Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Karla, nici a mea nu prea mananca fruct cu branzica si dr zicea ca e imp ca fierul spre ex sa i-l dau dupa masda de fruct.
Tu cum ii dai 3 mese de lapte si cate diversificate?Ca a mea papa cam 2 mese de mancare si 2 de lapte, uneori isi mai adauga una dart slabut de tot
de Olfa pro nu ti-a zis dr???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

quote:
Originally posted by roxanici

[quote]Originally posted by rianna_stef
P.S [u]Fetele mai da-ti-mi si mie idei de nume de baieti ,asa mai deosebite ca nu pot sa-l multumesc pe tati nici cum,cred ca i-am zis toate numele posibile si nici unul nu i-a placut;ba da ,a ramas putin la ALIN ,dar nu convins.

Rianna_stef (14 sapt)si Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
cel mai dulce ras

Rares sau Teodor ....sau ambele

te-am trecut in listuta ca fiin cu DPN in aprilie, e bun asa?

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

[red]VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

STEFIMIC , multumes de primire.In Craoiva s-ar putea sa vin dar fara ea si numai la Metro sa-i cumpar saniuta.Ca prin Slatina nu am gasit.

TZUNA, mi-am adus aminte ..Si noi am fost vineri la o petrecere la un baietel care a facut 1 anisor.Alexia a fost singura fetita, mai erau 2 baietei de 6 luni si inca unul de 13 luni..A fost excelent, s-a jucat continuu 4 ore, fara sa oboseasca.I-a facut pe baieti sa planga ca le lua jucariile.De fapt ea nu era rautacioasa, ei i le luau si ea le vroia inapoi, si uite asa,a fost super.Abia assteptam si noi sa facem petrecere la un an...

RAISAFUDULU, mai vii la Slatina?Eu sunt aici pana pe 23, si apoi ma intorc pe 27 si stau pana in 28.Dc vii in intervalul asta, as vrea sa ne vedem....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Karra si multa sanatate. Asteptam sa ne spui ce si cum zice dr.

Paxela saru'manaaaaaaa.... bine ca mi-ai zis... pe urma injuram tel.

Io am intrat sa va zic ceva... m-am pus pe citit... si acu', dupa ce am citit... nu mai stiu ce vroiam sa va zic.... neuronu' iar e in vacanta...
Andreiu are 5 dinti... de samnbata am descoperit... Dar nu asta vroiam sa va zic... ma mai gandesc si scriu din nou cand mi se intoarce neuronu'

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Vestile nu sunt bune...are o viroza cu ceva rotavirus...nu am inteles bine....are si rosu in gat si are si diareeDeci avem de ttoate...face kkk moale miroase acru si acuma a facut si cu ceva mucus asa si parac niste firicele de sange.....am vb cu dr a zis ca asa se face de la virusul asta....trecem pe apa de orez si morcov pe care sigur nu le vrea......si smecta si evident antibiotic,,,,,,acuma febra a scazut dar ramane burtika...si gatul

Am fost sambata la Real a zis ca doar acolo ca altundeva nu am mai fost cu ea...deci nu duceti copii unde e aglomeratie si nu se aeriseste bine ca cica viroza asra cu rotavirus e prezenta si e vb de un virus mutant.....

Sunt disperata...ea saraca are chef de joaca eu satu si bocesclanga ea....

Multumesc pt mesaje.
va

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 10

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

adina, nu mi-a zis de olfa pro? si habar nu am ce si unde e!?

Ii dau sa pape lapte (240 ml) la 9,00, 18,30 si 23-24, fructe la 11 (130 grame) si legume (150 - 200 grame) la 15. Fierul i-l dau intre mesele de 15 si 18. Dar ii dau si 5 pic de Vitamina C.
Face si fite si nu mananca tot sau mananca in reprize. Dar sunt multumita. La un moment dat ii scosesem masa de lapte de la 18 si ii dadeam iaurt, dar dr m-a certat, ca ii dau sa manance ca ptr varsta de 1 an...asa ca am revenit la lapte si parca e mai bine ( la greutate ma refer...).

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

riana stef ...@@@@@@@@@@ UITE ITI DAU EU CATIVA DE'ASTIA SI COPIAZA-I DE AICI SI DAI PASTE UNDE ITI TREBUIE SAU IEI DE LA ALTE ADRESE DE MAIL...

karra cum ti-a pus diag de rotavirus? stiu ca se pot face ceva analize dar la noi in tara nu am auzit...totusi , m-ar interesa.
va dorim tot binele si sa va faceti sanatosi si cu morcov si orez, smecta si lapte de soia,,,,poti incerca .

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

nu a zis exact ca asta e...dar ca viroza care circula acuma e combinata si cu rotavirus...si daca nu-i trece cu ce i-a dat facem analize.....

Luna 10

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Smecta a vomato....ii dau furazolidon....

Mucilagiu de orez cum se face?

Cum sa-i dau zeama din aia chioara? nu o sa vrea sa o bea....morcovul poate o pacalesc.....a zis dr sa-i amestec 100ml apa de orez+50ml lapte....

Abia cauma a adormit si9 nu stiu cine naiba a incep in bloc sa dea- gauri cu bormasianaimi vine sa morrrrrrrrrrrrrrrr

Luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,stup

In primul rand vreau sa urez sanatate la toti copilasii bolnaviori.

Karra - imi pare rau pt micuta dar bucura-te ca are chef de joaca.Sper sa se faca bine cu tratamentul dat.
Daca Doamne fersete s-ar imbolnavi Carl si i-ar da un anume diagnostic care ar necesita pastile,eu sigur asi mai incerca un altul.Sanatate multa!
Orez - eu ii dau deja orez dimineata.Il fac asa cum facem si pt noi,4 cesti lapte/apa cu o ceasca de orez.Eu ii pun si putin zahar.

Elena2006 - felicitari lui Adrian! El chiar merge,e tare! Sa stii ca un pic sunt geloasa,chiar daca nu asta ti-a fost intentia

Crina - am avut noroc ca nu a fost Andar prin preajma sa ma ciufuleasca dar mie imi place si ea

Stefimic - multumim! Si eu am zis ca merita si camera inca nu e terminata.Vreau sa-i mai cumpar o masuta cu scaune pt bebei,sa-i pun pe perete poze cu el si alte diverse,..ma laud cu camera mai tarziu cand o terminam

Lilidana - hai ca am pus poze si mai pun dar te astept,daaa??? Cati dintisori mai are David si cate masele?

Martutza - ce faceti? Cum mai e Victor? Daca nu-mi raspunzi azi sa stii ca te sun eu de data asta.

Mady - eu am facut bradul in sufragerie jos dar Carl nu merge de-a busilea.El doar se taraste si sta mai mult in camera la el.La cum il stiu pe Razvanel cred ca nu e o idee buna sa faci bradul

ElenaGiulia - voi ce mai faceti,sotul e mai bine? Si Arthur era destul de activ,banuiesc ca de-acum si el face pasi!

Carl azi e cam marait,se uiat la mine cum scriu mesajul si scanceste.
Daca tot am inceput sa-i dau bucatele de paine am trecut si lal egume fierte si nepisate.Deci suntem la grupa mare la mancat.Uneori ma sperie cat mananca.Ieri a mancat dimineata 10 masuri cereale cu fructe,la 13.00 2 galbenus ou amestecat cu branzica proaspata,la 16.00 i-am dat o felie paine neagra cubranza topita,categorie light si seara un borcanel carnita si legume.

O zi buna!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput