Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 19
Piciulika spune:
... si yo vreau la papanaaasi...! 
Noi stam si mucim si voi va papanitzi! Treaba e asta?!
(Lasa Diwana, ca vin la Cluj mai incolo si puneam de papaneala si ne laudaaaam! ![]()
)
In alta ordine de idei: am un ursuletz marait clasa intai: vrea papa, dar se apuca sa urle... face treburi importante la pampers - zici ca gata, a terminat cu "jena" - si totusi, cum ii pui tzitzi, urla... Ce o fi patzit?!
In rest avem eczema pe fatza o minunatzie - nici de foto
nu ne arde. Drl a spus sa-i hidratez fatzuca de 2-3 ori pe zi si sa astept. Astept. Are tenul uscat, e drept, dar asa eczema de nou nascut, cand el nu mai e nou deloc...?!?
Alte chestii? Sta cu sosete pe maini ca-si zgarie fatza zob. Probabil il mananca si cand e obosit si marait isi face fruntea praf. Bine macar ca accepta sosetele alea. Ca nou-nascut nu a tolerat manusile, dar nici nu s-a zgariat. 6 sapt a stat cu unghiile lungi si nici o zgarietura. Si acum... scurte cat se poate si sange pe frunte! 
Gata, ca l-am laudat destul!
Bine ati venit frumoaselor Daria si Erina!
Imi place enorm poza cu voi doi si Daria la spital. (Noi inca nu avem nici una in 3! Ru-shi-ne!)
Yaya, sanatate
- ce nasol trebuie sa fie! Lasa cantarelile ca te nevrozezi ca mine acum o luna. Vezi ca tocmai ieri citisem cu baby swimming, ca foarte des se lasa cu otite (usuca-i bine urechile!) si imbolnaviri bacteriale. Si pe noi tare ne batea gandul - tati tocmai e la inot, e fost de performantza, pasiunea lui - dar am decis s-o lasam pe mai incolo, la un an... Dupa tura asta de muci nu mai risc nimic!
Sabina, cum a fost la baldabac si vanzoleala cu musafirii in doua valuri? (Mie inca nu mi-e in clar cum execut operatziunea asta mondena de dupa.) Galagia arata su-per cu freaza aia!!! 
Prisi, da un search dupa data/format. Cine stie unde l-ai drag&drop din greseala! Nu pot disparea chiar asa!
Teodora, cum mai e frumosul tau? Nu mai e... cacacios
- sper ca lucrurile intra in normal. Nici eu nu cred in diaree la laptic matern. Tzi l-am vazut ce frumos e si dandy...! 
Va pup si ma ocup de maraila.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
ligeea spune:
afara ninge ca-n povesti , e o minune , ce bine ar fi sa fie la fel si de Craciun -anul trecut fi-miu l-a intrebat pe Mos ,imperativ
Auzi Mosule , da cum a mers sania ta pe asfalt , as vrea sa ma uit si eu un pic la motor ca nu inteleg .
Sa vad anul asta pe unde o intorc , vom fi la casa si ar trebui sa fie parcata sania in strada .
Voi ati adus Mosul la copii ? Noi am avut noroc cu un vecin super , de varsta , constitutia si atitudinea potrivita , a fost Mos 2 ani la rand .
Nu stiu ce ne-om face anul asta Mi-aduc aminte cu drag de al doilea Craciun cand baietelul meu-avea pe atunci 2 ani si 3 luni nu era convins ca Mosul exista . A sunat la usa si cel mic a sarit drept in brate si a strigat A vanit mamai, a venit -Avea o stralucire in ochi pe care noi astia trecuti de varsta n-o s-o avem nici daca castigam la Loto 10 mil de Euro
Am noroc ca l-a filmat taica-su in momentul ala , zici ca e regizata faza .
Sunt atat de fericiti copiii de sarbatori , atat de de candizi , e atat de netrucata si de sincera emotia pe care o simt la deschiderea cadourilor incat resimt fiecare Craciun care trece si-mi pare rau ca va veni cremea cand Magia se va sfarsi si pentru ei .
Eu vreau-cred ca am mai scris -sa-i duc la Rovaniemi -vroiam si anul asta dar n-am fos gata la timp cu mutatul . Am o cunostinta care afost cu copiii acolo si mi-a spus ca aproape si ea credea ca totul e adevarat .
Oricum 2 sunt locurile unde povestile si realitatea devin una pt. orice copil -Disneylandul si Rovaniemi .
sim_stoian spune:
Ligeea, vrem sa ne intalnim, dar nu am stabilit ziua si ora. Ca locatie, la restaurantul lui Calinescu, in Tineretului.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
sim_stoian spune:
Am fost azi sa ne intalnim cu Mosul:
http://www.flickr.com/photos/15009148@N07/2115279810/in/photostream/
Pentru ca a fost cuminte, a primit si cadou ![]()
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
sim_stoian spune:
Ligeea, asta:
http://www.afterhours.ro/restaurant_Taverna_La_Gigi.html
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
cecilia L spune:
Sunt suparata, iar au pierdut fetele la hambal......
Am fost si noi o tura pe la cumparaturi, am luat cadouri pt nepotel si finuta si o parte din cadoul pt Cristi, mai mergem intr-o dimineata cand nu o sa fie chiar asa aglomerat. Partea nasoala este ca nu i-am luat sotului nimic si nu ma mai pot deplasa, poate luam masina pana la sfarsitul saptamanii, macar ca merg luni si tot tb sa-i iau ceva...nu???
Daca nu tb sa ma gandesc la ceva haios, ce as putea gasi in zona...tb sa coc ceva.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://good-times.webshots.com/photo/2615102690101313810DXHNfg
Roxali spune:
.Piciulika si a mea tot o maraita si rasfatata...cat va invidiez pe cele cu bebei cuminti...a mea doarme numai pe burta mea...ce sa mai o minunatie de fetita.Si pe amea o apuca maraitul cand ia tatica in gura ,probabil ca trage aer si o doare burtica.
Bine ai venit Erina!
Am admirat bebelusi micuti, dar si pe cea a Sabinei...jos palaria ce dominisoara cocheta.
La noi a nins azi...super ,bucuria baietoiului...repede la cumparat costum de schi(ca cel vechi nui mai venea) si cizmulite...si dai joaca afara pana s-a topit zapada
.Asta sera e la intalnirea cu Mosul ptr a lasa scrisorelele.
Sabina ziceai ca bebelusi nu pot avea diaree , ceia alaptati la san...a mea face numai kk lungggggg(apos), dar binenteles max de 2 ori zi.
Devyla ce harnicuta foc ai fost
.
Nu voi face dulciuri in casa si nici multe mancaruri...ptr ca le voi manca mai mult eu...daca stau mai mult pe acasa.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze
cecilia L spune:
Sim, unde l-ati gasit pe Mos????????? super tare poza lui Stefan in brate la Mos, ce cuminte sta el.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://good-times.webshots.com/photo/2615102690101313810DXHNfg
Roxana_G spune:
Erina, e tare dulce Daria.
Piciulika, cu ce crema dati pe fata? Imi pare rau ca micutul Michael are asa problema.
Sim, ce noroc pe Stefan ca a dat de Mos, banuiesc ca a primit si cadou ca el e tare cuminte.
Ali, si la noi a nins, ca de poveste.
Ma duc ca bebe e marait acum, si trebuie sa vina si nasii in vizita. Nu stiu ce are de cand s-a trezit din somn e scandalagiu. A facut kaka, a mancat, acum nu pricep ce are.
Aaa, l-am surprins in exercitiul rasucirii. Ramane asa pe o parte si apoi zbang pe spate. Cred ca e perioada lui de miscare, a inceput sa ridice picioarele mai sus, am si o poza dovada dar o descarc mai tarziu, si de pe spate intinde si se apuca cu mainile de aparatorile de la pat. Nu stiu ce are de s-a apucat de sport.
Pupici si seara placuta.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze