Strumfi de iulie-august 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raton spune:

Cum ziceam, insist cu mesajele. Trebuie sa va multumesc tuturor, iar unora in mod special (nu dau acum nume, poate mai tarziu) pentru sprijinul pe care mi l-ati dat, fara sa stiti, in momente de neliniste si indoiala. Chiar si simplul fapt de a sti ca mai trec si altii prin aceleasi stari ca tine, ca au aceleasi griji, indoieli, mirari, pareri, frustrari, bucurii, e mare lucru. Ca sa nu mai zic de informatii foarte utile.
Asa ca va multumesc si va port o afectiune sincera. Urmatorul mesaj despre Cristina

Mergi la inceput

Cristina mai are un pic si implineste 5 luni, acum 2 sapt cand am facut vaccinul de 4 luni avea 7,200 kg si 62 cm. Greutatea e aproximativa, ca nu eprietena cu cantarul, din cauza pozitiei orizontale, pe caren-o 'gusta' deloc cand e treaza. Doar asa, hai, cand se mai joaca in patutul ei, dar n-o tine mai mult de 10-15 min. Din cauza asta ziua doarme rar in patutul ei, mai degraba afara in carucior, sau acasa in scaunelul de masina. Tot incer s-o mut in pat, dar fara succes.
De papat, doar tzitzi, in ultima vreme mai des decat pana acum cateva sapt. Si-a marit numarul de treziri pe noapte (cel putin 3) si papa pe la 2, 4-5, 7 aproximativ. Ideile mele cum ca dupa 4 luni va avea program s-au dus... de unde au venit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

pardon my fault sunt in bucuresti :d adik aici ninge:d hi hi

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Inca un mesaj (ultimul in repriza asta, promit), cu un special pt liadorian care m-a emotionat mult cand a spus ceea ce simt si eu: Cristina imi pare ca mi-a fost daruita sa am grija de ea, nu simt neaparat ca e a mea si de-asta nu prea 'rezonez' la expresii de genul 'e bucatica din tine'. E o minune si o responsabilitate, dar nu simt ca eu personal as avea un merit in minunea asta, doar ma bcur de ea cu tot sufletul.
Va pup
Ana, mami a Cristinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ma gandeam eu ca e coincidenta, dar deh, daca te stiam la roma

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by cristina26

Care e password-ul pentru poze de la albumul comun?

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

valen multa bafta si felicitari pentru job . Ines e fata mare, sta in fund, se taraste zice mama, tata, gata, e domnisoara

Sa nu ne uiti, sa mai scrii macar asa, un salut

Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Hola!
fetelro multumesc pentru sugestiile de mancare de alataieri, pana la urma am facut placinta cu branza si semiluna si a fost suuper ok!

Valen felicitari pentru job! Suuper tare! V-am admirat in pozele din vacanta si mi s_a facut o pofta de mare, soare ... Si sunteti tare frumosi! Despre kilograme nu zic nimic ca si eu mai am vreo 9 in plus, dar dupa ce am nascut mai aveam 15 asa ca evoluez..
Apropo de poze am admirat si pe Sma&Miruna, Denis (Sunflower), Ingrid, Alma&Matthew!

1 Prajiturile mele preferate..sunt toate (ca rimeaza..)Preferate sunt amandinele si verisoarele lor frantuzesti "religieuse au café"!
2 De Sarbatori plec (sau vin) in Romania, de Craciun stau in familie si de Revelion plecam la Busteni;
3 Mi_ar place sa ma transform in mine fara cele 9 kile'n plus!
4 Culori nu imi plac tonurile tipatoare(pentru toale!) In schimb imi plac tonurile naturale.

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Raton,bine ai venit.Scrie-ne mai mult ca sa poti scapa de moderara.Te asteptam sa ne scrii mai multe despre voi.

Oana,mami de Yoyo si Bubu

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

si eu a doua dupa oaana, raton bine ai venit! asa, sa ne scrii mai mult! u

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput