***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (37)***
Raspunsuri - Pagina 18
chiquitita spune:
Pepsi, nu scria zahar pe ce citisem eu, scria dextroza si eu ma temeam sa nu fie vreun indulcitor. Maltodextrina ce e? E pe cutia cu ceai de musetel de la milutee milupa. E singurul ceai care are doar mesetel ca in rest sunt doar combinatii.
Mami de Livia (08.06.2007)
carstea spune:
Mihamora , am vazut pozele noi.Sunteti super frumosi.Imi place poza cu -m-ati abndonat-
Cate kg are dominic?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
lavini spune:
Am vazut si poze cu vecinica mea de cartier, Mara Vrabioara, de dimineata pe cele mai vechi, si acum pe cele de actualitate.E o dulce, imi plaace mult cum arata in salopetica rosie, iar poza cu Mara si mamica ei, obraz in obraz, e preferata mea.Ai o scumpete de copil, si iti seamana.
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
chiquitita spune:
Acum am vazut ca a intrebat si carstea de kg lui Domi. Pare dolofanel!!! Pe Livia toata lumea o ia de falcute si pe mine ma enerveaza de mor. Ma mai mir ca are bube...
Mami de Livia (08.06.2007)
Motannel spune:
Lauradi, care e metoda minune de adormit teroristii?
Andrada, avem si noi mini-pianul cu animalute! Teodora se joaca un timp cu el ... cel mai tare ii place rata si auzim uneori prea des piesa respectiva!!!
Kay, ce frumos i-ai scris iubitzicii tale numele in semnatura!!!
Lavini, felicitari pentru "tata", pentru dintzuc si pentru "startul" in plimbarea-catel!
Mihamora, normal ca au vrut sa faca poze cu el ... toata lumea se topeste dupa asa un ochios!!!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
lavini spune:
Mihamora, multumim!Am vazut pozicile de la brad, mi-au placut mult, si
tare faza "cu maimuta".Si cat de frumos ningea la voi, iar Dominic era asa simpatic in zapada.
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
Motannel spune:

LA MULTI ANI!!! 
Bogdan Alexandru de Timur

Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
andradap spune:
Wooow... LAVINI, felicitari!!! Mie una mi se pare foarte greu pt bebei sa zica TATA
deci chiar mi se pare ca aveti o mare realizare.. .de dintitor nu zic nimik ca iar mi-aduc aminte ca noi nu avem niciunul... desi hai sa trimit o
... in loc de felicitari ![]()
Mihamora.... pai Lavini cu dintisorul si tu cu zapada? Voi v-ati vorbit sa-mi faceti in ciuda??? OOOF.... Si ce frumos sade acolo in zapada...
SUNT DE-a DREPTUL GELOASA!!!
Chiqui, mama dar de ce te complici cu atetea granulete si chestii din te miri ce substante.... Acuma sincer cat de natural poate fi un ceai... GRANULE INSTANT??? Si sa stii ca si eu am cumparat... dar am renuntat rapid
Prefer sa ii fac ceaiuri la pliculet (mai noui CEAIURI LAXATIVE
) si sa-l INDULCESC cu ce STIU eu nu cu ce ma mint altii !
Motannel, de bine ce m-am laudat... l-am scapat pe jos cand ii adunam jucariile si acuma o tine in continuu ghici cu ce melodie??? Latra catelul de 2 ori apoi incepe o melodie... canta 3-4 secunde, iar latra de 2 ori iar 3-4 sec si tot asa... Ce voiam s ate intreb... unde gasesc astfel de jucarii ca NOI pe cea VTECH am primit-o.... si pe viitor cand mai creste sigur il vor interesa dar VTECH nu prea am vazut prin magazine...
Kay, pai... luni mergem la ecocardiografie
tocmai ca nu e chiar asa normal... desi fiecare cu normalul lui!!!
PS: Cred ca daca nu eram in "domeniu" si n-o mai aveam si pe mama "pe cap"... stateam bine mersi cu copilul acasa....
dar asa vb unor prieteni... "Asta daca e copil de dr... in loc de scos in lume il duceti in vizita la cate-un dr" 
Gata fug la culcare ca deja e tarziu...
Nu mi-e somn dar trebuie... ca maine d edimineata cine striga dupa mine??? Si pot eu sa inchid usile sa nu-l mai aud??? POOOT!!! DAR TOT SE AUDE!!!! 
Andrada de
ANTONIO (12 Mai 2007)