Strumfi de iulie-august 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Zicea cineva pe aici ca i-a recomandat doctora fier (ferrum housman )pt a face pofta de mancare.
Sa va zic cum sta treaba cu acest fier .Cand am facut 4 luni pediatra ne-a dat fier deoarece Alex luase prea mult in greutate .Bun si facut, am inceput sa-i dau fier cate 2 picaturi pe zi ,crescand in fiecare zi cu cate o picatura pana ajungeam la 7 .Nu am apucat sa ajung la 7 deoarece din prima zi ,copilul a inceput sa faca caca moale dupa fiecare masa(foarte apos ),nu mai manca decat 50 ml la o masa ,iar dupa 2 zile a incepuse sa vomite foarte rau dupa fiecare masa si facea febra in fiecare zi
Am ajuns la urgenta cu Alex care se deshidratase complet ,scazu-se 300 gr in greutate. Doctora de la Budimex care era de garda in seara cand m-am dus cu el ,mi-a zis sa nu-i mai dau fier si calciu fara analize in prealabil .Corpul lui nu suporta suplimentul de fier.Drept urmare Alex a mancat 2 sap lapte fara lactoza si si-a revenit foarte greu .

Mergi la inceput

Apropo de pampers Am avut si eu un pachet mare de 72 buc .cu elastic la adeziv ,super buni ,dar azi cand am luat un nou pachet tot nr 4 nu mai erau la fel .Aia se prind foarte usor ,mai ales cand strumfii sunt foarte agitati si nervosi .

Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Nu am apucat sa citesc mai in urma dar recuperez mai incolo.
pap.elena Denisa mea ia Fier Hausman de o luna si e OK. Pe langa fier (1,5 ml de 2 ori pe zi) ia si Pikovit pt o mai buna absorbtie in organism. Nu am avut probleme cu kk. Oricum se presupune ca fierul constipa, dar combinat cu Pikovit e OK.
Nu am luat degeaba fier, i-a iesit anemie la analizele de sange si trebuie sa ia 3 luni tratamentul asta.

Azi m-am intepat si eu pt ca banuiesc cam de unde se trage anemia fiica-mii. Sunt curioasa ce o sa iasa la rezultate.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Elena, mi-a zis si mie pediatra ca unii copii nu suporta acest supliment si in cazul in care are scaune foarte dese 7-8 pe zi sa nu ii mai dau. Mi-a recondat tratamentul acesta pt. o luna. 3 pic. fier inainte de masa si 2.5ml pikovit dupa masa.

Andreea de Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

raton bun venit! povesteste-ne despre cristina ...mai ai 6 mesaje pana sa te vedem "live"

Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

raton, bine ai venit!
valen, felicitari pentru job si succes!
mada, multumim.
Elena, nasol cu fierul, bine ca a trecut.

Eu imi amintesc ca i-am dat Mirunei de la 6 luni, dar nu a avut efecte secundare.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Fetelor voi ati facut analize la bebei inainte sa administrati fier ?

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

eu nu am facut pt. ca abia azi mi s-a recomandat acest tratament

Andreea de Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ana si Cristina bine ati venit.

Mamii felicitari pentru diversificare.

Valen felicitari pentru job.

Bucurestentelor felicitari pentru zapada.

Si gata, am uitat ce am citit.

Noi azi am fost la o prietena care are fetita de 6 luni si la intoarcere am stat blocate in trafic app 3 ore. Am crezut ca inebunesc. A trebuit sa o hranesc pe Adelise in cel mai periculos mod, cu biberonul proptit pe paturica in scaunul de masina, si o verificam mereu, dar n-am avut ce face, plangea de foame saracuta.

Referitor la somn pot sa ma laud? Adelise doarme fara trezire de la 8 seara la 6-7 dimineata. Nu pot spune ca e meritul meu insa cu parinti matinali oricum nu se putea culca mai tarziu de zece ca n-avea cine sta cu ea. La noi asa s-a cam pus problema, eu mai am un copil deci nu imi permit sa fiu mereu chiauna, so, ea trebuie sa se adapteze vietii cu noi. Stiu ca suna dur dar fiindca nu ne-am gandit ca poate fi altfel nici nu a fost.

Acum pt cine vrea sa incerce schimbari de program: am o prietena cu fetita de 5 luni care tot asa patea fie-sa dormea de pe la 5 seara pana la 8-9 seara, la 8-9 se trezea, era fresh si ii lua de buni. Si saraca mama-sa era extenuata. Pana cand i-a trecut prin cap sa-i faca ora de culcare devreme, adica de la 5 la sase ii face baie, ii da sa manance, o tine treaza insa intr-o atmosfera cat de cat calma, apoi la 6 o baga in pat si gata, s-a culcat. O sa ziceti ca-i devreme: nope. Aia mica se trezeste la 10 insa ma-sa se duce, ii da sa manance pe intuneric ca si cum ar fi miezul noptii, nu vorbeste cu ea etc si o pune la loc. Doarme pana la 5-6 dimineata cand iar mananca si mai doarme pana la 8. Tocmai citeam pe un site ca desi noi credem ca daca ii culcam mai tarziu ei dorm mai bine ca sunt mai obositi, wrong, sunt supra obositi si dorma mai prost, de unde si trezirile mai dese din timpul noptii. Deci culcati mai devreme dorm mai bine si au timp si mami cu tati sa se relaxeze o ora doua. Importanta este insa mai ales rutina ca bebe sa stie dom'ne ca nu e de joaca ci de somn. Succes cui vrea sa incerce.

Am mai multe poze de la botez, am sa pun link.

Va pup

Va pup

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

POze noi de la www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=4105" target="_blank">botez

Pt cine n-are ce face binenteles caci sunt foarte multe, si de la biserica, si din gradina hotelului si din hotel.

Ma duc sa dorm.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput