Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

... si yo vreau la papanaaasi...!
Noi stam si mucim si voi va papanitzi! Treaba e asta?!
(Lasa Diwana, ca vin la Cluj mai incolo si puneam de papaneala si ne laudaaaam! )

In alta ordine de idei: am un ursuletz marait clasa intai: vrea papa, dar se apuca sa urle... face treburi importante la pampers - zici ca gata, a terminat cu "jena" - si totusi, cum ii pui tzitzi, urla... Ce o fi patzit?!
In rest avem eczema pe fatza o minunatzie - nici de foto nu ne arde. Drl a spus sa-i hidratez fatzuca de 2-3 ori pe zi si sa astept. Astept. Are tenul uscat, e drept, dar asa eczema de nou nascut, cand el nu mai e nou deloc...?!?
Alte chestii? Sta cu sosete pe maini ca-si zgarie fatza zob. Probabil il mananca si cand e obosit si marait isi face fruntea praf. Bine macar ca accepta sosetele alea. Ca nou-nascut nu a tolerat manusile, dar nici nu s-a zgariat. 6 sapt a stat cu unghiile lungi si nici o zgarietura. Si acum... scurte cat se poate si sange pe frunte!

Gata, ca l-am laudat destul!

Bine ati venit frumoaselor Daria si Erina!
Imi place enorm poza cu voi doi si Daria la spital. (Noi inca nu avem nici una in 3! Ru-shi-ne!)
Yaya, sanatate - ce nasol trebuie sa fie! Lasa cantarelile ca te nevrozezi ca mine acum o luna. Vezi ca tocmai ieri citisem cu baby swimming, ca foarte des se lasa cu otite (usuca-i bine urechile!) si imbolnaviri bacteriale. Si pe noi tare ne batea gandul - tati tocmai e la inot, e fost de performantza, pasiunea lui - dar am decis s-o lasam pe mai incolo, la un an... Dupa tura asta de muci nu mai risc nimic!
Sabina, cum a fost la baldabac si vanzoleala cu musafirii in doua valuri? (Mie inca nu mi-e in clar cum execut operatziunea asta mondena de dupa.) Galagia arata su-per cu freaza aia!!!
Prisi, da un search dupa data/format. Cine stie unde l-ai drag&drop din greseala! Nu pot disparea chiar asa!
Teodora, cum mai e frumosul tau? Nu mai e... cacacios - sper ca lucrurile intra in normal. Nici eu nu cred in diaree la laptic matern. Tzi l-am vazut ce frumos e si dandy...!

Va pup si ma ocup de maraila.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

afara ninge ca-n povesti , e o minune , ce bine ar fi sa fie la fel si de Craciun -anul trecut fi-miu l-a intrebat pe Mos ,imperativ

Auzi Mosule , da cum a mers sania ta pe asfalt , as vrea sa ma uit si eu un pic la motor ca nu inteleg .
Sa vad anul asta pe unde o intorc , vom fi la casa si ar trebui sa fie parcata sania in strada .
Voi ati adus Mosul la copii ? Noi am avut noroc cu un vecin super , de varsta , constitutia si atitudinea potrivita , a fost Mos 2 ani la rand .

Nu stiu ce ne-om face anul asta Mi-aduc aminte cu drag de al doilea Craciun cand baietelul meu-avea pe atunci 2 ani si 3 luni nu era convins ca Mosul exista . A sunat la usa si cel mic a sarit drept in brate si a strigat A vanit mamai, a venit -Avea o stralucire in ochi pe care noi astia trecuti de varsta n-o s-o avem nici daca castigam la Loto 10 mil de Euro
Am noroc ca l-a filmat taica-su in momentul ala , zici ca e regizata faza .

Sunt atat de fericiti copiii de sarbatori , atat de de candizi , e atat de netrucata si de sincera emotia pe care o simt la deschiderea cadourilor incat resimt fiecare Craciun care trece si-mi pare rau ca va veni cremea cand Magia se va sfarsi si pentru ei .
Eu vreau-cred ca am mai scris -sa-i duc la Rovaniemi -vroiam si anul asta dar n-am fos gata la timp cu mutatul . Am o cunostinta care afost cu copiii acolo si mi-a spus ca aproape si ea credea ca totul e adevarat .
Oricum 2 sunt locurile unde povestile si realitatea devin una pt. orice copil -Disneylandul si Rovaniemi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ligeea, vrem sa ne intalnim, dar nu am stabilit ziua si ora. Ca locatie, la restaurantul lui Calinescu, in Tineretului.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

care e ala ?

Mergi la inceput

Am fost azi sa ne intalnim cu Mosul:
http://www.flickr.com/photos/15009148@N07/2115279810/in/photostream/
Pentru ca a fost cuminte, a primit si cadou

Povestioare

Mergi la inceput

Ligeea, asta:
http://www.afterhours.ro/restaurant_Taverna_La_Gigi.html

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sunt suparata, iar au pierdut fetele la hambal......

Am fost si noi o tura pe la cumparaturi, am luat cadouri pt nepotel si finuta si o parte din cadoul pt Cristi, mai mergem intr-o dimineata cand nu o sa fie chiar asa aglomerat. Partea nasoala este ca nu i-am luat sotului nimic si nu ma mai pot deplasa, poate luam masina pana la sfarsitul saptamanii, macar ca merg luni si tot tb sa-i iau ceva...nu???
Daca nu tb sa ma gandesc la ceva haios, ce as putea gasi in zona...tb sa coc ceva.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://good-times.webshots.com/photo/2615102690101313810DXHNfg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

.Piciulika si a mea tot o maraita si rasfatata...cat va invidiez pe cele cu bebei cuminti...a mea doarme numai pe burta mea...ce sa mai o minunatie de fetita.Si pe amea o apuca maraitul cand ia tatica in gura ,probabil ca trage aer si o doare burtica.

Bine ai venit Erina!

Am admirat bebelusi micuti, dar si pe cea a Sabinei...jos palaria ce dominisoara cocheta.

La noi a nins azi...super ,bucuria baietoiului...repede la cumparat costum de schi(ca cel vechi nui mai venea) si cizmulite...si dai joaca afara pana s-a topit zapada.Asta sera e la intalnirea cu Mosul ptr a lasa scrisorelele.

Sabina ziceai ca bebelusi nu pot avea diaree , ceia alaptati la san...a mea face numai kk lungggggg(apos), dar binenteles max de 2 ori zi.

Devyla ce harnicuta foc ai fost.

Nu voi face dulciuri in casa si nici multe mancaruri...ptr ca le voi manca mai mult eu...daca stau mai mult pe acasa.

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sim, unde l-ati gasit pe Mos????????? super tare poza lui Stefan in brate la Mos, ce cuminte sta el.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://good-times.webshots.com/photo/2615102690101313810DXHNfg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, e tare dulce Daria.

Piciulika, cu ce crema dati pe fata? Imi pare rau ca micutul Michael are asa problema.

Sim, ce noroc pe Stefan ca a dat de Mos, banuiesc ca a primit si cadou ca el e tare cuminte.

Ali, si la noi a nins, ca de poveste.

Ma duc ca bebe e marait acum, si trebuie sa vina si nasii in vizita. Nu stiu ce are de cand s-a trezit din somn e scandalagiu. A facut kaka, a mancat, acum nu pricep ce are.

Aaa, l-am surprins in exercitiul rasucirii. Ramane asa pe o parte si apoi zbang pe spate. Cred ca e perioada lui de miscare, a inceput sa ridice picioarele mai sus, am si o poza dovada dar o descarc mai tarziu, si de pe spate intinde si se apuca cu mainile de aparatorile de la pat. Nu stiu ce are de s-a apucat de sport.

Pupici si seara placuta.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput