Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (33)
Raspunsuri - Pagina 11
danielle02 spune:
da roxana,abia am scapat de un vaccin,dar marti are celelalte ptr. imunizatie,mie asa mila de ea saracuta ![]()
atat vb. de zapada ca imi vine sa plang,mii dor si aici nu vezi gram de zapada,dar anul viitor nu ma mai prinde nimeni pe aici de sarbatori,norocutz cu ai mei ca vin acum si are cine sa imi faca sarmale
abia astept,mai o saptamana
atat mii ciuda ca domnul meu si-a gasit drum de duca chiar acum de sarbatori cand ar trebui sa stea cu noi.off off da` vine el repede inapoi.
Danielle
de Ebonee (02/10/2007)
pozici 
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by isabeluta
Cum ziceti voi ca trebuie sa fie parlitele alea de gingii? Al meu are jos gingia ascutita asa si tare. Sa-nteleg ca are si el ceva pe acolo?
Manutele si le baga si el in gurita si roade la ele...si mai si saliveaza, dar am zis ca am eu impresii...
isabelutade
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
fecioru` mamei
Pai initial se vedea numai in spatele gingiei, sub limbuta. Se vede alb sub gingie. Acum daca ii dau buzita in jos, la baza gingiei si pana la jumatatea acesteia se vede alb, adica se vad dintii sub gingie efectiv. Nu ai cum sa nu iti dai seama.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Sim, ma bucur nespus ca zambesti in sfarsit si ca problemele cu bancile s-au finalizat.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Carpatina, tu vrei sa o pacalesti pe Annisia si pana joia viitoare sa dai jos vreo 10 kile?
Nu mai zic nimic ca dupa aia sariti amandoua pe neuronul meu. Auzi la ea...BB3. Annisia, daca nu eram la ciclu imi bagai morcovul.
Rox ,
Poze
slippers76 spune:
Rox, si la Miruna la gradi s-a confirmat un caz de scarlatina. Drept pentru care o tin acasa. Imi mananca ficatzii, dar prefer sa o stiu sanatoasa, si mai ales mi-e frica de asta micul. Ca scarlatina nu-i o boala usoara si e si cu complicatii. La chestia cu imunitatea, eu stiu ca e autoimunizanta, ca am tot citit ieri, dupa ce am vorbit cu educatoarele. La noi e carantina o saptamana. Daca nu se mai intampla nimic pana joi, se tine serbarea vineri. Daca nu, se anuleaza. Asta e, am cusut veveritza degeaba.
Revin cu cititul din urma si cu programul nostru de somn, ca se trezeste fomistul.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Annisia spune:
Mamaaaa, alta care imi da cu flit!!!! Ei bravos... Nu ma alesei cu nicio vizita. Deci, daca imi vine sa imi iau lumea in cap, nu ma pot baza decat pe Devylla si Yaya...
Micul Yannis creste mare
Annisia spune:
Yaia, ti-am pocit nickul, scuzeeeee tantiiii!!!! Mi se pareau mie ca sunt prea multi yyyy in propozitie...
Micul Yannis creste mare
slippers76 spune:
Hai ca fu alarma falsa. Mai doarme inca.
Al meu doarme cam asa: seara in jur de 22:30, rar ne apuca 23:30. Se trezeste in jur de 1-2 sa pape, apoi se mai trezeste pe la 6-6:30 sa pape, apoi doarme pana pe la 8:30-9. Mananca, pe la 10 cel tarziu sforaie iar o ora. Apoi program de joaca pana pe la 13:30. Apoi doarme cam doua ore-doua ore si jumatate. Cel tarziu la 16 e in picioare si nu mai adoarme decat pe la 19-19:30, foarte putin. Dupa aia repetir. Dupa cum vezi Luy, si al meu e inca sacait si fatzait noaptea.
Mandarinutza, ce a crescut fata si ce seamana cu mami!
Rox, deci ati dat si voi startul la invarteli. Sa te tii de acum! Pe Miruna am gasit-o odata pe jos, in mijlocul camerei, cand abia incepuse sa se invarta. Nu stiu cum a ajuns acolo, ca n-am auzit nici un sunet. Si o pusesem pe mijlocul patului! E un mister pana la ora asta.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
cecilia L spune:
M-am uitat in gurita la bebe, jos la gingiuta este alb, se vad dintisorii si este ascutita gingia si tare....sa inteleg ca o sa iasa curand???????????????/ sau ne chinuim inca???????
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 3 luni
http://good-times.webshots.com/album/561701246AFdFbf