Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 12
isabeluta spune:
Rox!
Ana s-ar zice ca baietii nostrii au noaptea acelasi program...
Eu inca mai sper sa ma laud si eu ca a dormit si al meu 8 ore!
isabeluta
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
isabeluta spune:
Cecilia eu cred, din ce spun fetele, ca asta e doar inceputul...uite
de incurajare
isabeluta
de
fecioru` mamei
isabeluta spune:
Io acum imi astept cu drag sotul sa vina acasica! Nu de alta da am planuri mari de curatenie...acum daca am scapat de durerea de cap de ce sa nu profit...Si in plus vreau sa fac bradutzul! L-am pacalit pe al meu sotz sa-l impodobim mai repede anul asta! Yupiiii
isabeluta
de
fecioru` mamei
isabeluta spune:
Mei, da de ce aiti fugitara????? Yuhuuuu sunt singura?
isabeluta
de
fecioru` mamei
Roxana_G spune:
Ana, imi pare rau ca si la voi la gradi sunt probleme, cred ca e epidemie de scarlatina. Nu stiu ce sa zic de boala, ideea e ca un streptococ, banuiesc ca da imunitate daca ramai purtator. Unul din fostii colegi ai Alexandrei cica a avut o revenire a bolii la interval de o luna. Nu stiu ce sa mai zic, multumesc lui Dzeu ca nu mai e la gradi veche, acolo era focarul din vara de cand a avut si Alex streptococul. Eu nu inteleg nici cum e cu streptococul asta, care da scarlatina si care nu. Ea a avut de tip A, adica din aceeasi familie cu scarlatina, insa nu mai este purtatoare (dar maine ma duc sa ii refac analizele
). Mi-ar parea rau sa nu mai performeze micuta veverita...cred ca si ei. Dar daca e mai bine asa. Daca stiam nu o mai duceam pe Alex nici azi, iti dai seama ca acum sunt si mai stresata. La ei in gradi nu sunt cazuri sau nu spun ei, nu mai am incredere. Pentru ca asta vara eu ii anuntasem ce a avut Alex si i-am rugat sa le spuna parintilor si nu au facut-o ca doar am verificat cu parintii colegilor de grupa. Va merge luni numai la serbarea in grupa si cam atat cu gradi pe anul asta.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
slippers76 spune:
Isabeluta, sunt pe aici, dar s-a trezit Vlad, regulamentar, conform programului
. Io mi-am mutat gandul de la somn neintrerupt noaptea. Nu mai sper, ca daca e sa ma iau dupa istoricul familiei, e nashpa, ca sa zic asa. Fi-mea s-a trezit sa manance noaptea pana dupa un an. Si o pocnea frate cate o foameeee!
Luy, eu am botezat primul copilash cand aveam 16 ani. Si nu eram maritata
. Asa ca nu cred ca-i vreo problema ca nasii nu sunt casatoriti religios.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Roxana_G spune:
M-a sunat educatoarea, ramane numai serbarea de luni numai in grupa. Bine si asa, insa eu o tin pe a mea, sa ceara exudate si la gradinita din Pipera. Nici nu stiu pe cine sa sun...pe directoare sau pe patron.
Ana, ei, abia s-a rasucit o data, cine stie cand mai reuseste, dar sigur trebuie supravegheat bine. Dar e posibil sa o faca din nou, ca tocmai va spusesem aseara ca l-am vazut cum incearca. Dar ce chestie...el s-a intors invers decat Alex, pentru ca el nu vrea decat pe burta. Alex nu statea decat pe spate si a reusit sa se intoarca pe burta, apoi au mai trecut 2 luni pana a reusit si invers. Draga de Miruna...cum o fi cazut ea si nu a zis nimic. O fi picat pe burtica si nu a simtit asa rau socul. Apropos de supraveghere, nici in scoica nu mai sta bine Andrei, nu stiu ce tot are uneori, ca se arcuieste si se aduna ca si cum s-ar ridica si imi e frica si acolo ca nu se stie cum se rastoarna cu scoica cu tot.
Cecilia, nuuu, nu vor iesi prea curand. Partea aceea de alb trebuie sa ajunga pana sus in varf. Inainte sa iasa, gingia nu va fi tare, ci moale si usor umflata, ca niste basicute. Si poate dura ceva pana sparge. Apoi abia iese un coltisor si apoi tot dintele.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
greyeras spune:
Fetelor help!
Fata mea are niste bubite pe fata, mai precis pe barbie si putin pe obrajori. E ca o iritatie si nu stiu ce sa-i mai fac ca nu-i trec de vreo 2 sapt. Fuseram la dr a zis ca nu-i patologic si ca sa o spal cu bicarbonat de sodiu, dar nici un efect. Cand iesim afara sau cand doarme ii mai dispar si nu mai sunt asa de rosii, dar cand e treaza parca se inmultesc.
A mai patit cineva asa?
Si la noi somnicul de noapte e cam asa: de la 22:00 pana pe la 3:30 - 4, apoi pana pe la 6:30 - 7, apoi reprize de joaca si gamgureli cu reprize de somnic cum avem chef.
Mamica fericita de Ana-Adelina (24.09.2007)
prisi spune:
am venit si noi din parc, Miru a dormit bine , iar mami a inghetat bocna cu toate tonele de haine, bine ca i-a fost cald la fata ![]()
ma mai relxez si eu un pic si ma bag la un program administrativ gospodaresc
, maine mergem in vizite
Nana drum bun si bafta sa fie vreme buna
Sim felicitari , uite ca stai linistita de sarbatori
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
navicula spune:
Carpatina chiar astazi intrebasem si eu medicul de fam de gauri in urechi si mi-a sugerat sa intreb la bijuterii ca ei au pistole din alea speciale...
Alina si Paula Maria(9 octombrie 2007)