Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (60)
Raspunsuri - Pagina 13
stefimic spune:
buna mamici! am lipsit putin pt ca a venit mamaie pe la noi si mami si tati au avut timp de cumparaturi ,ce bine a fost!
acum vreau sa urez " LA MULTI ANI" pt piticii care au mai adaugat o lunisoara.
TIMEEA, IAN, HORIA GEORGE, STEFANIA
VA DORESC SA VA BUCURATI DE EI SI SA FIE SANATOSI!
acum vreau sa va citesc si revin
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
karra80 spune:
Felicitari ADRIAN!!!!!!

Winnicu o facut febra....la 16 avea 38,4 rectal i=am bagat un supozitor...o scazut da acuma iar a vea 38.2.....i-am dat nurofen....am vb cu dr o zis ca maine vine sa o vada...nu stie de la ce ar putea fi...miercuri o vazut-o si nu avea rosu in gat...sper sa nu fi facut....intre timp.....
daca vreti sa vedeti ce cadou mi-a lasat mosul sub brad in timp ce ma pregateam sa impodobesc bradul.......
Va

Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 10
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
BiancaM spune:
Mai, fetili, mie nu-mi merge programul pentru rame la poze. Imi zice ca nu e compatibil cu windows. La voi a mers la toate?
In alta ordine de idei, noi suntem bine. Rasfatul creste exponential. Nu stiu ce o sa ma fac dupa ce o sa plece ai mei.
Amalia merge in 4 labe, se agata si se ridica de toate. si isi da drumul la maini, si normal, da cu fundul de podea
.
Am masurat-o, si mi-a iesit ca ar avea cam 77-78cm. Kg nu cred ca are mai mult de 8,5. Nici nu are de unde, ca toata ziua nu sta decat daca doarme.
De cand atata miscare pe capul ei, a inceput sa manance mai bine, ca de, are nevoie de calorii pentru consum...
Va las acum, ca s-a trezit
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
madybulancea spune:
buna dimi....
e gata. .cine pofeste????
mai fetelot dar voi aveti curaj sa faceti bradul in sufragerie si pe jos....k eu sunt sigura dak fac asta e imposibil sa nu ii cada in cap lu razvanu...asa ca o sa iau unul micut si o sa il pun pe birou...
ce sa va mai zic....k razvanu nu face nik deosebit...doar ca a rait si a luat antibiotic si nu prea a trecut,asa ca mai vb cu doc si sa vad ce mai facem...i schimb si siropul de tuse k stodal-ul nu prea si-a acut efctul,asa ca ma intorc la eurespalk ala isi mai facea efectul...
Vizionat poze si filmulete cu copii deja mergatorii,sunt suuuuuper taaaariiii,,dar astept filmu cu raresu k dak nu il pun eu pe razvanu sa mearga (glumeam)....
Asaaaaa....deci eu le admir mult pe mamicile cu 2-3 copii,sunt adevarate eroine!!!!!
AAAA si ninge si la noi!!!!
va pup!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
Mihael@ spune:
Buna dimineata!
Mady, am nevoie de cafeaua aia, asa ca da-o incoace!
Eu sunt tot nedormita dar tare fericita, ca ninge de vreo 3 zile si e un peisaj de poveste afara, vine Craciunul pe care-l iubesc, cuconitza mea ma pupa toata ziua in felul ei (adica ma trage de par spre ea si ma musca de nas sau ma linge), asa ca somnul meu mai asteapta...probabil cand o pleca la facultate o sa pot si eu dormi o noapte intreaga![]()
Ieri am mers cu totii in oras sa cumaparam cadouri dar n-a fost chip cu stefi..n-avea deloc rabdare in magazine, plus ca afara era frig in magazine foarte cald...m-am enervat pe maraielile ei si am plecat acasa...asa ca tot eu trebuie sa merg pe fuga seara ca sa rezolv cu toate..of, ce-as mai vrea si eu o mama pe-aproape
Karra, ce draguta e printesa zapezii!
Felicitari pentru mergaretii Bryan si Adrian ...sunt tare grabiti baietii astia, dom'le..sotul meu se uita si el cu gura cascata la filmulete si nu-si credea ochilor...ca a lui e asa cuminteee
Roxygeo, ai o fata frumoasa tare, tare 
Lauramar, mi-a placut mult poza
BiancaM, da la mine a mers programul cu windows xp..e lunguta Amalia...si la kg cred ca e bine, ti se pare putin?
Multa sanatate la piticii bolnaviori!
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze la 8 luni
Varsta Stefaniei
rianna_stef spune:
quote:
Originally posted by gabdyd
Salutare stup!
Rianna sanatate la burtica si cea mica, dar de ce vroiai totusi sa intepi fata?! Eu nici pe Julie nu am dus-o la analizele astea obligatorii, sau cum sunt ele. Sunt si ale mele mai albe dar totusi nu sunt adepteul intepatului decat daca e chiar ceva serios. Intre timp le vitaminizez cum pot si pun mare baza pe alimentatie.
Nuuuuuu Alin, stiu numai zapaciti cu numele asta! Eu as fi vrut Stefan, daca aveam baiat, Gabrielii mi se pare ca au succes la fete, ma mai gandesc. Intra pe capitolele noastre de la odisee si vezi ca pe prima pagina, in josul mesajului cu listuta era link pt semnificatii de nume. Eu recunosc ca de acolo l-am ales pe-al Riannei
Diana, mami de Julie14.11.2003 si de Rianna
15.04.2007
Am vrut sa-i fac hemoleucograma pentru ca,la analizele de latrei luni parca ,ii iesise fosfataza alcalina mare ,si atunci dr mi-a dat tratament cu Fe;doar ca din cauza tratamentului de la neurologie atrebuit sa-l intrerup;si acum trebuie sa refac analiza ca sa poata sa-mi de-a din nou tratamentul corect;insa doar hemoleucograma ,de aceea nu e necesar sa-i iau din vena;recunosc ca inca n-am ajuns cu ea si nici nu stiu cand voi ajunge ca acum ni s-a stricat si masina si cu zapezile asteeaa....noi stam la periferia orasului

In prvinta numelui,nici pe mine nu ma incanta Alin;Stefan imi place si mie dar daca nu-i place lui tati...
Nu stiu ce ma fac;trebuie sa ajung la un acor cu el,ca mi-a zis ca oricum el se duce la starea civila sa-i puna numele ,asa ca el are ultimul cuvant
Rianna_stef
(14 sapt)si Daria Georgiana(13 aprilie 2007)cel mai dulce ras
karra80 spune:

toata noapte nu i-a scazut febra sub 38.1 chiar daca am pus supozitor......
Acuma de dimi a avut
39.4 si a facut si de 2 ori kk moale ca o spuma cu miros acru......
Astept dr sa vina acasa sa o vada....
Revin

![]()
![]()
![]()
Carmina
de
MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 10
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie
alexia3 spune:
Karra asteptam vesti de la voi...si speram sa fie bune...sau spre bine!
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare
rianna_stef spune:
Karra suntem alaturi de tine;
ca sa treaca repede.
Rianna_stef
(14 sapt)si Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
cel mai dulce ras
alexia3 spune:
Gabdyd pe odc [Ro][B][Pronet]DR asta este nick-ul nostru. dar eu am desenele pe cd...adica nici nu stiu exact ce am pus pe share...sotul se ocupa...daca dai cautare nu gasesti?...uite eu caut acum si vad ca a aparut si lion king 3!!! nu stiam de el (eu am pronet, rahovanetwork si hub AZS-asta ultimul este crestin...si zic eu ca gasesti lucruri mai decente in el...doar zic...oricum sunt si filme, desene, documentare...daca vrei sa sti ceva il intreb pe sot mai multe...intreb si eu...pe 4share la noi se pot pune desene? sau sunt prea mari?
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare