ca avea margini moi. Si culoare inchisa, ca pe asta chiar ca nu poti sa-l speli tot timpul.

Alyna, si noi avem pb cu caca. Poate si din cauza asta nu mananca, fiindca e constipat. I-am dat dovleac (la borcanel de la nestle) sau para (blenduita) si a facut destul de repede.

Kay, bine ca ati ajuns bine. Sa ne spui cum a fost. Cu porcu, asa e, si io am poze de astea, da-s de acu treij’ de ani, ne duceau la tara sa taiem porcu, maare realizare, degeaba le spuneam noi (io si sora-mea) ca nu suportam. Las ca n-o sa mai fie mult, ca nu ne mai lasa UE sa-i taiem asa barbar.

Aoleo, io sunt in pijama, nr 1 la fel, bine sa stau si casc gura, intarzii la serviciu. Uf, taman cand ajunsesem la pozele cu zapada la malul marii. Ma intorc mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna dimineata!

Uf, nu o sa ma obisnuiesc niciodata cu trezirea devreme. M-a trezit Andrei la 6:45 si mi-e asa de somn, abia astept sa adoarma pe la ora 9 sa ma intind si eu un pic.

lauradi, acum vreo 3 saptamani am terminat curatenia generala si acum nu stiu de unde se tot iveste ceva de facut Ba rufe de spalat, ba un praf de sters. Cand munceam parca nu observam asa de repede ca e treaba de facut, sau observam dar ignoram ca eram obosita, nu stiu... Dar e clar ca statul acasa ma cam tampeste.
Trimite-mi si mie, te rog, graficele pentru baietei valentina.gherghe@gmail.com
Abia astept sa vad poze cu Ducu si mai multe freze.

Ella, mi-e asa mila de Boby cu ce are la fundulet... Nici cu Bepanthen nu trece?
Am vazut pozele. E asa dulce cum rade cand il pupi pe gusita! He, he, si ce dintisori are! Acum am vazut si costumul, cu chestiile alea reflectorizante zici ca e pompier

numai_eu, mortala faza cu "dar sa nu dureze mult ca ma grabesc!".

pistachio, felicitari pentru dintisorii lui Lukas! Si pentru statul in fundulet!

mihamora, cand a vazut prima data bradul l-a ignorat complet. Apoi a inceput sa se uite din ce in ce mai mult la el pana a prins curaj si s-a dus sa traga de globuri, beteala. Asa ca i-am blocat accesul la bradut cu un scaun, ca mi-e ca trage de el si ii vine in cap. Si acum sta la distanta de bradut si rade la el, vorbeste cu el. Si are un mod tare ciudat de a-si exprima bucuria - trage aer in piept cu zgomot, iar cu gura e pana la urechi. E mortal!

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei! Sa fiti sanatosi si sa va ascultati parintii!

Teo de Bogalina
Cosmin de Piticasigogosica
Octavian Andrei de Yoyoyo

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Mergi la inceput