Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Vazut pozici de fetite frumoase tunsulice bob sau bretonate: Sofia si Alex!!!
Vazut bebelasha noua Daria si mamica ei!!! Bine ati venit!
Vazut bebe la intalnirea cu Mos Craciun!!! Foarte dragalash!
Sabina cred ca a fost un vis la botez printre fulgii de nea!!! Felicitari pentru micutul crestin!!!
Piciulika nu te stressa poate ursuletzul se reface dupa raceala. Oricum amandoi sunteti niste curajosi; mamica mai ales pentru ca a dat gata una bucata raceala crunta de bebe! Ai dreptate! ce nu fac mamicile pentru puii lor...

Eu sunt intre stari...acum sunt fericita ca ninge asa lin afara, ca-n povesti. Mai devreme cazusem in starea aia de care se plangea si Rox! Strang din dinti si imi ridic moralul pentru puiul mic. E primul lui Craciun! Nu cred ca isi va aduce aminte de el, dar pentru mine va fii una din amintirile acelea "de neuitat".

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Trebuie sa marturisesc ceva: sunt din ce in ce mai extaziata de modificariile puiului meu. In fiecare zi face ceva nou si uimitor si il simt din ce in ce mai prezent si mai constient de el. Probabil si voi treceti prin aceleasi senzatii ca si mine!!! Sunt asa mandra de el si il iubesc atat de tare...sunt terminata dupa el...as vorbi la nesfarsit despre ce stie sa faca...

isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Yaia, acum inteleg problema greutatii. Probabil sunt irelevante cantaririle. Alege un cantar si incearca sa masori constant numai pe acela.
Eu am cantar acasa si nu il folosesc, il cantaresc pe Andrei numai pe cel de la pediatra. Succes la inot lui Tudor!

Rox, m-am hotarat sa nu-l mai cantaresc deloc pana la controlul din 8 ianuarie.
Multumim si de urare, sper sa-i placa.
Cum a fost filmul? Ai vazut Bourne Ultimatum? Ala e bestial. Dar musai trebuie sa vezi Bourne Supremacy inainte.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
Originally posted by Piciulika
Yaya, sanatate - ce nasol trebuie sa fie! Lasa cantarelile ca te nevrozezi ca mine acum o luna. Vezi ca tocmai ieri citisem cu baby swimming, ca foarte des se lasa cu otite (usuca-i bine urechile!) si imbolnaviri bacteriale. Si pe noi tare ne batea gandul - tati tocmai e la inot, e fost de performantza, pasiunea lui - dar am decis s-o lasam pe mai incolo, la un an... Dupa tura asta de muci nu mai risc nimic!

Mersi mult! Acum e pe trecute, nu mai doare, desi inca arata oribil. Si am terminat cu nevrozarile, nici nu-l mai cantaresc.
Am retinut si recomandarile, o sa avem grija. Amici de-ai nostrii si-au dus bebei si a fost ok.
Noi nu am fost bolnavi niciodata. Sper nici sa nu fim.
Multa sanatate lui Michael ursuletul!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentinalo spune:

Isabeluta,si eu simt la fel,in fiecare zi ma uimeste cu cate ceva.Ieri Daria mea a ras cu zgomot(in hohote),azi a intins manuta sa apuce o jucarie.Sant mandra de ea.

http://community.webshots.com/user/florentina17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

CAPITOL NOU AICI

Mergi la inceput