***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (37)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by lavini

Am vazut si poze cu vecinica mea de cartier, Mara Vrabioara, de dimineata pe cele mai vechi, si acum pe cele de actualitate.E o dulce, imi plaace mult cum arata in salopetica rosie, iar poza cu Mara si mamica ei, obraz in obraz, e preferata mea.Ai o scumpete de copil, si iti seamana.

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Multumesc, Lavinia. Da' sa nu-i zici lu' mariu, ca se supara. El zice ca e leita el. Adevarul e ca seamana in mare parte cu mariu, doar la formatul ochilor si la falci cu mine. Si la urechi . A fost o faza tare cand am nascut-o. I-am zis eu lu' mariu ca seamana cu el (chiar asa era, nu am avut nicio indoiala ca e a lui - bine, nici nu era cazul -) si mi-a zis sa nu ma supar ca seamana si cu mine..la sex. Daaa, cu mine si cu jumatate de planeta . Preferata mea e asta.
Multumesc, Chiquitita. Auzi, da' eu le-as da peste mana celor care ar ciupi-o pe Mara. Pai eu am o fobie la ciupit de obraji, ca e lucrul pe care l-am urat din tot sufletul cand eram copil.
Mihamora, ti-am admirat bobocelul. Si tu esti foarte draguta. Vreau si eu copil cu par, ca Maru a chelit. Am nascut-o cu par (numai eu stiu ce arsuri am avut in sarcina, cica asa se zice ca are copilul par daca ai arsuri) si acum a ramas numai puful de ea.
Kay, ce steamer ti-ai luat pana la urma?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Vad ca v-ati revenit si ati umplut 3 pagini!
Eu tocmai am terminat o repriza de calcat si acum ma relaxez pe forum.Mai e careva?
Mare succes am avut cu mancarea de azi,am primit complimente si sotul a zis sa nu ma gandesc sa mai prepar altfel pulpele de acum incolo;ba chiar s-a gandit ca daca tot incep sa ma mai experimentez in ale bucatariei,sa vina si el cu o cerere:vrea pui cu ananas,ca a auzit el ca e bun.Acu trebuie sa ma apuc sa caut reteta,daca nu cumva ma invatati voi una.

M-apuc sa citesc din urma...

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Buna seara mamici de capsunici.
Apar si eu in miez de noapte precum cucuveaua. Si tot cu referiri la discutii de mult apuse...Cand ma bucuram si eu ca ajung la zi cu cititul, vaz ca ati dat gata si capitolul asta. Asa ca iar trebuie sa ma pun pe citit.
Intai vreau sa urez La multi ani! capsuneilor sarbatoriti in ultimele zile.
Vazut braduti impodobiti si ultimele poze de capsunei. Noi inca nu am facut bradul, traditia este sa-l face in ajun, dar acum nu mai am rabdare si cred ca o sa-l fac un pic mai repede. Plus ca ma streseaza socrii la culme ca de trei luni tot zic ca ii fac ei nepotului brad. Sa-si faca dom'le la ei acasa si sa ma lase pe mine in pace ca vreau (si pot) sa-l fac si singura.
In alta ordine de idei am vazut ca vorbeati de Habarnam. Vreau si eu, vreau si eu, ca nu stiu ce s-a intamplat cu carticica mea de cand eram copil. Daca gasiti pe undeva va rog sa-mi spuneti si mie.
Alyna mortal Davidutul adormit in premergator. Vezi ca ai gasit solutia sa adoarma copilul singur .
Kay drum bun si sa va intoarceti sanatoase de la Munchen.
Cu adormitul in brate avem si noi o problema, si inca nu ma indur sa-l las sa planga singurel in patut. Si in plus m-as chinui eu degeaba, ca atunci cand ramane cu bunicii tot in brate l-ar adormi. Si bine inteles ca si al meu are poloboc si senzori de miscare in burta, ca e bine numai daca ma plimb iar pe el il tin vertical. A si noaptea trecuta m-a disperat, de la 23 la 6 am dormit cu el pe piept, ca daca atingea patul ardea tare. Asa ca m-am trezit intepenita si zombi de oboseala (si acum in loc sa dorm bantui pe forum, poate pana ma hotarasc eu sa ma culc incepe el iar concertul ).
Altfel la diversificare ne laudam cu copil cuminte, deschide gurits si mananca tot, chiar daca uneori la legume se stramba de imi vine sa ma prapadesc de ras. Si bine, mai baga si el manuta in castronel sau stranuta cand tocmai ii bagasem o lingurita plina in gurita, dar sunt placerile inerente diversificarii. De maine as vrea sa-i pun si vreo doua buchetele de conopida la pireul de legume, credeti ca e ok, a mai dat cineva pana acum conopida la capsunei? A, si daca ii dau alt soi de mere se considera aliment nou sau pot sa-i dau direct o cantitate mai mare ca e deja obisnuit cu el? Nu sunt chiar cu conopida deasupra oalei (copy right Kay), dar v-asi fi recunoscatoare daca mi-ati raspunde pana maine.
Ma bag la somn si sper sa nu mai dati gata inca un capitol pana maine seara.
Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Multumim Carstea, nu mai stiu cate kg. are, nu l-am mai cantarit, dar e sigur putin peste 9.

Chiquitita- multumim, dar Livia cate kg are?

Da Motanel, chiar despre ochi erau comentariile, el se hlizea cu gura pana la urechi si atragea atentia. Multumim frumos pentru aprecieri.

Multumim Lavini!

Andrada- dar in Bucuresti nu a nins deloc? Sa stii ca dintii ii astept si eu de o luna, si ei nu mai apar, iar cu "tata" eu nu stiu ce sa zic despre al meu ca el zice " ta- ta-ta-ta",deci nu se pune, "da -da" si o data a zis "ba-ba", cel mai des il apuca dupa 12 noaptea...
Eu ii spun sa zica "mama" si el incepe sa "ta-ta-ta...."

Graviduta - multumesc frumos! Pai si lui Dominic i-a cazut parul dar numai pe parti , pe mijlocul capului are parul lung,e tare neuniform si ma gandesc sa il tund sa il uniformizez, dar poate il las pana la 1 an, ii mai tai cate putin bretonul ca ii vine in ochi. E cam caraghios cu parul asa , dar...
Laura - ce imi e,abia astept sa vina ziua de maine,felicitari, sper sa ma laude si pe mine maine cineva

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Carmen, imi pare rau pt patania Marei,sper sa-i treaca repede!
Ce fructe ii pui tu in branza Anei?

Carstea, eu ii pun la 3 zile cate o jumatate,ca sunt cam in ceata si nu prea stiu cat se da pe saptamana;se pare ca n-am fost prea atenta la ce mi-a zis dr la “lectia” asta,asa ca trebuie s-o mai intreb sau ma documentez de la voi.
Ei,uite ca deja am aflat cum se da!Merci,Andrada!

quote:
Originally posted by mihamora
... "poze cu maimuta" mi-a incoltit deja o idee de afacere, maine ma duc sa stau mai mult sub brad...
Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Superbe pozele!Ce frumos ninge la voi!La noi nu e pic de zapada,si stam la munte
Merci,merci!Iti recomand sa faci pulpele,caci sunt excelente!O sa te laude garantat!

Lavinia, felicitari pt “tata”!Si inca o data pt dintisor!Si pt ridicatul in 4 labe!Pai vezi,deja face mai multe ca Ducu si e mai mic!

Chiqui, ia-te de mana cu sotul meu,ca nici el nu sufera sa fie atins fi-su!

Ehei,Motannel, credeam ca e minune,da' n-a tinut decat 2 seri!In seara asta ne-am leganat!Era asa:pus in pat,eu langa el,el cu mana infipta- n bluza mea ,sa nu plec,putin cantat,nu io,el si…gata!

Numai eu, eu ii dau conopida si n-am avut probleme pana acum.

Mergi la inceput

Bogdan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

kay, cine e gina cu mincarea? prin pasteurizare se distruge din vitamina C altfel nu sint afectate altele, cel putin din cite am invatat eu la scoala si am citit. sa stii ca nici dominic nu minca nimic daca faceam si congelam, asa ca am renuntat, la david nici nu mai incerc. auzi si al meu a vazut dieHard 3 intr=o saptamina ca tot adormea si la vazut serial

dicirstea,gratarul ala foloseste la mai multe, sa tina pe el niste cosulete din lemn cred ca sint care se baga sa fierbi in abur, sa se scurga gogosile de ex de ulei, nu legumele le bagi asa in oala aia, eu de ex nu mi-am cumparat dinala care face pe abur, ci folosesc woakul ca si o cratita.mie mi se pare simplu de folosit, e ca o oala, eu nu folosesc ce e pe linga.uite eu asa folosesc wokul www.domino-habitat.com/fiche-produit/accessoires-barbecues/wok-inox.html?tx_ttproducts_pi1%5Bfid%5D=14&cHash=78985c25ad" target="_blank">WOKUL MEU spatula aceea de amestecat e ff importanta sa fie de forma ce vezi in poza, atit de usor amesteci, adica dezlipesti cu lopatica si le invirti pe partea cealalta si uite asa arata cosuletele din bambus de care vorbeam mai sus, pe care le pui ca sa fierbi in vapori chestii www.kookit.com/t/fiche_produit.php?docid=1236&sid=" target="_blank">cos bambus abur

angiuta, nu inteleg legatura dintre ciclu, anticonceptionale!da, o fi de la papita.nici al meu nu mai are diaree.vreau sa incep diversificarea simbata viitoare, dar daca are diaree amin.sanatate la pitic

graviduta, nu mai stiu daca am zis ca si eu am vazut pozele cu micuta, imi plac tare mult alea unde e pe spatele lui tati

liviana, si eu am cuburile alea de la dominic, si vad ca si lui david ii plac tare mult.ei lasa ca si daca nu vine bebe3 tot nu strica sa cistigi la lotomerci ptr david

lauradi, felicitari ptr prima noapte fara urlete, n=o mai fi luna pina de sint mai bine astia micihm ce bine suna ce gatesti, am tot zis ca intru sa dau niste retete, am una super ptr cornulete cu nuca, dar nu am mai apucat, poate intru azi vai de mine AI 25 ANI!!!!tinara si frumoasasimteam io ca ma simt baba pe linga tine, acu vad de ce aici asa mi-a zis medicul ca ii putem scoate pina la -10 fara probleme, bine acuma nu bebe nou nascut, ma refer la cei de virsta la ai nostrii.tinara te-ai cunoscut cu sotul tau.da si eu ii zic la wok oala minune.am o reteta super de pui cu ananas si nuci cajun

carmen, imi pare rau ca nr 1 si-a descoperit cadoul, acuma tre sa iei altul asta ca sa uite si de cucui!primul pas spre gatit e sa cumperi oalaeu ii spun tot timpul cind il prind pe sot ca-i trebuie o ustensila sa bage un cui ceva prin casa, ca "vezi draga la fel nici eu nu pot face mincare daca n-am oale de care am nevoie" acuma il amenint cu tavite speciale ptr cozonaci, ca de atitia ani ca fac in tava mare, mi s=a pus pata anul asta ca vreau tavite inguste

carstea, poate nu-i place consistenta si nu gustul, si mie imi place mamaliga, si la dominic

doxinu, sint bune produsele chico, bafta sa=l iei la pret mai mic

andrada, imi pare rau ca antonio e inca bolnavior, auzi da zi-mi si mie cum e chestia cu cianozatul si pusul pe spate? ca acuma cind am fost la medic mi-a zis ca daca il pun pe spate si-i vad coastele nu stiu cum si cind respira se face ca o gaura sub barbie e semn ca nu mai are destul aer si tre sa fug la urgentesotul ride de mine, ca intr=o seara ma uitam cu lanterna la coastele lui....ca la lumina normala nu vedeam nimic....si el ridea de mine, ca zice ai luat lanterna sa vezi coasta si gaura eu, i-am pus la cap si niste catei de usturoi zdrobiti. mai si mie imi plac tare mult jucariile de la fisher price si de la vtech. hehe dominic avea multe jucarii(si acuma are) si sotul il vedea tot asa ca NU se juca cu ele(ii placeau etichetele, pungile fosnitoare, etc) si zicea ca le iau ca sa ma joc eucu frigul la fel ne-a zis si noua pediatrul, ca nu e buna caldura prea mare,el ne zicea sa facem 19C in casa...., cind eram in romania imi placea sa stau la mare caldura, si tot imi era frig, aici.....stau in mineca scurta si am in casa 21 grade. mai mergem la prieteni care au 27C si nu rezist prea mult, si amindoi copii sint calzi de numa si au obrajii in flacari.cred ca mama ta sta cu lupa pe antonio

lavini, ce de progrese, felicitari ptr TATA, citind am ris, la inceput atit de mult ne dorim sa ne zica mama, tata, apoi cind sint mai mari, avem momente cind vrem doar sa taca o clipaasa ca lasa ca o sa=l auda si tati lui!felicitari ptr dintisor, ridicatul in 4 labe,

mihamora, ce frumos sta el la brad....tare frumoase pozele

chiqui, scuze ca de oboseala nu am citit bine ce ai scris, glucoza e sinonim de dextroza cind e vorba de D-glucoza! este principalul "zahar" care circula in singele nostru si e sursa majora de energie ptr corp.corpul face glucoza plecind de la proteine, grasimi, si in mare parte hidrati de carbon. maltodextrina este o combinatie de "zaharuri"( glucoza, maltoza...)si este f utilizata in industria alimentara.puterea indulcitoare e f mica.e folosita ptr a ameliora solubilitatea, textura,

la multe lunisoare bebeu de timur

numai_eu, conopida de la 8-9 luni e ok, si daca dai soiuri diferite de mere nu sint considerate ca si alt aliment, ii poti da normal, fara pauze

pina nu ma ia somnul(iar s-a facut 12 noaptea) brocoli este o sursa buna de vit C, buna sursa de vit B9(acid folic) si este unul din putinele legume ce aduc aport mare de vit k.

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

neatza fetele si capsuneii!Noi am ramas tot matinali,ne-am trezit la 6 cu chef de joaca,dupa o noapte cu nu stiu cate treziri .Cred k piticul a racit,pana acum avea doar nasul infundat,dar azi a inceput sa tuseasca .Maine mergem la dr..sper sa nu aiba iar rosu in gat.Mai am 10pag de recuperat si revin.

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mihamora, pai a nins si la noi pe 12 sau pe 13 dec...dar a nins cred ca mai mult de proba... deci nu cat sa se puna pe strada... doar pe acoperisurile caselor...

Pepsi, Antonio se inverzeste/ inmovureste (ce exprimare...dar asa mi-a venit... ) canbd zic eu ca se cianozeaza... si incepe albastrirea asta cu zona din jurul buzelor, nasul.... gen masca de inhalat oxigen... Cata asemanare intre sotul tau si al meu... Voiam sa-i cumparam o jucarie cu activitate de CRACIUN.... si sotul cica: "Pai are destule... si tot nu le fooloseste!!! Nu-i mai trebuie mult si bine jucarii!!!" La care eu, foarte dezamagita: "Dar TELEFON de jucarie nu are!" Si el cica: "Bine, hai arata-mi ce jucarii iti plac... ca el oricum prefera o punga!"

Ankaa si eu sper sa nu fie rosu in gatutz...dar si daca este, NU e de speriat....

OOOPS, uitasem, KAy, Antonio se inverzeste cand sta pe spate... pe burta NU am observat...sau nu se vede ca e cu fata la cearceaf

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetelor ati vazt ca am si io 2 stalute?Ce mandra sunt de ele.........

De luni incepem si noi supica de legume si sper sa nu avem probleme.El deobiceieste un mancacios dar la tzatzy sa vedem cu papica cum stam.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty

Mergi la inceput