Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

M-ai linistit Roxana, era totusi prea curand, dar banuiesc ca o sa fie in continuare asa marait, cu ce zicei tu sa-l dau???????

Imi vine sa plang, azi am vandut masinuta mea,un matiz, mica mica, dar eu m-am descurcat tare bine cu ea si mi-am facut treaba.....acum e nasol ca nu ma mai pot misca o perioada in voie, depind de tati...
Da, dar cine o sa aiba masina noua cadou de Mos Craciun, sper sa nu ma plimbe astia si sa ma lase de sarbatori fara masina...

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 3 luni
http://good-times.webshots.com/album/561701246AFdFbf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, nu au treaba unii cu altii, insa masinile de transport posibil sa fie comune. Cam asta ar fi toata legatura. Luni o duc doar la serbare. Oricum Alex nu are nimic, data trecuta cand a avut s-a vazut infectia si in analizele de sange, or eu abia i le-am facut luni sau marti si erau perfecte.

Ana, exact asa e si Alex, a avut streptococul, nu e purtatoare. Si eu i-am tot repetat exudat si ASLO pe deasupra. Off, Andrei nu sta neam in carucior, decat plimbat si in ritm alert.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Da, numai ca asta ti-o spusesem tie personal pe messenger... In fine... Oameni si oameni...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Eu am avut probleme, ca imediat ce am inceput sa iau AC mi-a scazut productia de lapte. Mi se inmuiasera rau sanii si mi-a fost frica. Si dupa ce le-am intrerupt a doua zi mi-a venit. Alta belea ca intrasem de tot in ceata. Ca mie nu-mi venise de la nastere.

Cristina, mamica fericita de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Cecilia, eu nu i-am dat cu nimic. Poti da cu Calgel daca esti sigura ca e marait de la dinti, insa la Alex nu avea nici un efect. Numai cu Nurofen o mai calmam.
Iar de masina ce sa zic...mai e putin pana la Craciun. Si eu am primit prima mea masina (adica a mea, pana atunci mai puneam mana pe masina de familie) de Craciun. Sotul meu s-a imbracat in Mos si mi-a adus cheile si mi-a zis sa imi caut masina in showroom. Masina era in showroom cu funda de cadou pe ea. Nu iti spun ce frica mi-a fost sa ajung cu ea acasa de acolo, si era asa un polei pe jos.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Annisia

Da, numai ca asta ti-o spusesem tie personal pe messenger... In fine... Oameni si oameni...

Micul Yannis creste mare

Cred ca ai dreptate, nu imi mai aminteam (doar am recunoscut ca am o problema cu neuronul). Am dres si eu cum s-a mai putut.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Sim sper sa nu te superi ca ma bag si eu : felicitari ptr credite !
Exista un mic inconvenient daca nu mai vrei unul din credite : exista banci care-ti percep nu stiu ce taxa de intocmit dosarul si desi te duci fericita si spui ca te-ai razgandit , ei iti cer sa platesti acum nu stiu cat la suta din suma pe care ai cerut-o , caci ei nu fac munca pe gratis!!!!
Bafta !!!!
Sper sa nu fi nimerit la vreuna din astea si sper sa vrei ambele credite :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by ceamica

Sim sper sa nu te superi ca ma bag si eu : felicitari ptr credite !
Exista un mic inconvenient daca nu mai vrei unul din credite : exista banci care-ti percep nu stiu ce taxa de intocmit dosarul si desi te duci fericita si spui ca te-ai razgandit , ei iti cer sa platesti acum nu stiu cat la suta din suma pe care ai cerut-o , caci ei nu fac munca pe gratis!!!!
Bafta !!!!
Sper sa nu fi nimerit la vreuna din astea si sper sa vrei ambele credite :)))

Multam. Stai asa ca nu le-am luat inca, deci nu am semnat contractul de credit. Asadar nu are ce sa imi spuna vreuna din banci sa dau vreun ban. Au fost analizate dosarele si aprobate si trebuie sa ne ducem sa semnam...

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Bai, io vreau sa-mi schimb lookul... M-as face mai brunetzea... Habar nu am... Vaz eu ce si cum...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sim, sper sa terminati cu bine cu bancile, ca stiu ce chin si nervi mancatzi inseamna. Cand am facut acu' un an jumate creditul pentru casa a durat doua luni pana ni l-au aprobat. Ba nu-s bune actele terenului, ba nu-i buna intabularea, ba n-aveau chef sa munceasca. Si cand totul a fost gata si ne-au chemat sa semnam contractul, am semnat toate hartzoagele si ne-au mai tinut trei saptamani pana sa ne dea drumul la bani, pentru ca gresisera (tot ei) contractul de ipoteca. N-au dat drumul la bani decat dupa ce le-am trimis notificare prin avocati cum ca ii dau in judecata.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput