Strumfi de iulie-august 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

luna, v-am admirat iar in poze. Sotu' vrea sa stie cine e mamica bruneta care apare ici colo cu copchila in bratewww.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Vai ce zi proasta am avut azi. Mi s-a stricat masina pe autostrada (simteam ca nu pot sa o controlez ~ i se inrosise ecranul si zicea sa merg la mecanic ca electoric nu poate fi controlata), am iesit de pe autrostrada dar nu stiam exact unde sunt. Era un cartier tare sarac... am incercat sa conduc foarte incet, a inceput sa apara inca o lumina, de data asta galbena sa imi controlez franele, dupa aia nu mai stiu au aparut iar 3 litere si sa o duc la mecanic....imi era frica sa opresc in partea de oras unde eram pentru ca e cunoscuta ca fiind plina de dorguri, drogati, oameni ai strazii, etc... dupa muti nervi si sperieturi am ajuns acasa pe la 10pm (noroc cu GPS, fara el sunt sigura ca nu mai ajungeam eu acasa), masina mi-a spus ca are 6 faults. Eu sunt ok, nu am facut accident, nici masina nu s-a oprit, atat doar ca am stricat-o poate de tot. Doamne ce sperietura am tras... is tare trista ca s-a stricat masinuta mea, imi era tare draga...
Dupa ce am ajuns acasa, ca sa imi treaca supararea, am intrat aici sa vad daca cineva mi-a trimis parola ca sa pun poze cu Ingid pe albumul comun, dar din pacate nimeni nu a facut-o.
Maine e o noua zi, sper ca va fi mai buna.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Buna dimineata. din Moldova?Sau asteptati cafea de la Dubai?

Simo, nu ne-ai spus cum a fost intilnirea lui Matei cu tati.

Cristina, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva dar bine ca a fost doar atit.Virtual- o portie din dulciurile tale preferate.

Luna am vazut pozele.Imi plac cele cu tatii cu fetitele in brate.Mi-i imaginam cu ele mirese.

Gabi, Jadi cam demult n-ati mai intrat.
Oana mie mi-ai lipsit ieri (dar cred ca nu numai mie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna dimineata tuturor,eu va dau o inka,cafea nu pot bea.
Valen,felicitari pentru job.
Luna ,buna treaba cu culcatul devreme,al meu se culca in fiecare seara la 21,dar se trezeste cam la trei ore sa pape,indiferent,si daca il culc mai tarziu la fel..sper ca dupa ce incepe sa pape mancare o sa fie mai bine.

Oana,mami de Yoyo si Bubu

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

buna dimineata fetelor,
voi folositi gel pt gingiile lui bebe? iris este cam maraita si ma gandeam ca o vrea sa iasa vre-un dintisor. as vrea sa-i cumpar un gel din asta poate nu o mai dor gingiile dar poate-mi spuneti si voi daca folositi si daca este eficient.
cristina26, palpitanta patania cu masina, bine ca s-a terminat cu bine. parola nu o stiu ca ti-as da-o.
raton, bine ai venit, mi-au placut mult mesajele tale, nici eu nu sunt foarte activa pe acest forum , dar citesc tot ce se scrie si mi-a fost de mare folos pana acum.
oanna, buna si inka

lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

buna dimineata si de la mine si multumim de cafea!

eu reusesc sa va citesc, dar nu mai apuc sa raspund

azi avem 5 luni, inca suntem pe tzitzi plus supliment si incep sa ma gandesc la diversificare

va multumesc celor care ati trimis variante pe mailul comun, le salvez si eu - desi am mai facut asta o data cu fata, am impresia ca se putea si mai bine si ca oricum nu mai tin minte nimic, asa ca imi vor fi de ajutor ideile voastre...

bun venit noilor mamici de strumfi!

felicitari celor ce au inceput diversificarea si celor care au inceput sa-si arate dintii

valen felicitari pentru job

luna - sper ca adelicioasa e mai bine

anya - un pupic de la mine, felicitari pentru dintele arinei

andreiul meu e mucios, a reusit sa ia viroza de la sora-sa, din fericire nu a facut febra si nici nu tuseste rau, asa ca i-am dat doar panadol si i-am desfundat nasul
insa a inceput sa se trezeasca mult mai rar noaptea si simt si eu ca-mi revin cu oboseala

anda a avut miercuri serbare la optionale si in sfarsit am auzit-o zicandu-si tare strofa de la engleza - este extraordinar de timida si emotiva cand e vorba de serbari sau situatii in care e scoasa in fata, desi altfel e sociabila si foarte iubitoare de copii - asa ca va dati seama ce mandra am fost...

eu am inceput de ceva vreme serviciul, insa lucrez de acasa si merg din cand in cand la birou, la sedinte sau alte situatii care imi necesita prezenta

ca ati vorbit de dulciuri, eu dupa ce am nascut am devenit dependenta de ele... inainte puteam sa vad un munte de ciocolata si unul de inghetata ca nu ma interesa... am avut ani in care nu am mancat nici macar o inghetata... dupa ce am nascut, mancam cate sase vafe cu vanilie pe zi, iar acum am rezerva de ciocolata in casa... nici mie nu-mi vine sa cred ca vorbesc despre mine... cu kilogramele insa stau binishor, sunt la greutatea de dinainte de nastere, insa imi atarna un pic burtica si nu mi-ar strica ceva mai multe exercitii fizice

va pup pe toate si va doresc o zi buna!

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

nonna76, scuze, acum am vazut ca avem si cafea adevarata de la moldova

lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata! Am revenit cu forte proaspete - ieri ma cotropise melancolia: ningea frumos, frumos de tot dar cam viscolit si n-am scos-o pe Miruna afara, si-am stat toata ziua in casa, cu nasul lipit de geam ca un copil pedepsit. Una a avut o zi dintr-aia super sacaitoare, nu-i puteam intra cu nimic in voie, D. si-a gasit de facut vizite toata dupa-amiaza, asa ca am avut pe cine ma razbuna spre seara. V-am spus eu ca nu-mi prea prieste perioada asta a anului - cand nu ninge, e prea gri si ma melancolizez, cand ninge e asa frumos ca pana la urma tot in butoi ajung. Cine sa ma mai priceapa...

Ame, dupa vaccin a fost foarte bine. Miruna a dormit neintoarsa vreo 2 ore jumatate, cam asta a fost singura reactie, si o suspectez ca ar mai fi dormit daca n-as fi facut eu zgomot pe langa ea. Iar in timpul noptii s-a trezit la 3 ore sa manance, chestie care nu s-a mai intamplat de vreo 2 luni si ceva. Azi-noapte ne-am reluat insa vechile obiceiuri... Si ca tot veni vorba de somn, si Una se culca devreme, in jur de 8.30. Cu intreruperile de masa, doarme pana la 8.30 dimineata, cand e fresh si buna de joaca. Mi se pare ca programul asta ne aranjeaza pe toti - ea isi face orele de somn odihnitor, noi apucam sa ne vedem la fata si fara copil prezent.

Luna, pai pozele muuulte sunt taman pe gustul meu. Asa imi place sa rasfoiesc albume la cafea!

Cristina, de obicei trimitem fotografiile pentru album pe mailul comun si de acolo le preiau fie jadi, fie Alina si le plaseaza unde trebuie. Ce ghinion cu masina! Sper sa se rezolve usor.

Ana si Cristina, bine ati venit! Ana, ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda, mai scrie-ne despre voi, sa te citim in timp real.

Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor,

Multumim de cafea. Sunt un zombi de cateva zile.
Voi vorbiti de dormit toata noaptea eu sunt disperata ca buburuza mea nu doarme nici cat sta cioara in pom.
Se trezeste aproapre din ora in ora sunt distrusa. Se culca in jur de ora 21 se trezeste la 22,23,24 apoi pe la 2 la 4 la 5 si la 7 e fresh iar eu extenuata.
Am citit cartea autotrilor spanioli despre somn pt ca nu stiu ce sa mai fac sa doarma macar 3 ore. Ei spun ca trebuie sa o invat sa doarma dar asta eu incerc de cateva saptamani insa se pare ca greselile pe care le-am facut isi spun cuvantul. Sper sa ma odihnesc maine si duminica sa o iau de la capat.
Insa vorbind de orele de dormit ei spun ca cel mai usor pt ei sa adoarma e de la 20 la 20.30 iarna si 21-21.30 vara. Iar primele ore sunt cele mai importante pt ca atunci se produce hormonul de crestere.
Daca aveti sfaturi sau metode care dau rezultate bune astept parerile voastre ca nu stiu ce sa mai fac.
Sunt atat de obosita ca mi-a scazut si productia de lapte. Plange de foame de cateva ori pe zi. O sa ma duc azi sa vad daca gasesc niste ceai sa stimulez laptele.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Stefania, daca as sti secretului somnului lung sigur am dormi si tu, si eu, si bebelinele cat trebuie... Dar si pentru mine e mare mister: e obosita, adoarme singura, e hranita, schimbata, e intuneric in camera, liniste - si dupa o ora se trezeste. chiar nu stiu ce i-as putea face...

Sa ai grija cu lapticul! Poate cateva treziri ale Catarinei le-ar putea "gestiona" tatal ei, ca sa poti tu dormi legat macar vreo 3 ore...

Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra

Mergi la inceput