Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (60)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

BUNA MAMICI!
iar mi se pare ca nu am mai scris de un veac, am fost si noi plecati un pic , sambata si duminica la munte la schi; Timi s-a comportat bine in lipsa noastra cred ca nici nu ne-a simtit lipsa pt ca e obisnuita cu buna-sa, v-am mai spus eu ca uneori trage mai mult la ea decat la mine; acum mananca iarasi bine si mi-e tot mai grea in brate , noroc ca nu sta prea mult , se incordeaza si vrea jos din brate;

ce mai citesc la voi, copii bolnaviori ceea ce nu -mi place deloc, sper sa va treaca cat mai repede sa fiti sanatosi de sarbatori

Karra, la prepararea mucilagiului pasezi si orezul dupa ce s-a fiert bine prin sita si il amesteci cu apa in care a fiert si asa il dai ; inca nu am citit cum ati patit-o; sanatate la Winnicu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Loradin , Ana doar noaptea incepe sa planga asa de tare? seara ce ii dai sa pape , laptic? eu as incerca sa schimb si laptele cu unul fara lactoza are aceeasi val nutritiva cu celalalt; daca crezi ca e de la mancare at trebuie sa le excluzi pe rand; noapte linistita!!!

Karra ,am citit si despre voi, la Timi atunci nu a facut febra si rosu in gat , dar tot a fost urat , scaunul tot asa mirositor si cu mucus era; Timi a acceptat laptele fara lactoza de la Humana; sa-i dai ceai si zeama de orez , morcov , trebuie sa insisti chiar daca nu-i place ori cu biberon ori cu lingurita sa nu se deshidrateze ca o fac ffff usor; oare si varsa? Hidrasec mai e bun daca sunt multe scaune! sanatate din plin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MICKYN spune:

Buna noapte ,stup! Vazut pozici noi, citit mesaje! Pupat pe aripioara albinute si bondarei bolnavi !Sper ca sa va faceti bine cat mai repede pentru ca ....vinee Mosul!
Tudor este cel mai nazdravanel bondarel: trage de fire,sertare, rupe reviste, se aruncam din pat,se catara, merge tinut de minute. Musca!!! Si este un mare bondarel plingacios!Plinge din orice si oricind.Ca piticii din reclama!!! Nu sta locului o clipa, nu sta singur.Pe scurt, nu mai pot face nimic , tot timpul stau dupa el ( de parca inainte puteam!)

Sa va povestesc ultima boacana: a mincat de dimineata marutul cu banana, si ma intorc spre chiuveta sa-i spal castronelul.Cand imi intorc privirea spre el (dupa maxim 1 minut)INGHET: Tudor al meu statea in picioare in scaunul de masa -desi avusese cureaua de siguranta pusa. Clipesc de mai multe ori -in speranta ca mi s-a parut , din cauza oboselii , dar cand il vad rizind de mama focului, ma reped spre el si...il prind din ,,zbor " caci
lua drumul gresiei.

Avem POZE noi http://good-times.webshots.com/album/561803905IZXSaR

poze Tudor
poze 6 luni Tudor
7 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

'neata
Va multumesc tuturor pentru sfaturi si incurajari.Ma aflu intr-o situatie in care simt ca nu am scapare.Ana s-a trezit din ora in ora plangand.(asta in conditiile in care nu i-am dat ieri legume).Chiar nu stiu incotro sa o mai apuc..Am facut cu randul cu sotul meu si va imaginati ca nici numele nu cred ca ni-l mai stim.A ajuns sa-mi fie groaza sa-i mai dau sa manance.Spune-ti voi ,cu ce sa-i inlocuiesc laptele? Ce-i dau eu sa manance peste o ora? Daca scap intreaga din asta sunt cea mai tare.Dupa ce ca analizele au costat 150ron macar puteau sa ne dea rezultatul mai repede nu in 5 zile.Ce fac eu acum? Unde sa ma duc cu ea? As fi dat 20 de mil numai sa-mi dea mai repede raspunsul pentru a stii ce am de facut.Tara lui papura voda! Unde mai pui ca s-ar putea pana le primesc dr sa intre in concediu.M-as duce cu ea la spital azi dar daca nu fac altceva decat ii schimb locul.Practic vor face acelasi lucru,vor lua probe si tot acolo ajungem.Ba mai mult stresez si copilul.
Despre ea ce sa va mai zic? E trista,are cearcane, nu sta o secunda fara mine(plange din tot sufletul ei) nici macar in picioare nu mai vrea sa stea.Ma plange la baie de zici ca vine sfarsitul lumii(ea care adora baia)si se zbate ca din gura de sarpe daca o pun in premergator.Nu o inveselesc cu nimic(doar tv cu reclamele preferate).Arata exact ca un copil bolnav.Si eu? Eu stau sa astept o saptamana analizele lui peste.
Ma ia groaza.Incepem o noua zi dupa care vine o noua noapte!
In astfel de momente am marele noroc ca nu ma pierd cu firea insa suferinta ei ma ucide precum picatura chinezeasca.Cam atat am avut sa va zic.

Kara-ma bucur ca sunteti mai bine.Multa,multa sanatate va doresc.

Kmi78-m-am gandit si eu la asta insa nici macar nu am stiut ca exista fara lactoza.O sa-mi trimit sotul la farmacie sa intrebe.Multumesc mult oricum.Orice sfat din partea voastra este pentru mine o picatura de sperantza.

Tzuna-draga mea draga am citit mesajul tau si sper sa nu am ghinionul sa mi-o constipe.Pana acum nu am avut probleme.Sper ca nici de acum sa nu apara.Iti multumesc mult.Cat de greu trebuie sa-ti fi fost!Multi

Crina_mio- atat de pline de caldura sunt mesajele de la tine.Ai un suflet mare Crina! Atunci cand avem mai multa nevoie de incurajari apare si un mesaj de la tine.Multumesc Crina!

Va pup si va doresc multa ,multa sanatate!

Minunea noastra la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna dimineata mamici!
vrea cinevapt ca eu am mai baut una si deja savurez spre a doua.
cred ca ne molipsim si noi si cum nu putem sa nu facem parte din stup va povestim ca am avut si noi o noapte grea de maraieli, plansete si un foarte mare frichinit prin pat toata noaptea, tras mami de par in somn si cate si mai cate.
acuma vreau sa va intreb si eu ceva: mai pune cineva cereale in ultimul bibe de seara? pt ca m-a gandeam ca poate nu le tolereaza stomacelul lui si de asta se tot foieste noaptea.
acum vrem sa uram bolnaviorilor insanatosire grabnica iar celor care se lupta cu dintisorii sa iasa fara probleme.
tot stupul

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

aha si cum neuronii mei au luato razna pt ca vreau sa va intreb de mult.
bebeii vostrii mananca pasat cu furculita sau totul dat la blender?
pt ca noi am incercat de mai multe ori dar fara succes, vomita sau in cel mai bun caz incearca sa vomite si apoi fug repede si bag la blender.
cand este normal sa renuntam la blender?

Mergi la inceput

apropo mamici de dimineata am ascultat la emisiunea oanei cuzino si au avut ca subiect infectia cu rotavirus, foarte interesant.
spunea ca se manifesta prin deshidratare destul de mare si prin scaune diareice.
dar fetelor cica se putea face vaccin dar numai la 2 si 4 luni.
asta fiindca am mai citit ieri aici despre acest rotavirus si as vrea sa aflu mai multe pareri.
a facut cineva acest vaccin?
se mai poate face?
trebuie comandat pt ca nu este pe lista de gratuite.
eu oricum vroiam sa vorbesc cu dr ca de la 1 an sa-i fac alte vaccinari cu mai multe tulpini.
voi ce ziceti?

Mergi la inceput

vreau sa urez si eu bondareilor si albinutelor care astazi mai adauga o luna multa sanatate pt ca se vede de asta avem cea mai mare nevoie, sa creasca mari si jucausi.

si acum vreau sa urez si eu bun venit in stup pt ANCA_2007.
sa aveti o zi fara probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Neata,
STEFIMIC, vad ca esti de serviciu pe net.
DESPRE BLENDUIT MANCAREA normal este la varsta asta sa facem usor usor trecerea catre bucatele.Daca ai vazut si mancarea din borcanase pt etapa a 3-a este mai mare.Deci usor usorcum se poate.
CEREALE DE SEARA eu nu i-am pus niciodata.Ii dau MILUMIL 3 si are deja cereale in el.Oricum Alexia de ceva timp nu mai mananca noaptea.doar eventual un pic de apa.se trezeste o data pe noapte, spre dim si stie gagalicea ca vin s-o iau cu mine in pat, cam asa decurge la noi.
Acum face exercitii de mers de-abuselea, ca la noi se manifesta invers procesul.Adica intai a mers in picioare.Nu prea reuseste , a invatat sa stea in 4 labe, dar cd sa faca pasi, se duce din nou pe burta, si se taraste ca sarpele.E asa haioasa!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

LORADIN, nu ma inteles foarte bine.Ce are? Parerea mea este ca nua re nimic. Se trezeste de durere de dinti. Eu am 3 nopti care nu cred ca am dormit 3 ore legate. Al meu de la 4 luni face asa. Nu e de la mancare sau de la altceva, e de la dinti. Stiti ca va mai povesteam eu ca al meu nu doarme. Este un pui tare vioi. Sunt copiii care dorm sunt copiii care nu dorm.Coprocultura nu se poate face mai repede de 5 zile pentru ca asa este procesul de lucru al ei. Eu nu stiu cum are kk sau daca are diaree dar nu cred ca are nimic la burtica. Chiar sunt curioasa. Eu am avut diaree si 18 zile m-am chinuit cu el ca nu am vrut sa ii dau antibiotic. Si ma scapat. Mucilagiul de orez si de morcov se face cu cantitati stricte ca sa aiba efect.A avut si 9 scaune pe zi. Noaptea facea si de 5 ori. Dar am reusit sa trecem pestre asta. Si a supt de la san. Nu a vrut alt lapte. Si regim foarte strict, orez, branzica, mar copt.

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput