***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (37)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mihamora, Livia avea acum 2 saptamani 8.700 kg.
Andrada, nu stiu de ce m-oi chinui. Piticei pe creier... Inainte ii faceam ceai simplu de la plic de musetel si il indulceam cu glucoza cumparata de la farmacie. Dar e mai usor asa, stiu ca nu e natural ceaiul dar parca era cel mai natural din toata oferta...
Pepsi, inseamna ca dextroza nu e daunatoare, nu?
Am luat cereale cu roscove de la Nestle, sa le vad si pe astea, desi cand ma loveste miorosul de vanilie, parca o vad pe Pepsi in spatele meu care imi sopteste ca sunt rele...pupici pentru Pepsi!
Sa va mai spun de Livia: cand aud cum deschid ai vostri gurita va invidiez de mor! A mea rar deschide si nu stie ca sa faca cu limba, deci daca nu ii pun supa la bibi inseamna ca nu mai mancam supa. Urla cand vede castronelul. Piure de fructe EXCLUS. Chiar as putea spune ca nu o mai pot diversifica. Dupa o saptamana de chin, gen cateva lingurite intr-o zi, deloc in alta zi, per total balanta inclinandu-se spre deloc am cedat si am bagat-o in bibi...
Referitor la adormit, ea adoarme numai pe picioare, in urlete...Cand da semne de oboseala, acelea sunt plansete iar adormitul se transforma in urlete. Fara leganat nu adoarme deloc. Chinul e ca daca adoarme, mai stau 20 minute cu perna oprita pe picioare si cand le scot se trezeste. Asa o tin toata noaptea. Bine ca o mai culc cu socrela, care a doua zi merge la serviciu, si apreciez ca o ia totusi. In plus de 3 saptamani toata nopatea se agita si plange cu ochii inchisi, are treziri repetate...or fi dintii...ca nu apare nimic, doar o gingie alba si am umflata in zona maselelor...
Lauradi, sunt sensibila la atingerea anumitor peresoane, mai ales cele cu maini murdare...
Monitza, unde esti?

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Doxinu - felicitari pentru stelute
Pofta mare lui Stefan la supica!

Mica, Vali5, multumim pentru felicitari

La multi ani Bogdan Alexandru!

Andrada - va tinem pumnii, sa fie totul bine maine la dr.
La noi si acuma ninge

Ankaa -multa sanatate lui Alexandru!

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

As face capitol nou, dar nu cred ca pot, pt ca nu e facut cu Venus nu? Sper sa nu spun prostii.
Adica vreau sa spun ca nu pot copia prima pagina cu link-uri pentru ca nu o pot edita.

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Chiqui, E-urile sunt substante chimice care sunt introduse in alimente pentru a le conserva. Insa, producatorii nu tin cont de materia acestor produsi, anume substante anorganice si organice daunatoare omului: dextroza si alte substante ionice care dauneaza organismului. Acestea, odata intrate in corp, au efecte secundare fata de enzimele sistemului digestiv, provocand indigestii, gastrite sau alte boli, cea mai grava fiind cancerul, cauzator de moarte. Consumul indelungat de produse alimentare aditivate sintetic produce in organismul uman un bombardament asupra organelor interne, care provoaca distrugerea sistemului imunitar, precum si o serie de tumori maligne si benigne...

FAc eu cap nou Sau te-ai apucat tu?

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venus2007 spune:

CAPITOLUL 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Salve!
Nu am avut timp sa citesc nimic - nu am avut net de joi - dar a revenit acum si am intrat rapid acum sa va zic:
Nu va comandati calendare din Carrefour!
Of! Mi-a stat pe creieri ca nu aveam cum sa va anunt si eu va dadusem link-ul! Dupa ce ca am asteptat de 2 ori cate 1/2 de ora la stand :D nici nu mi-a venit comanda intreaga - ci numai calendarele de birou. Au vazut ca nu a venit tot si au ridicat din umeri, ca nu au ce sa faca, asta e - si daca le mai vreau pe astea.
Pe langa faptul ca de fapt calendarul de birou e compus dintr-o rama si niste poze (imi asumasem riscul ca din descriere putea fi interpretat si asa, deci nu eram total neavizata), au mai gresit si numele lunilor! Adica sunt scrise gresit, cu litere aiurea... Asa ca eu am refuzat sa le dau banii.
M-a durut un pic inima sa las poze cu Manu acolo, dar am zis ca mai bine nu dau banii. Daca macar lunile erau corecte le luam
M-am dus si am facut comanda in alta parte, o sa fie gata luni, am vazut cu lucreaza, dar sunt si scumpe (150RON - dar am zis ca pentru bunici merita) (si nu au calendare de birou)...

O sa incerc sa citesc mai pe seara cand am timp ;) Pupici

Anca de Manu 0-5 Manu 5- 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput