Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 13
slippers76 spune:
Rox, la Miru s-a confirmat un caz, la alta grupa insa. Le-au luat la toti exsudat si asteptam rezultatele marti. Dar n-o mai duc oricum, decat la serbare daca o fi cazul. Cu chestia asta cu streptococul mi-am omorat si eu neuronii ieri, ca si Miru a avut acum vreo 2 ani o infectie cu streptococ betahemolitic de tip A si n-a fost scarlatina si nici purtatoare nu mai e, ca i-au iesit negative toate exsudatele dupa tratament. Nu stiu ce sa mai zic... Sa stii ca si Vlad incepe sa se salte din scoica, incercand sa se ridice in fund. Deocamdata n-a reusit prea mare lucru, dar incep sa prefer caruciorul si in casa, ca e mai sigur.
Greierash, ce spui tu seamana a spuzeala, mai ales daca spui ca la frig se estompeaza, spuzeala care e intr-adevar fiziologica. Mai poate fi si eritem alergic, ca spui ca e in zone care se freaca de haine sau poate se freaca mai mult cu manutzele. Vlad are eritem alergic la ceafa si la pleoape. Nici asta nu se trateaza. Mai incearca apa termala de la Avene sau apa cu amidon sau taratze de grau la baie.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Sabina spune:
Simona, felicitari, bine c-ai scapat de stres! acuma sa ramana doar l'embarras du choix![]()
Roxana, eu as fi mai panicoasa si n-as lasa-o nici la serbarea de luni, si as inaugura rochia de Craciun....dar daca cei din pipera nu au mare legatura cu ceilati, atunci poate nu-s probleme.
Ana, si la voi< uff.
am fost la plimbare si m-am intalnit cu mandarinuta, i-am facutvreo 2 poze, da mi-e lene sa le descaaarc:))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
mandarinutza spune:
Am revenit si noi, am stat aproape 2 ore afara, ne-am intalnit si cu Sabina si cu bb Gheo cel cuminte, era imbracat in ursulet, foarte dragut. Se pare ca a rapus-o frigul pe fata mea, ca doarme si acum in carut, in total doarme de 2 ore si jumatate.
Multumim fetelor pentru aprecieri!
Greyeres, pentru iritatii stiu ca foloseau fetele apa termala de la Avene, eu am folosit o crema pentru iritatii de fata de la Mustela cand a mai avut fetita mea bubite.
Sim, ma bucur ca ati rezolvat cu banca!
Pai Isabeluta, unde ai fugit? acum ca s-au intors fetele.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
greyeras spune:
Slippers mersic de raspuns, da intr-adevar e ca o spuzeala si isi baga manutele in gurita si ce mai apuca, paturica, bavetica, o sa incerc cu apa termala de la Avene. Mi-a mai zis cineva sa o spal la baita cu tarate de grau, dar cum se procedeaza, trebuie fierte?
Cristina, mamica fericita de Ana-Adelina (24.09.2007)
slippers76 spune:
Greierash, pui o lingura de taratze intr-o batista, si o legi, ca o bocceluta. O pui in caditza cu apa calda si apa scoate amidonul imediat din taratze. Dar sincer, e mai simplu sa ii pui direct o lingura de amidon in apa de la baitza.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
greyeras spune:
Si ca sa ma laud si eu cu fetita mea raportam la 2 luni si 3 saptamani 6.700 kg si 58 cm, exclusiv alaptat. La nastere am avut 3.400 kg cu 49 cm. Fara probe de supt si fara sa stiu cat mananca. Nu pentru ca nu sunt curioasa dar nu vreau sa ma stresez degeaba. Am avut si perioade cand a mai scazut productia de lapte, dar o pun sa traga la san si revenim la normal. Am avut o problema cand am inceput sa iau AC, dar am renuntat dupa 4 zile la ele, cu riscul de a ramane, dar sa pot alapta in continuare. Asa ca eu nu recomand AC cand alaptezi, in speta Exluton.
slippers76 spune:
Greierash, sa va traiasca grasunica. Eu iau Exluton de la 7 saptamani dupa nastere. Si alaptez exclusiv. N-am avut nici o problema. Si al meu e tot grasan. Are 7400 gr la trei luni jumate. Si 64 cm. Asa ca vezi, n-are cum sa fie vreo problema cu laptele
.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
greyeras spune:
Multumesc Slippers asa o sa fac.