Strumfi de iulie-august 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neata.
Buna cafeaua.

Am lipsit, dar motivat.
Ieri am fost toata ziua la cumparaturi. Stiti voi...goana dupa cadouri. Am gasit ceva-ceva, dar inca mai am de mers. Cel mai greu mi-a fost sa gasesc ceva pentru Stefan. Poate voi fi mai norocoasa data viitoare.

Nonna. Ninge si la Vaslui? Ca la Iasi incepe sa se astearna zapada.
Valen, chiar daca incepi serviciul sper sa mai treci pe la noi, sa ne saluti.

sunflower, v-am admirat pozele. Sunteti asa frumosi!!!
Gabriela canti intr-un cor? Super! E in timpul liber, asa, ca hobby sau e job-ul tau? Si, crede-ma, tare as mai veni la concert!

Ieri, dupa o zi de umblat prin magazine (cu Victor dupa mine, cum altfel) am zis sa merg in mall la un concert de colide cu Ducu Bertzi. (singura ocazie sa ascult si eu colinde e asta, in locuri publice, ca altfel...) Dar nu mi-a tihnit deloc! Stefan era marait, sotul obosit, mama era suparata...Asa ca, o sa vin la Brasov. [alacareviseazacuochiideschisi]

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Neatza si d ela noi !

liadorian ,aceeasi chestie o pateam si eu cu Luca ..se trezea dupa 30-60 minute ...pana mi-a zis cumnata ...vezi ca se trezeste de dorul tau ,e schimbat ,e mancat ,e imbaiat ,obosit ...si de cate ori se trezea il luam in brate si adormea imediat pe umarul meu ...de vreo saptamana de cate ori se trezea ,ma duceam il pupam ,il mangaiam dar nu il luam in brate ...incet ,incet a renuntat ,de doua zile nu se mai trezeste ......decat dimineatza!

Mai nou ..isi scoate suzeta singur ,si vrea sa o bage in gura tot singur ,dar evident ca nu nimereste ..si asa se enerveaza

Pupicei si de la Marea Neagra la toata lumea...fara exceptii..fug la cofeee!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

karligutza, nu mai treci pe la noi? Sa ne povestesti ce cadouri ai mai cumparat, ce mai faceti...
jadi...stiu. E singura cu Tudor si cred ca merge zilnic la plimbare. Si mie mi se pare asa usor cu un singur copil... Stefan a mers deja la gradi azi. Se simte bine si trebuie sa fie macar la ultima repetitie pentru serbare. Dar vine acusi, pe la 12. Si iar incepe distractia.

(azi am apucat sa-mi fac paturile, dar mai am de strans in bucatarie. Asa ca...am plecat)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Buna dimineata,

am ramas datoare de ieri cu raspunsurile la propriile intrebari

1. La dulciuri sunt pretentioasa, imi plac prajiturile facute in casa (si doar cateva feluri) plus ciocolata neagra si ciocolata cu alune (sunt singurele variante pe care le mananc) si bomboanele M&M
2. De sarbatori nu plecam nicaieri, eu doar visez la un ocean cu apa transparenta, nisip alb si copil vesnic fericit:)
3. Mi-ar placea sa ma transform pentru o zi in barbat, dar nu unul oarecare ci intr-un violonist de exceptie, sa sustin un concert si sa simt fiori atunci cand sala se ridica in picioare si totusi sa realizez ca nu sunt nimic in comparatie cu geniul lui Paganini
4. Culoarea mea preferata este lila si nu suport nuantele cacanii, bejul si albul murdar.

valen felicitari pentru job, sa-ti mearga bine si sa fie alegerea potrivita!
cristina26 ai avut o zi proasta dar bine ca trecut, ca ai descoperit problemele la timp fara sa faci vreun accident si ziua asta urata nu se va mai intoarce :)
liad ma bucur ca sunteti bine si ca esti o romantica si-o melancolica :)
raton bine ai venit si astept sa ne mai povestesti despre Cristina ta
andreea_c eu nu am pus poze deloc pentru ca, recunosc, sunt rezervata in sensul acesta, nu imi place ideea ca oricine sa-mi poata vedea fotografiile si sincer prefer anonimatul nu pentru ca as scrie cine stie ce minuni pe aici dar ... lumea e mica. Nu stiu, poate pare ciudat dar asa sunt eu; deocamdata :)

In legatura cu scutecele de unica folosinta, noi suntem tot la nr.3, Pampers dar am cumparat si un pachet de Huggies sa vad cum sunt si alea sunt cu elastic, se prind mult mai bine si sunt multumita de ele. Cand vom trece la nr.4, ceea ce se va intampla curand am de gand sa cumpar si P si H ca sa vad ce ni se potriveste mai bine. Preturile oricum sunt asemanatoare. Mie mi se par de calitate si H.

www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Babies are always more trouble than you thought - and more wonderful.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Ame, am si eu pregatite raspunsurile la "chestionarul" de ieri. Deci:
1. Ciocolata neagra rau - cu 80 % cacao sau mai mult, daca se poate... Si cafeaua mi-o beau fara zahar, asa case impaca minunat.
2. sarbatorile acasuca, sub bradutz, cu Miruna si cu D. - doar e primul nostru Craciun in 3!
3. In ce mi-ar placea sa ma transform pentru o zi? Hmmm... Asta n-a fost dificila: pai vreau sa fiu copila aia in sandale romane, cu fusta luuunga de in, care sta tolanita in iarba in poienita lui Aylin si mesteca un fir de iarba, fara nicio grija! (A se remarca acolo fusta, ca eu nu port fusta decat de 2 ori pe an, de sarbatori, deci pentru o zi metamorfoza ar fi cu adevarat exceptionala.)
4. Culori? Sa nu radeti, imi place la nebunie o nuanta care se gaseste gorge de pigeon, gusa de porumbel ar veni asta pe romaneste. E un amestec sidefat de gri perla, bleu, roz foarte pal. Evident ca asta e o chestiune strict teoretica, fiindca n-am nici macar o esarfa in nuanta asta. Dar mi se trage de la asteptat trenul in gara din Cluj, in studentie. Era plin de porumbei pe acolo, le dadeam de mancare numai ca sa-i pot vedea mai bine.
4.

Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

buna dimineata pe fuga din cauza de gargarita plangacioasa.

lulu,la fel si noi cu suzeta. ca doar sunt nascuti in aceeasi zi.

ame, asa eram si eu la inceput. si nu am pus poze o bucata de vreme. pana m-am prins eu ca toata lumea pune si nu li se intampla nimic si in plus, ce daca e lumea mica si te recunoaste cineva? dar exact ca tine eram si eu. mi-a trecut insa dupa cateva luni.

eu despre somn o sa va povestesc data viitoare, ca e destul de complicat.

va pup for now

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Valen, danis revenire lina in campul muncii! Imi faceti o pofta!... Imi lipseste rau de tot alergatura dintr-un capat in altul al orasului, gandul ca trebuie sa fiu mereu undeva, contactul cu copiii. Nu ma intelegeti gresit - e grozav sa stau cu Una si sa ne dragalim, dar parca ceva lipseste ...

Oana, uite ce mi-a trimis D. acu un minut: http://www.crestinortodox.ro/colinde_audio.html Nu-s colinde live, dar poate ne mai "alinam" un pic in felul asta. Pe noi ne colinda in fiecare an elevii de la seminar. Nu pe noi in mod special, ci pe toti cei care vor - sunt grupuri, grupuri de seminaristi care colinda prin oras. Cred ca anul asta o sa fie cu atat mai special, fiindca vreau sa-i auda si Miruna.

lulu, cred ca o sa mai incerc o data metoda asta... Data trecuta cand am experimentat-o, Miruna trecea de la maraiala la plans, de la plans la urlet, se trezea de tot si apoi incepea cheful de joaca, etc. Trecea noaptea in felul asta. Dar perseveram, nu-i bai. Bien ca eu nu-s o somnoroasa se felul meu, imi trebuie foarte putin somn ca sa fiu ok.

Lia si www.flickr.com/photos/15329177@N08/" target="_blank">Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si de la noi! Ieri am reusit sa o culc pe smaranda mai tirziu, la 10:30, asa ca am avut parte de o singura trezire la 3. Apoi la 7, si din nou somn pina la 10 si ceva. Cred ca programul asta de treziri imi convine cel mai mult, dar nu stiu daca pot sa-l mai repet.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

liadorian ,succes..eu in incercarile mele nu aprindeam lumina ,doar caruselul( are o functie in care se poate oprii melodia si sa mearga doar o lumina proiectata de tavan ,gen lampa de veghe) si apoi ,l-am invatat sau s-a invatat singur Luca sa adoarma seara ,dar numai seara pe melodiile de la o jucarie muzicala ,un fel de proiector pe tavan ,luata din Carrefour .
Se uita ce se uita pe tavan la imaginile proiectate si apoi adoarme...asta daca nu adoarme la mine in brate.
El e frant dupa masaj ,baita si papa ,cade frant ...ziua e cu tam-tam somnul ..dar e ok.

aylin , sa vedem pe parcurs la ce mai seamana.....

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Si noi lucram la programul de somn.Si strumful Andrei nu se da batut. A adormit ca asa a avut chef la 19.30 si bineinteles s-a trezit.
L-a 22.30 dormea.Bucurie mare (fata de 23.30 noaptea trecuta) dar pe la o bucata de noapte s-a trezit si era ud rau asa ca l-am schimbat, a urlat de a trezit toata casa,i-am dat sa manince crezind ca adoarme.As, a mincat si cind sa-l pun sa doarma el a inceput sa vb. tare .Cind s-a plictisit de "vorbit" a plins si in final l-am pacalit cu tzitza si a adormit.Eu dimineata la 7 nu puteam deschide ochii dar Vlad trebuia trimis la garadi.
Ce program sa-i fac daca el vrea sa vorbeasca.Pot eu sa-l opresc?

Mergi la inceput