Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Karra, multa sanatate lu printesa fulgilor de nea. Sa se faca bine repede repejor. Mucilagiu parca se face fierband orez pana nu mai ramane decat un muci din el. Nu stiu proportii ca nu am facut niciodata, dar firbi orezul pana nu mai poate.

Absoluta, bafta la desfundat canalul. Acu serios vb, nu te mai gandi aiurea si nu mai tremura ca varga ca atragi energiile negative. Mergi joi si rezolvi si gata, asa tb sa gandesti.

Si rares are dintisorul 5, de ieri.

Rianna, daca nu ai gasit @ pana acu mai poti face asa: butonul Start/Programs/Accessories/System Tools/Character Map. Ai acolo tot ce vrei

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

KARRA, multa forta sa ai grija cum trebuie de Winnicu mic!!!!treceti voi si prin asta!!!
ABSOLUTA am si eu o prietena care a recurs la desfundatul canalului lacrimal la copil, dar a fost k, nu e prea complicat, multa bafta!!!!!Mie mi-a rec pe dr CIOPLEAN de la Olfa Pro, fusese si er(dr) cu copilul ei.Acum mai am o matusa care a fost medic si mi-a zis c-a avut copii cu pbl similare si la un an au trecut ca prin minune.Oricum in C-ta la oftalmolog n-o duc, asa ca astept programarea din martie care va fi tot la un an.poate se mai remediaza pana atunci, oricum nue prea vizibil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Karra intra aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47780 si vezi cum se face mucilagiu si altele pentru diaree, multa sanatate pentru printesa mica si putere pentru mami.

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
9 luni
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

quote:
Originally posted by ANCA_2007

Fetelor cum il inscriu si pe printul meu la bondari de maritie 2007?date:nascut 29 martie 2007,3400g,52 cm,nota 9,nastere naturala

Fetelor...aveti o colega NOUA...dar e la inceput si NU are inca NUMARUL necesar de mesaje pt a NU mai fi moderate si pana ii apare mesajul.... ... DE-aceea mi-am permis sa va atrag eu atentia!

Multa sanatate la bebeii vostri si Sarbatori Fericite va doresc la toate!

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Multumesc pentru raspunsuri;m-am descurcat intr-un sfarsit;toate ideile au fost bune

Rianna_stef (18+)si Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
cel mai dulce ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Adrada, multam ca mi-ai amintit

Anca, bine ai venit in stup, acu te trec in lista.

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Tot eu....

LORADIN- eu i-am dat Mariei aproape 2 saptamani cate 7-8 picaturi Sanzyme de 2-3 ori pe zi. Ii dadeam sa o ajute la digestie si sa pape mai bine dar tb sa ai mare grija ca se constipa rau de la el. Eu nu-i mai dau. Poate si Ana s-a constipat si de asta plangea... nu stiu ce sa spun... asa e un medicament ok ca are numai enzime digestive si chiar se da si la sugari dar daca duce la constipatie... vezi si tu daca asta e problema Anei. Poate ma insel si la ea functioneaza.

Cam atat ca am mancarea pe foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANCA_2007 spune:

quote:
Originally posted by roxanici

Anca, bine ai venit in stup, acu te trec in lista.

[b] roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Sper sa nu ma intepe vreo albina in stup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

M-am mai linistit,,,,a scazut si febra sa numai creasca.....kk nu a mai facut de la 12....sper sa-i treaca ...a papat morcov fiert cu orez fiert la amiaza+80 ml HN25...si acuma a papat morcov fiert si a baut cu linguritza 50 ml apa de pe orez.......
nici maine nu are voie laptic...si ceai nu bea...doar apa...

Va
multumesc pt incurajari

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 10

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Absoluta – tinem pumnii sa treceti usor peste desfundatul canalului lacrimar pentru Timeea si pentru tine.
Karra pentru Winnicu si pentru tine sa treceti cu bine peste perioada asta si sa-I treaca repede burtica. Daca face diaree ai grija sa fie bine hidratata. Nu ti-a recomandat dr. si hydrasec??

loradin pentru micuta Ana. Sper sa vina rezultatul de la analiza si sa va dea tratamentul adecvat pentru a o scapa de dureri.

ANCA_2007 – bine ai venit printre noi. Asteptam poze cu puiul tau. Si daca te va intepa o albinuta prin stup ... tu sa nu te superi. Sti ca face bine pentru reumatism, nu ?!?!?

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Mergi la inceput