Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Neata,
Am intrat ieri sa va salut, am scris un mesaj lung, am apasat gresit si s-a sters, asadar,m-am enervat si am inchis calculatorul.
Noi suntem la ai mei la Slatina, am ajuns cu bine sambata insa ieri sotul a trebuit sa plece inapoi cu trenul ca era o adevarata aventura cu masina.Ieri a trait si gaza prima ninsoare, am plimbat-o prin curte pe la bunica, am bagat-o in zapada, am obosit-o si a dormit bustean.
Sapt trecuta am dus-o la control la o noua pediatra, cab particular.Nu mai vroiam s-o duc la dr noastra ca e tare ocupata si ultima data a controlat-o pe fuga si oricum mai vroiam si o alta parere.Asadar concluziile:
-mi-a zisca are strabism constant, la ochisorul stang.Mi-a rec s-o duc la OFTA PRO in Buc ca la noi in C-ta toti oftalmologii zic s-o las pana la 1 an.Explicatia ei a fost ca dc ar fi avut la amandoi era rec s-o las pana la un an, asa e rec de la 9 luni.In alta ordine de idei isi aduce ochisorul stang mai aproape de nasuc decat pe cel drept.I-am facut programare la Ofta Pro dar am reusit de-abia pe 5 martie.Asadar o sa fac anul pana atunci, oricum mai vedem cum evolueaza, programarea e facuta, vedem atunci.FETELE CARE SE CONFRUNTA CU ASTFEL DE PBL, MAI VREAU SI EU PARERI!!!!!
-i-a marit doza de vigantol, a obs usoare semne de rahitism, adica curbura aceea de-asupra abdomenului si e un pic cracanata.Asadar ii dau 5 pic o luna, apoi 4 2 luni si apoi cate 2.ii dau si calciu 2 luni consecutiv cate 10 zile si fier pana la un an...
Fier mi-a dat 6 pic si chiar zicea ca toti copiii la un an la analize au fierulla limita inferioara.

DESPRE CALCIU:scriu cu litere mari sa se vada, ca eu eram asa nedumerita in leg cu adm lui.
ASADAR DACA COPILUL CONSUMA ZILNIC 500 ML LAPTE, 20 GRAME BRANZICA CALCICA SI UN IAURT NU ARE NEVOIE DE ALT CALCIU...STIATI?EU NU....
Are 9, 310 si 72 cm, cantarita pe cantar electronic, nu stiu ce sa zic, cantarele difera, dar oricum e ff bine.

Acum felicit mergaretii BRYAN SI ADRIAN super tare!!!!noi tot de manute mergem....
PREMERGATOR nu mi l-a rec.Zicea ca nu mai mult de 10-15 min de 3 ori pe zi.Oricum am plecat pt 2 sapt de acasa fara el, asadar....ne dezvatam...Oricum am pus-o de nevoie nu c-as fi fost incantata...

ELIANA copilasii sa se faca bine..
La fel si pe WINNICU, sa-i scada febra...
Alexia s-a invatat sa adoarma singurica, eventual cu bibele in gurita lg mine in pat, s-a cam terminat cu leganatul, sunt ff incantata.Si doarme bustean de la 22 PANA LA 8 DIM, CU MICI TREZIRI PT APICA...

VA LAS , REVIN...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

ANCA 2007bine ai venit..eu nu stiu sa trec in lista, dar dupa cum vei vedea sunt fete dragute care vor face lucrul asta pt tine. vezi ca primele mesaje sunt verificate de moderatori si le vom vedea mai greu...sa nu crezi ca este vina noastra...tu scrie-ne mai multe mesaje sa scapi de cele 10 si apoi intri pe fagasul normal. asteptam vesti despre tine (poze) si despre bondarul tau.

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

buna dimineata.
acasa tot nu-mi merge netul. nu mai comentez, ca si asa sunt plina de spume!

Multumim ptr felicitari de dintisor. Daca atunci cand am scris doar intzepa la deget si crantzanea la pahar, de ieri se si vede...Iar Luca este asa balos! Si mai sta si cu limba afara. Zici ca este un catel! Cred ca simte dintele pe gingie.

Noapte chinuita. Nu plange, dar se trezeste si mishuna! Se rostogoleste, se taraste, se duce la picioarele noastre. Nu stiu ce tot face. Il aud doar cum tzoncane din suzeta.M-am intors cu spatele la el si mi-a ridicat tricoul si ma batea cu mana pe spate. Era ora trei si imi venea sa rad dar m-am abtinut. imi puneam somnul in cui. Oricum a gasit capacul la biberon si batea cu el in tablia patului... Numai nazdravanii!ieri l-am pus in premergator sa intind niste rufe. Eu in balcon, in rest liniste totala! mi-am dat seama ca face ceva si intr-adevar deschisese usa la gunoi si tragea de punga. Noroc ca era goala. Nu sta o clipa si daca ma vede ca deschid o usa sau un sertar vine in urma mea si incearca si el. Si eu ma gandesc ce va fi cand va merge singur!!??
Ieri l-a scos 10 minute taica-su afara cand ningea. a venit cu obrajii rosii si nins...Era asa dragalas...Si ptr prima data s-a aratat nemultumit cand a intrat in casa. Statea incotosmanat in mijlocul patului, se uita la ghete si tzipa subtire. Parca ma certa...

karra, pup mamica si fetita. sa treaca repede!

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Stie cineva daca mai pot scrie "a" rond si de pe alta tasta ca mie mi s_a stricat tasta cu pricina si vreau sa_mi scriu undeva adresa de email si nu pot

Rianna_stef (18+)si Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
cel mai dulce ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

adina, am citit mesajul tau dupa ce l-am trimis. Si eu cred ca Luca are probleme la ochiul stang, dar dr meu mi-a zis ca oricum dupa un an se poate rezolva. mi-a dat nr de la un cabinet particular de pe Calea victoriei. Dar inca nu m-am dus. merg dupa sarbatori. o sa-ti mai spun atunci ce si cum. parca de vreo 2 saptamani nici nu-si mai arunca ochiul...dar ma duc oricum.

si Luca are o coasta mai asa si fontanela mai mare. ii dau 4 pic Vigantol. chestia cu calciu am aflat-o si eu tot la ultima vizita a dr. daca ii dau peste 600 ml lapte pe zi nu e nevoie de ca. branza nu prea ii place asa ca ii dau trei mese de 240 ml lapte pe zi.

Luca, dragostea mea

Luca luna VIII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Mady – vreau si io o cafea!!!!!

Karra, pentru printesa mica sa-I treaca febra.

Ce puiutzi grabiti avem .... Bryan, Adrian si Delia – ii aducem si pe ai nostril pe la voi sa le dati lectii. Felicitari si multi

Roxygeo – ce dulce-I puiul tau si ce oki mari si albastri are

Lauramar – tare dulce cadoul de sub brad. Ce face Ariana??? Danseaza, canta....???

Bianca si la mine a mers programul si am Windows XP. Incearca sa-l descarci de pe site, poate au versiuni compatibile cu mai multe tipuri de windows. pentru Amalia, cred ca bate recordul la lungime, la albinute cel putin, sau nu?!?!?!

Sanatate la piticii bolnaviori pentru ei si mamicile lor.

Iarna pe vremea copilariei noastre .... pai era cu multa zapada, alba si curata, nu murdara ca acum (ca de, ne-am mutat la oras). Stateam la saniusi pana venea mama sa ne ia (desi eram uzi si inghetati, noi tot am fi mai stat) sa ne bage in casa si langa soba ne schimbam de hainele ude si mancam mere coapte. mmmmmmmmmmmm ce mai vremuri!!!

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna dimineata mamici!
am citit tot suntem la zi.
deci, pupam toti bebeii bolnaviori si le dorim sa le treaca repede.
STEFANIA ti-am vizionat flacaul, tare chipes mai este si ce camera frumoasa are. la un asa baietel merita o camera asa draguta.
ELENA pustiul ne-a dat gata, aseara se uita si sotul si nu-i venea sa creada, speram si noi sa mergem ca tare frumos mai este ADRIAN cand merge.FELICITARI!!!
PAXELA tare frumusei mai sunt copilutii tai cu mos craciun, dar macar SILVIU stie ce este un mos craciun?
ALEXIA felicitam si bebicul tau pentru progrese vizibile.bravo!
despre tine CARMEN ce pot sa mai spun, ti-a pus mosul sub bradut cel mai frumos si scump cadou, este o dulcica si impidobita asa arata ca o mica printesa, dar acum noi vrem ca printesa sa se faca bine si sa scada febra.
tie ADINA vreau sa-ti urez bine ai venit in oltenia! stai si de sarbatori sau va intoarceti? daca poti vino in craiova sa-i arati piticei luminite foarte frumoase.
acum pupam toti bebicii si vrem sa treca maraiala, agitatia, febra, durerile dentare, si sa va uram o zi minunata asa cum sunteti voi si piticii vostri dragi mamici!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by rianna_stef

Stie cineva daca mai pot scrie "a" rond si de pe alta tasta ca mie mi s_a stricat tasta cu pricina si vreau sa_mi scriu undeva adresa de email si nu pot

Rianna_stef (18+)si Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
cel mai dulce ras

te duci in Word, in Insert - Symbol, gasesti @, ii dai insert si apoi il copiezi din pagina de word si dai paste unde ai nevoie...ai inteles ceva?

Mihaela siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)

Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

Imi pare rau pentru micutii care sunt bolnaviori. Karra, asteptam vesti bune.

Maria e bine, azi noapte s-a matait si s-a trezit d emulte ori dupa care a mancat la ora 6.15 si a mai dormit fix 15 minute cat sa am si eu timp sa ma bag in pat si gata. Nu stiu ce are. Ea dormea pana la 8-8.15...

Acum a adormit putin, eu ii fac mancare si astept sa se trezeasca sa iesim in plimbare prin zapada.

Aseara am fost la o petrecere pentru bebei. A fost chiar dragut desi copiii nu prea s-au bagat in seama (era Maria de 9 luni, un baiat tot de 9 luni, o fetita de 8, una de 2.5 luni si una de 1 an si 10 luni). S-au speriat de Mos si au plans, inclusiv Maria.... Si cam atat. Poate la anul vor fi mai receptivi. oricum cred ca va fi amuzant sa vada pozele peste vreo 15-20 de ani... si sa vada ca le-am sarbatorit primul Craciun...

O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

KARRA la printesa sa se faca bine.

CRINA papusica mea este bine,de ieri avem si noi primul dintisor,danseaza de numa ii place foarte mult muzica,spune toata ziua mama si tata,merge bine dar doar sustinuta de mine si e foate vesela toata ziua.Cu dormitul noaptea inca mai avem probleme ca inca se trezeste de cel putin 6 ori pe noapte sa bea putin laptic dar asta e om creste si noi mari la Maya de la Ariana.

Mergi la inceput