***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (38)***
Raspunsuri - Pagina 16
chris27 spune:
Intru repede ca ama solicita copiii...Am 2 sugestii pt Ella:Cutaden sau fluocinolon...Amandoua au facut minuni!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
CHOWPERSA spune:
Am intrat sa va arat cele mai noi poze cu baiatu' si sa va spun ca
avem deja 5 dintisori
!!!!!pupici multi!!!!
TOATE POZELE SUNT NOI:
POZA INGERAS
LA BAITA
PRIMA ZAPADA
LA PETRECERE
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
Alyna24 spune:
Carmen_So, am sa incerc si eu sa-i dau dovleac dc gasesc si para.Aseara tot cu supozitor a facut dar f putin.
Iar dc spuneti ca refuzul mancarii este de la dintisori atunci.....ma apuc sa-l controlez mai des poate apar pana la craciun!![]()
Draga mea Oana, dc ai avut asa cosmaruri cu poza aia.....atunci o sterg!Poate am gresit postand-o in album dar dc copilul a vrut sa asiste la toata tarasenia cu porcul....ma puteam opune eu?A vrut poza copilul si i s-a facut!Cine sunt eu sa-i impun copilului altuia ceva?Poza cu David i-as fi facut sub o alta forma, evident!![]()
Si acum....sa fim seriosi....cine n-a vaut un porc taiat de Craciun?Sau poate or exista persoane dar pe mine, de ex, nu m-a afectat in vreun fel chestia asta cand eram mic!In fine....nu mai comentez ca n-are rost!
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Mica, uite aici o mostra cu calendarul: Calendar 2008Ink nu au sosit.Trebuie sa ajunga!![]()
DAVIDUTZ
Ionice spune:
Mihamora, asa face si strumfita mea.Ma gandesc ca si din cauza asta nu se ingrasa.
Pentru indulcirea ceaiului, cand are chef sa-l bea..ca parca ii dai acid..ii pun glucoza multivitamin(asta dupa sfatul pediatrei).
Pepsi, te rog din suflet, trimite-mi si mie schema ta de diversificare, ca prea o lauda toata lumea:)
ioanamng@yahoo.com
Imi spuneti si mie cum sa accesez mailul comun, please?
Multumesc!!
Kayti-am urmarit povestea..Impresionant pana la lacrimi de mama...sunteti niste invingatoare..tot respectul!
Ioana cu bebik
Antonia (05 mai 2007)
http://community.webshots.com/user/ioanam75
Vali5 spune:
Wow, Chowpersa, 5 dintisori!!! Super! Tare dulce piticul tau!
Alyna24, super calendarul! Ce dimensiuni are?
Ionice, iti trimit acum pe mail parola pentru mail-ul comun.
Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007
Alyna24 spune:
Vali5, am dat comanda unde daduse si Mica.Ink nu mi-au ajuns asa ca...nu stiu cat de mari sunt!
Postasem pt mica sa vada cum arata o mostra ca ea nu a fost multumita de ele!
Sper sa fie ok totusi!
Super frumos bradutul vostru!
DAVIDUTZ
CHOWPERSA spune:
In legatura cu indulcirea am auzit de zahar fiert cu apa, facut cumva sirop.Eu personal nu am incercat.
Ionice acum am observat ca Alex si Antonia sunt nascuti in aceeasi zi.
POZA INGERAS
LA BAITA
PRIMA ZAPADA
LA PETRECERE
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
carstea spune:
Buna dimineata
Kay, al meu bea putin lichid.nimic in afara de lapte sa zic 500 ml si are 9 kg.
Azi i-am dat un biscuit de la nestle(cu gluten).zic ca incepand de la 8 luni.noi avem 7 si jum.Il-am ras ca si marul pe razatoare si a mancat foarte bine.
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
miniuta spune:
buna dimineata! am intrat si eu sa ma uit putin pe aici si apoi fug la treburi, dar m-am gandit ca e inca devreme si poate ca inca nu v-ati pus asa pe scris.
am in continuare un copil atomic, se arunca pe toate partile si misuna de zor, ma gandesc tot mai serios la un tarc in care sa il stiu mai in siguranta. si cred ca trebuie sa ma apuc sa asigur prizele si sa inlatur alte surse de pericol, ca la ritmul in care "fuge" pe-aici nu mai am curand liniste.
pentru rani la funduletul bebeilor citisem ca baile de aer fac bine, spalatul cu apa dar fara sapun (usuca prea tare), cutadenul, crema petrini (asta cica se prepara in farmancii, special pentru bebei, si ar fi fff buna). mai era o solutie de apa cu bicarbonat care cica ajuta mult, dar nu stiu proportiile (ella, daca ai timp intreaba-le tu pe fetele de la stelute dincolo, ca ele au tot folosit-o cu mult succes).
pistachio, bine ai "revenit", poate reusesti sa intri mai des, desi cu doi copii atomici e greu.
pepsi, e tare tare enervant cand pierzi un mesaj elaborat! nimanui nu cred ca ii mai vine sa il rescrie. era sa te intreb ce ceai ii dai lui david, dar cred ca de dominic e vorba, nu?
of vali, rau e cu sculatul devreme, dar asta e, bine ca nu te scoala la patru sau la cinci...am vrut sa intreb aseara, dar am uitat: brazii sunt naturali sau artificiali? recunosc ca ala de jos cu rosu imi place mai mult, brazii facuti cu albastru mi se par putin reci, dar sunt tare frumosi si andrei de langa si mai si.
chowpersa, tare dragut e baietelul tau, si in rosu ii sta foarte bine. nu vrei sa adaugi si tu la semnatura numele lui si data nasterii? (sa ii spunem si lui pe nume, nu doar asa, "baietelul" cum i-am zis eu acum, cand de lene si graba nu mai stau sa ma uit pe prima pagina sa vad cum il cheama). si poate reusesti sa intri mai des sa ne povestesti de el: cum si cat mananca cat doarme...de-ale bebelusilor. acum vad ca intre timp ai editat semnatura, asa ca toata poliloghia de mai sus nu mai e valabila. ![]()
alyna24, pe langa toate motivele enumerate de fete pentru lipsa de apetit al lui david iti mai zic eu unul: bazdacii! cica pe la opt luni incep sa faca fite la mancare, sa fie mai mofturosi, au zile-perioade in care refuza sa manance. ar fi bine ca in perioadele astea sa ii lasam in pace si sa nu ne stresam excesiv, pentru ca trec. eu stiu cat e de greu cand nu mananca copilul, mai ales daca ai unul care manca bine, dar asta e, incearca sa nu stresezi prea tare, mai ales daca stii ca nu-i bolnav.
gata, fug si eu la ale mele. o zi buna si usoara!
mamica lui david(21.05.2007)