Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 17
aniast72 spune:
Sim, sunt 4 detectivi, nu 3 

sarbatoritilor de azi 

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
cecilia L spune:
Buna dimineata,

pentru sarbatoritii de azi.
Sa inteleg ca o punem de-o intalneala????????? sunt amatoare, abia astept sa mai vad si alti oameni........asa ca hotarati voi, in afara de marti.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
http://good-times.webshots.com/photo/2615102690101313810DXHNfg
aeperju spune:
quote:
Originally posted by Erina
aeperju ma intrebam daca ne cunoastem...
Poze Daria
http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/
hihihi...nu cred. eu am venit de cativa ani in piatra, nu cunosc multa lume...
emma
Roxana_G spune:
Neataaa. Nu prea am apucat sa pun mana pe calculator ca se tot joaca Alex cu My Litte Pony pe calculatorul meu (desi e acelasi joc la mine e mai interesant decat la calculatorul ei). Ia sa o fraieresc eu si sa ii zic ca e si mai interesant pe laptopul nou al lui tati.![]()
Diwana, am fost la Invazia, eu sunt cu filmele de actiune. Doamne cum arata Nicole Kidman, au lucrat-o astia pe calculator cum au facut si cu Basic Instinct.
Sim, sarumana, ia zii ce si cum ca sa iau jocul.
Prisi, da o cautare dupa folder. Nu avea cum sa dispara de tot, chiar daca il stergeai, tot ramanea in Recycle.
Bernix, eu zic ca m-am relaxat si pentru tine, dar nu stiu de ce am un feeling ca nu era tocmai genul de film care sa iti placa. Super idee cu activitatea de acasa, eu cred ca imi rezolv in curand nevoia de actiune ca o sa intru in sesiune. M-am inscris ca nebuna la un master de Dreptul afacerilor, mai mult tarata de prietena mea cea mai buna. Si acum daca tot am dat banii macar sa ma aleg cu ceva.
Yaia, ma bucur ca ati avut o zi placuta. De ce zici ca nu a luat Tudor in greutate?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by prisi
nici eu nu ma dau in vant dupa papanasi , dar dupa socializare moooor
poze
Marta siMiruna (06.09.2007)
Idem
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Andreea, pai chiar ca Andrei are mult par, si sa stii ca a mai si chelit. Iar atomica e atomica pe bune, ia sa treci pe la noi sa vezi. Teodora poate fi martora. Filmul s-a terminat la 0.30, asa ca urarea mai era valabila.
Rox ,
Poze
Yaia spune:
quote:
Originally posted by bernix
Yaia, trimiteti mosul si la noi!
Ai grija cu falca! Sa stii ca si io am cam acelasi sentiment in legatura cu greutatea Degetzicai...
Mosul a primit toate adresele voastre, ca a auzit ca ati fost cuminti cu totii si ati facut treaba bun anul asta: dulceturi si papanasi cuminti.
Cu falca pare sa fie mai bine, se vindeca...
Acum cu greutatea nu stiu ce sa mai zic. Are peste 5 kg, dar nu stiu cat. Abia pe 8 ianuarie mergem la cantar. Vom vedea atunci. Tudor mananca si e vioi, deci voi inceta sa-mi mai fac griji. O sa-l las sa se descurce in privinta asta. Hihihi!
Degetzica!Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Yaia spune:
quote:
Originally posted by aniast72
Yaia, poti sa-i dai adresa mea Mosului? Poate vine mai devreme cum a venit si la myral.
Andreea, Mosul o sa vina si la voi, dar trebuie rabdare. Numai cu dispensa (motive intemeiate) poate veni mai devreme. Altfel, rabdare!!!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Yaia spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Yaia, ma bucur ca ati avut o zi placuta. De ce zici ca nu a luat Tudor in greutate?
Pai nu mai pot sa-l cantaresc acasa, ca noi foloseam o improvizatie de cantar electronic de bucatarie...:)) Dar ala poate duce doar 5 kg, deci e depasit, tot arata eroare acum, deci are mai mult de 5. Si stiu sigur ca e bun, verificat. Dar ieri seara am fost la niste amici si l-am cantarit in bratele mele pe un cantar electronic de adulti si nu a dat bine. Avea 5 kg fix, imbracat. Ceea ce e imposibil. Dar acum ma gandesc ca nu era bun cantarul ala, ca arata aiurea si la mine, si la sot.
M -am decis sa nu ma mai stresez si sa il las sa manance cat vrea, ca e vioi si-i merge bine. Si vedem noi pe 8 ianuarie cat are, la cantarul oficial. :))
Yaia spune:
Si ultima postare, ca vad ca sunt singura pe aici: Tudor a fost acceptat la cursul de inot! Pe 12 ianuarie incepe, tine pana pe 20 decembrie 2008. Va merge in fiecare sambata, de la 10 la 10:30, cu tata lui, care e mare amator de apa. La inceput si cu mama, ca sa vedem cum e cu imbracatul, dar apoi doar baietii. :)
O zi buna tuturor!

Miruna (06.09.2007)