Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (60)
Raspunsuri - Pagina 16
absoluta spune:
-mi-a zisca are strabism constant, la ochisorul stang.Mi-a rec s-o duc la OFTA PRO in Buc ca la noi in C-ta toti oftalmologii zic s-o las pana la 1 an.Explicatia ei a fost ca dc ar fi avut la amandoi era rec s-o las pana la un an, asa e rec de la 9 luni.In alta ordine de idei isi aduce ochisorul stang mai aproape de nasuc decat pe cel drept.I-am facut programare la Ofta Pro dar am reusit de-abia pe 5 martie.Asadar o sa fac anul pana atunci, oricum mai vedem cum evolueaza, programarea e facuta, vedem atunci.FETELE CARE SE CONFRUNTA CU ASTFEL DE PBL, MAI VREAU SI EU PARERI!!!!!
Adina si eu am fost la Ofta pro , ti-as recomanda pe dr. Nascutzy, e mult mai buna decat cele doua doctorite de la Ofta pro. Cand spun asta crede-ma ca sunt in masura sa-ti dau acest sfat.
absoluta spune:
Asa cum spuneam plimbatul meu pe la oftalmologi sper sa ia sfarsit joi la 8:30 atunci cand ne prezentam pentru desfundarea canalului lacrimal. Mi-e frica de mor. Am numai ganduri negre, cred ca o iau razna....
I-a aparut si cel de al 7 lea dintisor. E innebunita dupa muzica, bate din palmute si canta si ea (aaa, aaaa, aaaaaaa) si se leagana dupa muzica. Nu zice decat mama , baba , aaa, ghe, de...numai tata nu zice. De mers nu paseste decat sustinuta, de-a buselea deloc....
karra80 spune:
I-am luat HN25 de la Milupa o sai dau si din ala poate il cepta mai bine.
sunte disperata sotzul e in ungaria de abi deseara vine....sunt singura cu ea...si nu pot face nimik vrea numi in brtatze si sa ma vada cum nu ma vede urla..........
cedez psihic.......
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 10
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
roxygeo spune:
Buna ziua stup!
Multumim de aprecieri...ochii de la tac`su
, pozele le voi face calendar si sper ca surpriza sa aibe efectul scontat (nu ca as avea vreun dubiu, mai ales ca sunt pentru bunici)....
Alexia3 - tot cu progr de pe 4share – trimite-mi poze si ti le fac io
Anca2007 – bine ai venit
Karra80 - Multa sanatate!
Cind am trecut prin faza cu diaree noua dr. ne-a pus sa-i dam ceai de menta, supa de morcovi si mucilagiu de orez, si a zis ca daca nu se intimpla nimic sa-i dam smecta si sa-i scoatem laptele, sa-l inlocuim tot cu supa (lichida sau piure), iar ca fruct numai banana.
Noi asa am facut si pina seara eram mai bine nu i-am dat medicamente...ca mie imi era frica sa nu de-a in constipatie dupa aia
Mucilagiu de orez - pui un pic de orez la fiert, si ii dai zeama aceea gelatinoasa
Aku` noi...n-avem dinti, nu vrem de-a busilea, dar.......tipam, vrem sa mergem in picioare, uneori vrem in premergator
Am facut ieri bradul si chiuim la el, am vrea sa-l tragem din toate partile dar am constatat ca inteapa si ne apropiem cu grija...cel mai tare ne plac instalatiile care le-a pus mami la geamul de la sufragerie si luminarele (alea 7 sfesnice) care sunt la cel din dormitor
Pupici
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007
doina.todor spune:
Karra- imi pare tare rau ca sunteti bolnavioara, si Radu a avut ceva asemanator si nu a vrut sa pape muculagiu de orez da i-am dat si eu HN25 de la Milupa si la papat desi nu pot sa zic ca i-a placut. El accepta si Smecta. Oricum sper sa va treaca cat mai repede posibil. Ca e tare greu cand ti-e bolnav puiul. 1000 de
si sa treaca.
la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Radu
loradin spune:
Salut !
Sa incep prin a raspunde la intrebare.
Siropul recomandat se numeste Sanzyme.
Am sa fiu scurta si la obiect.
Ana este din ce in ce mai rau.Azi noapte smulgea hainele de pe noi de durere.Astazi i-am dus proba pentru coprocultura.Faza nasoala este ca dureaza 5 zile.Habar nu am ce ma fac cu ea in tot timpul asta.Pentru inceput am hotarat ca saptamana asta sa-i scot legumele.Incerc borcanasele sau ma mai gandeam la varianta de a-i da o singura leguma.Nu mai stiu cum sa procedez.Azi noapte am vrut sa chemam salvarea dar ne-am dat seama ca nu e o rezolvare.Ne-ar fi trimis la spital si tot la analize am fi ajuns.Cam asta! Acum ma duc la ea ca s-a trezit si vreau sa trecem impreuna prin asta.Macar sa fiu alaturi de ea daca cu altceva nu o pot ajuta.
Va pup si va doresc multa sanatate voua si puiutilor vostri.
Minunea noastra la 8 luni
doina.todor spune:
loradin multumesc de raspuns
, si eu i-am dat Sanzyme pe vremea cand avea colici, si intr-adevar e bun.
Imi pare tare rau ca Ana nu se simte bine, sper din tot sufletul sa ii treaca si sa te linistesti si tu unpic ca imi imaginez doar ce greu iti este, si nu vorbesc de nedormit ci de sentimentul ca nu poti face nimik cand vezi cum se chinuie. Trebuie sa avem incredere ca trec ele si bolile. O pusilim pe Ana sa-i treca cat mai repede.
la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Radu
karra80 spune:
Doinasi tuturor celorlalte mamici va multzumesc pt cuvintele vrumoase.....ce m-as face fara voi?
loradin multi
Anei....
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 10
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
florin-a spune:
Doamne ce de bebici bolnavi!![]()
Intram si noi in randul vostru...maine am rezultatul de la coprocultura si coproparazitologic!sa vedem daca iese ceva.Noi am avut cateva reprize de voma si scaune moale si urat mirositoare!Fuseram la dr ne banuie de o indigestie!!acu sa vedem ce o iesi la analize.
Atentie cu orezul(ca de aici banuim noi ca i s-a tras pt ca voma mirosea numai a orez)!!!
Am gasit in punga cu orez bucatica de plumb!Doftoru zice ca posibil ca orez a preluat ceva de la plumbul asta si ia provocat indigistia.Nenorocitiiiii!![]()
![]()
Omoram copii cu zile!!
Laptele o saptamana nu l-a pupat!Nici nu a vrut sa il vada!.Acum de cateva zile vad ca s inceput sa manance mai bine..bea si lapticul!!
Doamne ajuta poate ne punem pe picioare!
In alta ordine de idei avem si noi in sf un dintisor...fffff greu ies la noi
Aveti idee ce concentratie sa iau la granulele Chamomilla??
Pup fete si multa sanatate la bebici
Varsta Ana-Maria
http://b1.lilypie.com/uFCEp3.png
anamana123 spune:
karra, n-o sa cedezi! si maria a fost f bolnava sapt trecute si am fost si eu; mi-a fost extrem de rau si maria voia doar in brate, eram singure acasa... a durat o saptamana dar a trecut! nici maria nu a mancat in perioada de boala, a avut si ea diaree. stiu ca iti e f greu dar trebuie sa te gandesti la faptul ca o sa treaca. incearca s-o hidratezi cat poti tu, cu lingurita, seringa, orice. sa stii ca dc bea 300 ml pe zi nu se deshidrateaza. pupe si sa va faceti bine repede!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica