Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 15
slippers76 spune:
Cecilia, las' ca poate o sa fie Mosul darnic si vine masina noua la timp. 
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by greyeras
Fetelor help!
Fata mea are niste bubite pe fata, mai precis pe barbie si putin pe obrajori. E ca o iritatie si nu stiu ce sa-i mai fac ca nu-i trec de vreo 2 sapt. Fuseram la dr a zis ca nu-i patologic si ca sa o spal cu bicarbonat de sodiu, dar nici un efect. Cand iesim afara sau cand doarme ii mai dispar si nu mai sunt asa de rosii, dar cand e treaza parca se inmultesc.A mai patit cineva asa?
Si la noi somnicul de noapte e cam asa: de la 22:00 pana pe la 3:30 - 4, apoi pana pe la 6:30 - 7, apoi reprize de joaca si gamgureli cu reprize de somnic cum avem chef.
Mamica fericita de Ana-Adelina (24.09.2007)
eu o spal pe Ebonee doar cu apa plata pe fata si gat in timpul zilei si niciodata nu mi-a facut bubite.nu am da-o cu bicarbonat sau nus ce,numai dupa baita am mai folosit cremele sau uleiurile gel de la gonshon`s.
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)pozici
Annisia spune:
Tomasa, sa nu uit gagici!!! M-am gandit la tinuta lu' mataluta... Poti scapa de cumpararea pantofilor scumpi... E simplu! Iti pui la rochita un brau rosu. E mare fita anul asta! Am vazut unul tare mistoloc la Sir, cu numai 15 d'astia noi. Sau niste margele cu bile mari, tot rosii. Mai poti face si alt artificiu - freza. Ma gandisem la niste codite impletite, doua la numar si apoi prinse in coc la spate (gen covrig sau in 8...), tot cu doua fundite subtiri si transparente rosii. Astea sunt siretlicuri care iau ochii... In felul asta nu va mai sta nimeni sa se zbangleasca la pantofii tai. Asa iti poti pune niste pantofi simpli, de culoare neagra...
Important este sa ai parul proaspat vopsit si manichiura impecabila. E suficient, daca zici ca rochita e frumusica si simpla... Putina culoare si efectul e garantat!
Micul Yannis creste mare
Sabina spune:
annisia, eu imi aminteam ca-i zis ca nu mai ai chef uneori de alea alea ca te simti naspa cand te uiti la tine, atata tot.am tinut minte pt ca ilustra mult mai colorat ceea ce simt io secunda de secunda![]()
ai nu te bosumfla
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Annisia spune:
Mai oameni buni, mie ar trebui sa-mi acordati o diploma de suparacioasa secolului, in viziunea voastra... Nu m-am suparat, pacatele mele... Pai daca era asa, nu te dadeam afara din pestera Sabino, ca sa stea fundusanu meu???
Micul Yannis creste mare
luy spune:
Bravo, Sim, ma bucur mult pt voi, acum ti-a trecut supararea sper si o sa te bucuri de sarbatori.
Printzesa mea a fost super maraita azi, a plans mai tot timpul, nu a adormit decat acum ( cred ca si de-aia plangea, de oboseala ). Eu sunt foarte rabdatoare de felul meu, dar deja creierii mei erau prastie. Noroc ca s-a potolit. Si abia acum am mancat si eu.
Am fost mai devreme la posta, am trimis o parte din felicitari, insa nu am stat prea mult, nu aveam caruciorul si mi-era greu sa car de scoica aia. In plus, i se inrosise nasul Mariei si mi-a fost teama sa nu-i fie prea frig.
Am vrut initial s-o iau in marsupiu, dar pt asta am zis ca trebuie s-o imbrac in fasul de iarna. Insa n-a fost chip, atat se smucea si plangea, zici c-o taiam... E drept ca fashul asta e mai mare, e de 6 luni (ca m-am gandit sa-l iau sa ne tina pana la primavara), dar nu stiu de ce nu-l suporta... E a doua tentativa esuata de a o imbraca in el
. Dupa ce am imbracat-o in costumasul in care am scos-o toata toamna si am pus-o in scoica s-a potolit imediat - deh, si-a dat seama ca iesim afara si ei ii place chestia asta.
Uf, abia astept sa treaca ziua de azi. Tati vine tarziu azi ca are treaba la serviciu, asa ca nu ma bazez pe el sa mai stea cu fata. Dar zau, tare mi-as dori sa stea o zi si-o noapte macar numai cu ea, sa-si dea si el seama ce obositor e. Nu pot sa spun ca nu ma ajuta, Doamne fereste, insa nu intelege sentimentul de frustrare pe care il am uneori ca nu pot sa ies si eu undeva singura, pentru o ora-doua. Imi zice: "pai n-am fost impreuna la cumparaturi/mall/doctor ?" ( a se citi impreuna = toti 3 ). M-am mai linistit un pic cand am citit ca si voi simtiti aceasta frustrare, desi asta nu ma consoleaza.
Hai ca am plecat de la o idee si am ajuns la alta... 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
Annisia spune:
Si daca ma suparam, ce era mai vere? Iote oi fi fo printesa de umblati toate sa ma impacati... Ia de ma lasati, ca nu ma sparg...
Mai bine spuneti aici daca as face bine sa ma brunetesc!
Micul Yannis creste mare
slippers76 spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Mai bine spuneti aici daca as face bine sa ma brunetesc!
Micul Yannis creste mare
Da!
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Luy, stai sa vezi tu frustrare cand mai si muncesti in timpul cat stai cu ala micu'. Nici eu nu ma plang, ma ajuta cat poate, dar eu am acum doua slujbe
. Si taaare as mai vrea sa-l vad pe el muncind si avand grija de piciu' in acelasi timp.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Sabina spune:
Anissia, in grota la mine nu-i loc de alte popouri
.Si daca ar fi, n-as da voie la nimenea, ca se ia , hihihi, si io nu vreau sa va molipsiti de "devalorizare cronica"
da sa stii ca am dat jos vreo 500 de grame, mi-a aratat cantarul putin sub 70, LOL inca 15 kile si las pestera libera!
Luy, pai da, te cred....eu la sofia nu simteam chestia asta pt ca mergeam la facultate, dar acuma....ma consolez insa cu gandul ca macar bebedoiu merita o mamica mai putin haituita, si poate ca si de asta e mai cumintel, cine stie....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo