Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 18
ligeea spune:
mandarinuta , multumim de urari , sunt cu casa vraiste ca ne mutam .
am laptopul la bloc si incarcatorul la casa , copilul la bloc si bebeul la casa si tot asa ...
N-am prea inteles sau ati pus-o de-o intalneala , ca la asa program las smotrul si vin si eu macar 1 ora , da unde e si la ce ora ?
Beleaua e ca n-am decat pantaloni de trening asa ca daca va intalniti undeva sofisticat ma suportati,,sport
Asa am facut si data trecuta cand am fost gravida nu mi-am luat toale 6 luni pana am incaput in alea vechi .
Am vazut ceva poze cu bebei foarte frumosi , nici eu nu ma rusinez cu puii mei dar noi avem o hiba -mie si nici sotului nu ne plac ,,digi fotografiile noi avem 2 Nikon-uri profi cu film, scot niste poze fantastice care nu pot fi puse pe net
Asa ca mosul ii va aduce lui tati un parat foto digitalcu care va face poze mami .
In rest voi ce cadouri ati mai luat ca eu n-am avut timp de cotrobaiala prin magazine asa ca n-am nici idei . baiete;ului meu i-am luat din gama trenuletul Thomas , -e fan si niste jocuri de construit de pe net de la Geomax si inca ceva asemanator .
Lui bebe i-am luat ceva jucarii de patut dar aproape nimic pentru consort , si s-a obisnuit sa concureze la pachete cu fiu-su
Ma gandeam la un abonament la sala stiti vreuna mai bunicica in zona de nord ( noi stam langa Casa Scanteii ) ?
Si pentru mine ma batea ganul sa ma cadorisesc cu un abonamant la Miko Center , am vazut ca au o promotie cu nu stiu ce impachatari si electrostimulari , merita banii ?
Dau tel luni si va spun despre ce e vorba
Si cum sunt cu moralul la pamant in privinta imaginii , langa noi la S park s-a deschis un salon Cristi Pascu -sau cam asa ceva . Stiti ceva despre el , merge vreuna din voi la saloanele lui ?
Ma duc sa mai trag o tura de impachetat sib revin
Roxana_G spune:
Yaia, acum inteleg problema greutatii. Probabil sunt irelevante cantaririle. Alege un cantar si incearca sa masori constant numai pe acela.
Eu am cantar acasa si nu il folosesc, il cantaresc pe Andrei numai pe cel de la pediatra. Succes la inot lui Tudor!
Ligeea, nu te pot ajuta cu cadouri pentru baieti, la noi sunt in voga poneii. Nici eu nu prea m-am ocupat de tati si nici nu mai e atat timp cat as avea nevoie. I-am luat deocamdata numai o bluza, insa as vrea sa ii mai iau papuci.
Electro si impachetari merita, dar Miko sunt salon de lux si au preturi foarte mari. Poti face la saloane obisnuite pachete cu acelasi efect undeva pe la 10 milioane si nu la 1000 euro ca la Miko. Sigur, nu esti tratat la fel ca la Miko, acolo e rasfat, dar eu zic ca rezultatele conteaza. Am auzit de Cristi Pascu, mai are un salon pe langa fostul meu apartament, dar nu am reusit niciodata sa ajung acolo. Parca era un subiect pe la Femina Intim.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
ligeea spune:
am uitat sa va spun -Bem -Bem are 5, 8 kg e un bebeu urias care nu viseaza decat ,tzitzi -daca nu-i dau sa suga si baga o biba , proxima data intai ma cearta -da caearta nu plans si apoi se pune pe supt .
Roxana , nu stiam ca sunt asa de mari preturile-pai de banii astia imi iau un bilet in Thailanda cu tot cu spa daca vom fi toti Ok s-ar putea ca acum , in ian cand ma duc in Germania sa-mi iau bilete pt. martie , macar 10 zile de relaxare totala .
Am sa dau totusi un tel sa intreb ca ziceau ceva de oferta promotionala-o fi 999 E -.
Am vazut si eu poneii aia , dar mi se par maari si nu le vad frumusetea -bine lui fi-miu nu-i plac deloc jucariile de plus, si in general nimic care nu se poate desface si apoi reconstrui , lipi, desena etc .
Tot n-am inteles cu intalneala , e pe bune sau nu ?
isabeluta spune:
sarbatoritilor de 4 lunisoare Mario - Alexandru de mami Betty78
si Iarina Andreeade mami mrl_dumitriu!!! 
sarbatoritilor de 3 lunisoare Rebeca-Mariade mami bebeka, Oana Isabella de mami Amar si Andrei Laurentiude mami Terrapin!!! 
sarbatoritilor de 2 lunisoare Amalia Maria de mami crissintibun, Raul Catalin de mami micki13, Alessia Stefana de mami Kriss79 si Lucade mami ligeea!!! 
isabeluta
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
magdaz spune:
quote:
Originally posted by Erina
Noapte buna tuturor!
Sa vedem daca apare semnatura...
Poze Daria http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/
Bine ai venit Erina!
Daria are si un fratior?
Mi-a placut mult o poza de la nastere, tu abia nascusesi si stateai pe pat cu fetita, cu o perfuzie atirnata, si pareati bine mersi, in schimb doctorul si asistenta din fundal setineau cu mina de cap si pareau " sleiti"...de puteri.
Roxana_G spune:
sarbatoritilor de azi 
Ligeea, eu ma indoiesc ca au vreo oferta sub 500 de euro, dar am rabdare pana luni. Pe site la ei te-ai uitat? Nu stiu ce sa zic de intalneala, banuiesc ca intentia exista, nu stiu cum e cu punerea in practica. Eu nu am promis nimic.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
sim_stoian spune:
Andreea, sa stii ca au mancare buna acolo, nu doar papanasi. Asa ca te poti baga si la altceva.
Bernix, lasa ca se invata Degetica.
Carpatina, hai sa stabilim o ora cand poti sa intri pe ftp pt ca trebuie sa am calc deschis.
Prisi, eu nu pot miercuri, vine Mosu' la firma
. Si indicatii iti dam, fii fara grija.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Povestioare
mandarinutza spune:
Ce frumos ninge afara! Am pus copilul in scoica langa geam si rade, se pare ca ii place tare mult zapada!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Erina spune:
Mandarinutza multumim pentru aprecieri!!! 
Magdaz, baietelul din poze e Matei, verisorul Dariei.
Si mie imi place foarte mult poza de la nastere. Eu abia ma trezisem si tin minte ca mi-au dat sa sarut fetita, inca imi amitesc chipul ei de atunci. De fapt nu am uitat nimic din primele ore de dupa operatie. M-am simtit foarte bine si eram si prea excited ca sa pot dormi.
Profesorul si medicul rezident erau intradevar obositi. Eram a 4 operatie in ziua aceea plus un seminar cu 150 de studenti.
aeperju eu sunt pietreanca dar ultimii ani am trait intr-o alta parte a globului.
Astazi ca in fiecare simbata si duminica Daria a stat cu tati al ei.
Eu am fost citeva ore in oras si la mama.
Am primit vesti minunate! Un cuplu de prieteni vine acasa de Craciun si ne vor vizita si pe noi!!!
In rest toate bune!
O dupa-amiaza placut tuturor! Pe curind!
Poze Daria
http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/